Zobacz wątek - Koszulki: STUNT , MOTO , ŚCIGACZ
NAS Analytics TAG

Koszulki: STUNT , MOTO , ŚCIGACZ

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Koszulki: STUNT , MOTO , ŚCIGACZ

Postprzez dusheck » 3/2/2008, 12:18

WITAM

Jestem nowy na forum, mam nadzieje , że to jednak nie zniechęci nikogo do współpracy.
Więc piszę w sprawie produkcji koszulek o treści związanej z motorami każdego rodzaju, inaczej mówiąc szukam jak najwięcej chętnych do zamówienia takich koszulek, wiadomo że hurtowo taniej, jednak muszę uzbierać pewną ilość chętnych. Konkretnych projektów jeszcze niemam i tu też własnie zwracam sie z prośbą kogoś kto ma inwencje twórczą hehe. Proszę pisać na forum lub na gg: 4632368. Pozdrawiam
dusheck
Świeżak

Re

Postprzez dusheck » 3/2/2008, 16:57

Nie ma odpowiedzi więc może ja zacznę:
1. Oferta (koszulki b. wysokiej jakości, profesjonalne wykonanie)
Cena to około 60zł , może znacznie zmaleć gdy znajdzie się odpowiednia liczba chętnych.

Oto przykładowe projekty, oczywiście można zaproponować swoje i jeżeli ktoś potrafi zaprojektować takie rzeczy proszę o pokazanie możliwości.

PRZYKŁAD

http://img441.imageshack.us/my.php?image=simsonschwalbeprojrktvu4.jpg (otwórz link)

Jak by ktoś był chętny proszę pisać na priv,ale jeszcze raz podkreślam, że należy uzbierać około 10 chętnych żeby koszulki wyszły taniej, czekam na projekty.
dusheck
Świeżak

Postprzez dosiek77 » 3/2/2008, 20:34

To jakiś koszmar cenowy.

A to forum już od dawna ma swoje koszulki i nie tylko.

Pozdrawiam i życzę szczęścia.
dosiek77
Bywalec

Postprzez dusheck » 4/2/2008, 07:40

Jeżeli forum ma jakieś swoje koszulki, to bardzo proszę o naprowadzenie mnie jakoś do tego tematu, odrazu dodam że ja się nie zajmuję rozprowadzeniem koszulek i to nie moja oferta i nie chce zarobić, tylko kupić jakąś koszulke, w takim razie proszę o jakiś odnośnik , jeżeli to jest oczywiście dalej aktualne, pozdrawiam
dusheck
Świeżak

Postprzez rosa » 4/2/2008, 09:06

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Akcesoria motocyklowe