kaski NOXA
• Strona 1 z 1
kaski NOXA
Na expo dzis widzialem stoisko tej firmy. Ladne kaski szczekowe maja, ale cena az zbyt promocyjna. 200-300zl/szt. Nigdy nie slyszalem o tej firmie, ale zaczalem sie zastanawiac, ze to moze firma ktora dopiero co wchodzi na rynek i stad te ceny? A moze to taki 2gi Tiger w lepszej obudowie?
Mial ktos z tym doczynienia? Bo potrzebuje kupic kask, ktory glownie bedzie lezal na polce ale czasem trzeba go bedzie uzyc dla plecaczka.
Mial ktos z tym doczynienia? Bo potrzebuje kupic kask, ktory glownie bedzie lezal na polce ale czasem trzeba go bedzie uzyc dla plecaczka.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
2 lata temu, kiedy jezdzilem jeszcze 125-ka kupilem kask firmy AKIRA. Zupelnie nieznana firma. Ceny takze oscylowaly w granicach 200- 300zl. Te kaski wygladaly na dosc dobrze wykonane. Do dzis kask ten lezy na pulce, lecz z niego nie korzystam. Jezdzilo sie w nim dosc dobrze. Byl w miare wygodny, wyciszal w odpowiednim stopniu. Nic nie kapalo do srodka. Niestety zawsze mialem duze obawy z w zwiazku z bezpieczenstwem tego kasku. Moim skromnym zdaniem w przypadku delikatnego starcia z asfaltem kask ten powinien spelnic swoja role, niestety w razie grozniejszego upadku za wesolo moze nie byc.
W zwiazku z tym co napisalem podejrzewam, ze ta firma to wlasnie cos w stylu tej Akiry. Napewno nie jest to jakis Tiger, ale mimo wszystko na twoim miejscu radzilbym dolozyc te 100 zl i kupic jakiegos Lazera czy Nitro
W zwiazku z tym co napisalem podejrzewam, ze ta firma to wlasnie cos w stylu tej Akiry. Napewno nie jest to jakis Tiger, ale mimo wszystko na twoim miejscu radzilbym dolozyc te 100 zl i kupic jakiegos Lazera czy Nitro
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
no tak cos czuje, ze skonczy sie na firmowce...
Tylko ze musze wymienic naped i gumy priorytetowo, bo bez tego nie pojezdze. Ale nie chce tez odkladac na pozniej kupna kasku i tak szukam "zlotego srodka".
edit: moze i NAXA..
Tylko ze musze wymienic naped i gumy priorytetowo, bo bez tego nie pojezdze. Ale nie chce tez odkladac na pozniej kupna kasku i tak szukam "zlotego srodka".
edit: moze i NAXA..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Za tą cenę też bym Ci polecił Grexa. Robi on swoje skorupy z dodatkiem Lexanu, czyli to samo co Nolan`y. Tylko po prostu Grex odkupuje stare formy do kasków od Nolana(bo Nolan wypuszcza już nową serie kaksów) i dlatego są tańsze. Napisał mi tak facet który jest dilerem obu firm. Bezpieczeństwo zapewne na porównywalnym poziomie. Grex R1 kupiłem za 300zł, też dla pasażera.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
Znalazłem wejdz na
www.polo-motorrad.de
kaski nazywaja sie NEXO kaski maja do 100 euro
a ten szczekowy nazywa sie TOURSTAR . Firma mi nie znana . A musi być szczekowy . Za 300 zł to juz kupisz jakiegos nitro rewelacja nie jest ale firma znana i kask solidny jesli nie bedzie duzo jeżdzony . Np ten
http://moto.allegro.pl/item305371422_ka ... roz_l.html
ponegocjuj cene za 300 może da sie kupic . Ja w tym tygodniu mam zamiar kupic nolana n102 a nitro zostawiam dla pasarzera .
www.polo-motorrad.de
kaski nazywaja sie NEXO kaski maja do 100 euro
a ten szczekowy nazywa sie TOURSTAR . Firma mi nie znana . A musi być szczekowy . Za 300 zł to juz kupisz jakiegos nitro rewelacja nie jest ale firma znana i kask solidny jesli nie bedzie duzo jeżdzony . Np ten
http://moto.allegro.pl/item305371422_ka ... roz_l.html
ponegocjuj cene za 300 może da sie kupic . Ja w tym tygodniu mam zamiar kupic nolana n102 a nitro zostawiam dla pasarzera .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości