scigacz.pl jedyne dobre forum?
hehe a ja spoylerka obronie
czasami przyda sie ktoś do pomocy aby kogoś zbesztać
nie no to oczywiście żart jest, ale dobra dusza zawsze sie przyda no nie ;p
mnie ostatnio mixi wgniatał w krzesło. w jednym temacie chłop prawie bana dostał noi te jego argumęty w kłótni
mmmmmmm miodzio
no cóż ale bez takich ludzi forum było by nudne
1, czy 2 takich nie zaszkodzi, a zawsze troche rozweseli 

mnie ostatnio mixi wgniatał w krzesło. w jednym temacie chłop prawie bana dostał noi te jego argumęty w kłótni

"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
SUPER CRAZY SIMON-W MEGAMIX
// Bonć SzaLonY \\
Coz Lucas, pomysl o tych wszystkich ktorym nie raz mydlo spadlo (pozdrowienia dla armii RP) a zmienisz zdanie. Ciesz sie , ciesz poki masz pod dostatkiem
Coz Patty, wszystkim dajemy szanse - niektorzy wytrzymuja psychicznie powitania z Mar111cinem inni popelniaja samobojstwo. Jak widac jeszze inni swiruja bardziej niz Marcin
Specjalnie ze Szpicerem, Marcinem i Bunnym planujemy wydac specjalny kalendarz (fotobook) poswiecony tylko i wylacznie legendzie Scigacz.pl wraz z najlepszymi fotkami sztuntu oraz slynnymi cytatami
Rozumiem ze jestes zainteresowany cala sprawa osobicie? Zagadaj do Lucasa ...

Tak, a ze Szpicer ma specjalne uklady w administracji portalu, niebawem utwory Twojej kapelki lacznie z tym drum solo beda promowane na oficjalnej plycie SweetBrokacik Lato 2008
Rozumiem ze podobnie jak Lukas az tyle nie potrzebujesz, tutaj polecam Tobie szczera rozmowe z PiankÄ…
Straciles w moich oczach. Aby odkupic Twoje winy ruszam na piesza pielgrzymke do monopolowego calodobowego, okladajac sie po plecach nacia selera. On nie jest godzien by zerknac niesmialo na Mistrza
---
Zaznaczam iz jest to tylko moje specyficzne poczucie humoru. Innych czytelnikow Forum zapewniam ze z osobami o ktorych pisze mam dobry kontakt prywatnie i doskonale zrozumieja (znajac mnie dlugo juz) iz jest to zart.
// Bonć SzaLonY \\
LukasBST napisał(a):Ale od tej wazeliny to az niedobrze sie robi momentami wg mnie,co aduzo to niezdrowo.
Coz Lucas, pomysl o tych wszystkich ktorym nie raz mydlo spadlo (pozdrowienia dla armii RP) a zmienisz zdanie. Ciesz sie , ciesz poki masz pod dostatkiem
patty_brawurka napisał(a):Co wy chcecie od spoylera?? Dajcie sie mu nacieszyc, skoro tak wazny i wartosciowy jest dla niego Scigacz. (...) Spoyler moze czasem i zakrawa na spamowanie, ale sie jeszcze wyrobi chlopak, spokojnie
Coz Patty, wszystkim dajemy szanse - niektorzy wytrzymuja psychicznie powitania z Mar111cinem inni popelniaja samobojstwo. Jak widac jeszze inni swiruja bardziej niz Marcin

Wilku111 napisał(a):Macie jeszcze jakieś cytaty Piotrka?
Specjalnie ze Szpicerem, Marcinem i Bunnym planujemy wydac specjalny kalendarz (fotobook) poswiecony tylko i wylacznie legendzie Scigacz.pl wraz z najlepszymi fotkami sztuntu oraz slynnymi cytatami
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Spojler wije juz gniazdko na scigaczu i zacznie sie tu rozmnazac.
Rozumiem ze jestes zainteresowany cala sprawa osobicie? Zagadaj do Lucasa ...

Leitho napisał(a):nie sposob nie wspomniec o sweetbrokacik
Tak, a ze Szpicer ma specjalne uklady w administracji portalu, niebawem utwory Twojej kapelki lacznie z tym drum solo beda promowane na oficjalnej plycie SweetBrokacik Lato 2008
gelo007 napisał(a):Odjedź Pan z tą wazeliną....
Rozumiem ze podobnie jak Lukas az tyle nie potrzebujesz, tutaj polecam Tobie szczera rozmowe z PiankÄ…
Szynszyl napisał(a):Chyba rośnie nam kompan korka, vco i pitera.
Straciles w moich oczach. Aby odkupic Twoje winy ruszam na piesza pielgrzymke do monopolowego calodobowego, okladajac sie po plecach nacia selera. On nie jest godzien by zerknac niesmialo na Mistrza
---
Zaznaczam iz jest to tylko moje specyficzne poczucie humoru. Innych czytelnikow Forum zapewniam ze z osobami o ktorych pisze mam dobry kontakt prywatnie i doskonale zrozumieja (znajac mnie dlugo juz) iz jest to zart.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
simonw napisał(a):Wilku111 napisał(a):Macie jeszcze jakieś cytaty Piotrka?
i będą dawać gratis ten kalendarz wraz z każdym noworocznym rachunkiem za neostrade.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kserkses napisał(a):moze homos?;p
powiedzial bym co mysle na temat tej wypowiedzi ale Terror za takie cos dal by mi bana:/
wiec zastanow sie kolego co piszesz:)
ja sie tym nie przejmuje co Ty o mnie piszesz bo wiem ze mnei nei znasz i tak naparwde to ***** o mnie wiesz:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):wiec zastanow sie kolego co piszesz:)
ja sie tym nie przejmuje co Ty o mnie piszesz bo wiem ze mnei nei znasz i tak naparwde to ***** o mnie wiesz:)
kiedyś było tak
spoyler92 napisał(a):dziekuje Melvin o to mi wlasnie chodzilo. to dla mnei wiele znaczy bo daje mi najwieksza szanse poprawy mojego zachowania. oczywiste ze ja nei dojze samm w sobie tego co we mnie zle, dlatego mi powiedzcie co jeszcze mam zmienic. a obiecuje ze postaram sie wsysko zminic bo przyda mi sie to w przyszlosci bo kiedy inni bd pracowac nad soba to ja jzu bd mial chodz troche poprawiana sytuacje spoleczna. naprawde jestem bardzo dumny z obecnosci na tym forum bo to dla mnei zaszcyt!
I CHCIALEM BARDZO PRZEPROSIC RAPTOWNEGO ZA BRAK SKROMNOSCI I POKORY. GLUPIO MI TERAZ PRZEPRASZAM:(
Boyler najpierw piszesz żeby mówić ci o twoich błędach bo będziesz starał się je wyeliminować a teraz piszesz że cię nie obchodzi i co o tobie myślą inni. Teraz napiszesz 14postów że przepraszasz i tak dalej.
Wszystkie poszlaki wskazuje na to że jesteś dzieckiem neo.
- Szynszyl
- Świeżak
racja zebypisali co omnie mysla i co zle robie. a nie mowili ze jestem GEY!
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
obrazil kogos ? spoyler po prostu sie zakochal w scigaczu- tez tak mialem na poczatku. Na nikogo nie najezdzal wiec sie odwalcie.....wlasnie dlatego to forum staje sie gorsze(ale nadal OK), bo nie mozna nie wypowiedziec na jakis temat, nie obawiajac sie lawiny krytyki
PS spoyler z wazelina nie zrobisz furory na scigacz.pl

PS spoyler z wazelina nie zrobisz furory na scigacz.pl

cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu 

-
pavkox - Świeżak
Nie za bardzo was rozumiem. Uwzieliscie sie na chlopaka i co by nie napisal to zaraz musi sie pojawic 20 postow wysmiewajaco-obrazajacych. Macie w tym jakis konkretny cel??
To chyba na forum taki nowy trend pt: "Jestesmy zajebisci i mamy kółko wzajemnej adoracji i jak sie do kogos nie przypierdolimy to nam nie stanie". Opamietajcie sie ludzie bo to juz sie robi nudne.
Wasze opinie sa na poziomie jakbyscie jedyne co umieli zrobic to nosic wegiel i wydoic koze.
Moze wasze zachowanie wynika z potrzeby akceptacji przez spoleczność? Np. jakies 30 sekund temu na forum pojawil sie taki szynszyl i drze jape jakby tu byl co najmniej od roku i wszystkich znal osobiscie.
Pocieszajac jest jedynie to ze tak naprawe wiekszosc krzykaczy to pryszczate malolaty ktore i tak niewiele wnosza na tym forum i sa znane glownie ze swoich 5-sylabowych wypowiedzi w dziale skutery.
Kiedys o ile dobrze pamietam Magik zalozl temat o starych forumowiczach z reorycznym pytaniem: gdzie jestescie? czy jeszcze zyjecie? Teraz już moge udzielic odpowiedzi: na forum nastala chyba zmiana pokolen i zostali przepedzeni przez bande gimnazjalistow uzbrojonych w cyrkle i zeszyty w kratke.
To chyba na forum taki nowy trend pt: "Jestesmy zajebisci i mamy kółko wzajemnej adoracji i jak sie do kogos nie przypierdolimy to nam nie stanie". Opamietajcie sie ludzie bo to juz sie robi nudne.
Wasze opinie sa na poziomie jakbyscie jedyne co umieli zrobic to nosic wegiel i wydoic koze.
Moze wasze zachowanie wynika z potrzeby akceptacji przez spoleczność? Np. jakies 30 sekund temu na forum pojawil sie taki szynszyl i drze jape jakby tu byl co najmniej od roku i wszystkich znal osobiscie.
Pocieszajac jest jedynie to ze tak naprawe wiekszosc krzykaczy to pryszczate malolaty ktore i tak niewiele wnosza na tym forum i sa znane glownie ze swoich 5-sylabowych wypowiedzi w dziale skutery.
Kiedys o ile dobrze pamietam Magik zalozl temat o starych forumowiczach z reorycznym pytaniem: gdzie jestescie? czy jeszcze zyjecie? Teraz już moge udzielic odpowiedzi: na forum nastala chyba zmiana pokolen i zostali przepedzeni przez bande gimnazjalistow uzbrojonych w cyrkle i zeszyty w kratke.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
SimonW napisał(a):Tak, a ze Szpicer ma specjalne uklady w administracji portalu, niebawem utwory Twojej kapelki lacznie z tym drum solo beda promowane na oficjalnej plycie SweetBrokacik Lato 2008
niestety prawa do nagran przejelo sony music polska

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
oj nie nie nie... zalatwilem adminowi pare 10szek 11stkuff (dobry jestem) i obiecal ze scigacz.pl bedzie mial tam wejscia na miescie
PS. a nie jednak Cie nie lubie masz fotke i naczesane z deklem
PS. a nie jednak Cie nie lubie masz fotke i naczesane z deklem
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Siekson a wiesz dalczego się tak stało? Bo moderatorzy nie potrafią sobie poradzić z neostradą. Czasami mam wrażenie że neostrada ma tutaj większe prawa niż normalni ludzie. Potem znikają osoby z forum takie jak Kaja, Hoffman, Lotvza(raczej to że nie ma jego wypowiedzi), Magik, Wombat, Bigmen, Zioło, i teraz aż mi głupio bo zapomniałem nick porządnego gościa z zielonej góry co miał cata i crossa.
Jakoś dawno ich nie było na forum, a szkoda, lepiej było ich posłuchać niż tych pryszczatych małolatów jak sam zauważyłeś. Może poprostu konkretne osoby nie upominać że zjadą bande gówniarzy piszących głupoty na forum? Może pokazać że moderatorzy są tego samego zdania, a nie głupio się wpatrywać w ekran w wypowiedzi internetowych troli że "każdy wie jaki jesteś, nikt cie tutaj nie lubi" (vide forum moje kawasaki)
Żeby nie było to nie jest skierowane tylko do Sieksona (już chyba ostatnią sytuacje sobie wytłumaczylismy), tylko ogólnie do moderatorów. Pojawia się nowy troll usuwać wszystko co trzeba i wysłać mu PW żeby do zdyscyplinować. Nikt poważny nie ma ochoty słuchać obelg pryszczatego 12latka, który myśli że przez internet jest anonimowy. Za chamską gówniarzerią rejestrującą się codzienne na forum nikt nie będzie tęsknił. A może przynajmniej normalni ludzie sie tutaj uchowają.
Jakoś dawno ich nie było na forum, a szkoda, lepiej było ich posłuchać niż tych pryszczatych małolatów jak sam zauważyłeś. Może poprostu konkretne osoby nie upominać że zjadą bande gówniarzy piszących głupoty na forum? Może pokazać że moderatorzy są tego samego zdania, a nie głupio się wpatrywać w ekran w wypowiedzi internetowych troli że "każdy wie jaki jesteś, nikt cie tutaj nie lubi" (vide forum moje kawasaki)
Żeby nie było to nie jest skierowane tylko do Sieksona (już chyba ostatnią sytuacje sobie wytłumaczylismy), tylko ogólnie do moderatorów. Pojawia się nowy troll usuwać wszystko co trzeba i wysłać mu PW żeby do zdyscyplinować. Nikt poważny nie ma ochoty słuchać obelg pryszczatego 12latka, który myśli że przez internet jest anonimowy. Za chamską gówniarzerią rejestrującą się codzienne na forum nikt nie będzie tęsknił. A może przynajmniej normalni ludzie sie tutaj uchowają.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ma racje banowac odrazu albo zamykac w skuterach... forum scigacz.pl to nie panstwowa instytucja zeby upominac i sie tlumaczyc... nikt was niepoda do sadu ze jakiegos 14 latka zbanowaliscie za nic... life is brutal
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Siekson a wiesz dalczego się tak stało? Bo moderatorzy nie potrafią sobie poradzić z neostradą. Czasami mam wrażenie że neostrada ma tutaj większe prawa niż normalni ludzie.
Po części masz rację. Ale jest jedno ale. Jak moderatorzy, konkretnie Siekson, zaczyna robić porządek na forum usuwając spam, który jest nie na temat to zaczynasz się burzyć. Chodzi mi o post w dziale prawo, który jak sam przyznałeś był nie na temat.
mar111cin napisał(a):Pojawia się nowy troll usuwać wszystko co trzeba i wysłać mu PW żeby do zdyscyplinować. Nikt poważny nie ma ochoty słuchać obelg pryszczatego 12latka, który myśli że przez internet jest anonimowy. Za chamską gówniarzerią rejestrującą się codzienne na forum nikt nie będzie tęsknił. A może przynajmniej normalni ludzie sie tutaj uchowają.
Racja, tylko usuwać należy wszystkie zbędne posty. Również "starych" użytkowników. Od jakiegoś czasu, chociaż coraz rzadziej się tu pojawiam, widzę, że forum coraz bardziej traci poziom, chociaż, sorry, nigdy nie był na jakimś wielkim poziomie. Odkąd pamiętam to zawsze był mega spam, grupka wzajemnej adoracji, która czatowała sobie na forum, i skuterzyści wciskający wszędzie swoje 3 gr, i oczywiście w każdym temacie 10 pierwszych postów, żeby skorzystać z wyszukiwarki. A regulamin powinien obowiązywać wszystkich.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
Ja też chyba jestem złym moderatorem, który się obija zamiast sprzątać... no niestety, nowa funkcja sprawiła, że jedyny dział w jaki zaglądam to off-road i czasami mechanika, z czystego braku czasu, nie mówiąc już o moderowaniu. Do Hydeparku spojrzałem przez przypadek i akurat trafiłem na ten temat. Z czystej ciekawości postanowiłem zobaczyć i poczytać jakie są morale użytkowników. Jestem podobnego zdania co mar111cin, z tym, że sam jako użytkownik i moderator dałem sobie częściowo spokój z forum z czystego powodu - za dużo debili, za mało inteligencji. Nie będę wypisywał nicków, ale wartościowi użytkownicy powinni wiedzieć, że o nich mówię. Nie ma się co czarować, forum zeszło na psy, albo raczej na dzieci...
Vercef, to jest Vercef Marcinie
mar111cin napisał(a):i teraz aż mi głupio bo zapomniałem nick porządnego gościa z zielonej góry co miał cata i crossa.
Vercef, to jest Vercef Marcinie

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości