KtoÅ› sie wybiera na expo ??
Heja. U mnie się wszystko pokręciło i jeżeli uda mi się urwać na expo to będę tak na godzinkę, może dwie. Tak, czy siak, mam nadzieję, że się uda . Jeszcze dam znać, jak będę wiedział na 100%.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Gosia napisał(a):Lovtza napisał(a): Będą fadne panie, fajne motocykle
No No. W końcu ja będę.
W takim razie musisz się sexy ubrać i będziesz mogła pozować na motocyklu.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Gosia napisał(a):cichy napisał(a):W takim razie musisz się sexy ubrać i będziesz mogła pozować na motocyklu.
Nie ma sprawy. Będę pozowć w samej koszulce ścigacza.
Po moim trupie!
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
No to teraz jestem zły! Jak tam wpadnę, to przerobie wam to stoisko na budkę z hotdogami.
Ostatnio edytowano 21/3/2007, 22:59 przez cichy, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
hahahhaha
a wiesz jak człowiek jest zły to ma mniejsze osiagi na moto?
wiec...nie bądź
ależ Ty masz pomysły....no to super i catering będzie.....
Cichy ja wolę pizzę z peperoni, dużą ilością sera i koniecznie pikantny sos
a wiesz jak człowiek jest zły to ma mniejsze osiagi na moto?
wiec...nie bądź
ależ Ty masz pomysły....no to super i catering będzie.....
Cichy ja wolę pizzę z peperoni, dużą ilością sera i koniecznie pikantny sos
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Jak jestem zły, to mam lepsze osiągi, a pizza mi się już przejadła.
Ostatnio edytowano 21/3/2007, 23:12 przez cichy, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
dormarcia napisał(a):Cichy...jesteś taki chudy, że spoko damy radę....
nawet niezauważymy kiedy Cię wdepczemy w podłogę...
Gosia super pomysł
Wiesz, że ja cichego będę broniła jak lwica.
A jęsli chodzi o pozowanie, to będziemy pozować razem. A jeśli chodzi o Przerobienie stoiska na budkę z jedzeniem, to jestem za, bo ja w końcu głodna się zrobie.
-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
Gosia ja wiem....też bywam lwicą...więc doskonale Cię rozumiem
Tak razem będziemy ..... to fakt
Cichy?
no to jakis bigos
kurczę, też robię się głodna
Tak razem będziemy ..... to fakt
Cichy?
no to jakis bigos
kurczę, też robię się głodna
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
chyba też pójde...
ale jak wiesz u mnie w lodówce pustki.....
poza alkoholem....
ależ spamujemy..............
przenieśmy sie do naszego tematu opowiedz jak było na kursie
ale jak wiesz u mnie w lodówce pustki.....
poza alkoholem....
ależ spamujemy..............
przenieśmy sie do naszego tematu opowiedz jak było na kursie
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
-
Coyot - Świeżak
Coyot jak nie zrobisz ładnych zdjec które bedą dopasowane do formatu tapet to zaden z ciebie fotograf albo facet. Po MBS szukałem moze coś ładnego wrzuciłeś a było komu robic fotki a sprzęty były fajne;)Zaglądam na twoją strone i na scigacza, a tu nic!!! A tak na Ciebie liczyłem
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
a widzieliście news-a z pierszej strony?
Na każdego z użytkowników Ścigacz.pl czeka na MOTOCYKLEXPO upominek!
Zapraszamy wszystkich czytelników serwisu Ścigacz.pl na nasze redakcyjne stoisko, przygotowane na targach MOTOCYKLEXPO 2007. To największa impreza motocyklowa tego typu w Polsce.
...
w tym roku organizatorzy zapowiadają jeszcze wyższy poziom oraz jeszcze więcej atrakcji, ...
Na stoisku Ścigacz.pl znajdziecie ciekawe maszyny, piękne modelki oraz wielu ciekawych ludzi, przede wszystkim znanych polskich zawodników motocyklowych i quadowych. Będzie to także okazja do spotkania na żywo zespołu redakcyjnego, znajomych z forum oraz do dyskusji na temat serwisu i Waszych oczekiwać wobec niego.
Dla każdego zarejestrowanego użytkownika Ścigacz.pl, który odwiedzi naszego stoisko na targach, mamy upominek. Upominkami są - między innymi - zdjęcia gwiazd polskich sportów motocyklowych z ich autografem, breloki, skipassy, koszulki oraz kalendarze sportów motocyklowych 2007. Aby dostać upominek, należy w trakcie targów zgłosić się do jednej z osób, obsługujących nasze stoisko (ubranych w firmowe koszulki z logo Ścigacz.pl na plecach), i udowodnić, że jest się zarejestrowanym użytkownikiem serwisu, sklepu lub forum (logując się na dostępnym na naszym stoisku komputerze). Liczba upominków jest ograniczona do 1 500! Liczba ta wydaje się duża, ale biorąc pod uwagę frekwencję na ubiegłorocznych targach lepiej nie odkładać wizyty u nas na później.
Upominki przeznaczone są wyłącznie dla osób, które były zarejestrowane w serwisie przed czwartkiem - 22.03.2007 - przed godziną 12.00. Osoby, które zarejestrują się w naszym serwisie po tym terminie - na przykład, w trakcie targów - również zapraszamy na nasze stoisko, jednak osoby takie nie zostaną przez nasz targowy komputer zautoryzowane jako te, którym przysługują upominki rzeczowe.
Zapraszamy i czekamy na Was z niecierpliwością!
Na każdego z użytkowników Ścigacz.pl czeka na MOTOCYKLEXPO upominek!
Zapraszamy wszystkich czytelników serwisu Ścigacz.pl na nasze redakcyjne stoisko, przygotowane na targach MOTOCYKLEXPO 2007. To największa impreza motocyklowa tego typu w Polsce.
...
w tym roku organizatorzy zapowiadają jeszcze wyższy poziom oraz jeszcze więcej atrakcji, ...
Na stoisku Ścigacz.pl znajdziecie ciekawe maszyny, piękne modelki oraz wielu ciekawych ludzi, przede wszystkim znanych polskich zawodników motocyklowych i quadowych. Będzie to także okazja do spotkania na żywo zespołu redakcyjnego, znajomych z forum oraz do dyskusji na temat serwisu i Waszych oczekiwać wobec niego.
Dla każdego zarejestrowanego użytkownika Ścigacz.pl, który odwiedzi naszego stoisko na targach, mamy upominek. Upominkami są - między innymi - zdjęcia gwiazd polskich sportów motocyklowych z ich autografem, breloki, skipassy, koszulki oraz kalendarze sportów motocyklowych 2007. Aby dostać upominek, należy w trakcie targów zgłosić się do jednej z osób, obsługujących nasze stoisko (ubranych w firmowe koszulki z logo Ścigacz.pl na plecach), i udowodnić, że jest się zarejestrowanym użytkownikiem serwisu, sklepu lub forum (logując się na dostępnym na naszym stoisku komputerze). Liczba upominków jest ograniczona do 1 500! Liczba ta wydaje się duża, ale biorąc pod uwagę frekwencję na ubiegłorocznych targach lepiej nie odkładać wizyty u nas na później.
Upominki przeznaczone są wyłącznie dla osób, które były zarejestrowane w serwisie przed czwartkiem - 22.03.2007 - przed godziną 12.00. Osoby, które zarejestrują się w naszym serwisie po tym terminie - na przykład, w trakcie targów - również zapraszamy na nasze stoisko, jednak osoby takie nie zostaną przez nasz targowy komputer zautoryzowane jako te, którym przysługują upominki rzeczowe.
Zapraszamy i czekamy na Was z niecierpliwością!
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości