KtoÅ› sie wybiera na expo ??
-
lmpk - Świeżak
czysto polskie myślenie-może policzcie ile by trzeba było wachy spalić/biletów nakasowac żeby oblecieć wszystkie sklepy i salony bo na raz oglądnąć to co macie na EXPO w jednym miejscu...nie wspomne o stracie czasu..20 zeta nagle się robi drogo dla ludzi, którzy chwalą isę ze mają po 2-3 motocykle...albo znowu czegoś nie kumam albo coś z wami jest nie tak...przeliczacie wszystko na wache jak goście spod budki na piwo/wino??
Co do samego EXPO, byłem rok temu i na EXPO i na wcześniejszym MBS..i MBS z roku na rok wygląda coraz gorzej, brakuje tam kompletu importerów, ludzie chodza sobie po głowach bo jest scisk a atrakcją główną jest co najwyżej kilku zawodników z WMMP a na EXPO...miejsca tyle ze MBSy to trzy by weszły, na wsio mozna wleźć, jest kilkanaście maszyn totalnie egzotycznych, importerzy właściwie w komplecie (MV Agusta również była), do tego SOny z ogromna plazmą i grą TT coś tam (czadowa), koncerty, prezentacje, konkurs Custom bike, i ful innych atrakcji włacznie ze zmontowanym spontanem naszej ekipy i krótkim choć treściwym pokazem Raptownego w warunkach extremalnych
Było extra, dlatego MBS odpuszczam, wpadam na EXPO bo warto, nawet gdybym miał dac te 20 PLN
Co do samego EXPO, byłem rok temu i na EXPO i na wcześniejszym MBS..i MBS z roku na rok wygląda coraz gorzej, brakuje tam kompletu importerów, ludzie chodza sobie po głowach bo jest scisk a atrakcją główną jest co najwyżej kilku zawodników z WMMP a na EXPO...miejsca tyle ze MBSy to trzy by weszły, na wsio mozna wleźć, jest kilkanaście maszyn totalnie egzotycznych, importerzy właściwie w komplecie (MV Agusta również była), do tego SOny z ogromna plazmą i grą TT coś tam (czadowa), koncerty, prezentacje, konkurs Custom bike, i ful innych atrakcji włacznie ze zmontowanym spontanem naszej ekipy i krótkim choć treściwym pokazem Raptownego w warunkach extremalnych

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco wiesz co nie mam już do Ciebie siły
jakie 2-3 motocykle? tylko ja powiedziałam, że drogo
a mój obecny stan pojazdów jakichklowiek to wielkie ZERO.
a bilety? są miesięczne, tygodniowe, dobowe
a czas? jaka strata?
powiedziałam, że drogo bo w sytuacji w której nie mam pracy uwierz, że 20 zł to dużo
jakie 2-3 motocykle? tylko ja powiedziałam, że drogo
a mój obecny stan pojazdów jakichklowiek to wielkie ZERO.
a bilety? są miesięczne, tygodniowe, dobowe
a czas? jaka strata?
powiedziałam, że drogo bo w sytuacji w której nie mam pracy uwierz, że 20 zł to dużo
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
ja jestem z pierwszej stolicy polski a na expo musial bym skoczyc do terazniejszej.Mam troche KM ale chetnie bym sie przejechal.Jak to wszystko wogole wyglada??Mozna kupic akcesoria i poogladac nowki motorki tak??a da rade potrzepac fotki na tych motorkach??
-
sooshe - Świeżak
Thrillco, coś Ty chopie taki nerwiasty co? No dobra, dobra... przyznam... zachęciłeś mnie skutecznie. Jednak sie wybiorę (tak, tak... wiem, że masz to w dupie...
)

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
a bedziesz mial na czole naklejke - "hej, jestem Lovtza - ten z forum" ??
:D:D

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Lovtza napisał(a):No cożNie będę miał nic na czole, ale po zamieszczanych fotach chyba każdy mnie pozna
![]()
Nie wiem, czy będę akurat coś kasował, ale chyba raczej nie, bo potrzebuję do tego trochę miejsca aby się rozpędzić
Dasz rade.

Pojeździsz trochę w tłumie, skasujesz paru zwiedzających, ludzie będą myśleli, że są motobajzlu w Warszawie.

Ja tam nie lubiÄ™ takich imprez.
Jak sobie popatrzę na te wszystkie nowe modele, to tylko potem żal dupę ściska że mnie na takiego nie stać.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Ja bym się z chęcią wybrał gdybym nie miał prawie 300km do Wawy.
Ale kto wie jeśli jakiś znajomy by się wybierał choćby PKP to może się wybiore.
Lubie oglądać nowe moto.
Ale kto wie jeśli jakiś znajomy by się wybierał choćby PKP to może się wybiore.
Lubie oglądać nowe moto.

Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
prosze bardzo 3 dni szansy na skopanie mi dupy za jedyne 15-20 zeta...przyjeżdżajcie tłumnie bo kolejna okazja może wam się trafić dopiero za rok...albo wcale, bo wypadki chodza po ludziach...aleś zajebał Lovtza...
Co do samego EXPO...o ile się orientuję to mozna zakupić i akcesoria i gadżety i ubranka i nawet sam motocykl...o ile nie jest to M1 Rossiego:) Można się tez wszystkiego dowiedziec o zakupie ratalnym, ponegocjować ( a targi to zdecydowanie lepszy klimat do negocjacji )...co tu jeszcze...aha..Lovtza potrzebuje m/w 1km prostej...patrżac na wielkość hali....może by się udało, tylko kto mu da sprzeta do skasowania??
Co do samego EXPO...o ile się orientuję to mozna zakupić i akcesoria i gadżety i ubranka i nawet sam motocykl...o ile nie jest to M1 Rossiego:) Można się tez wszystkiego dowiedziec o zakupie ratalnym, ponegocjować ( a targi to zdecydowanie lepszy klimat do negocjacji )...co tu jeszcze...aha..Lovtza potrzebuje m/w 1km prostej...patrżac na wielkość hali....może by się udało, tylko kto mu da sprzeta do skasowania??
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości