Pelen rynsztunek bojowy na sporta.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Sprawdzilem rozmiarowke Alpinestars i wyglada na to, ze jesli chodzi o kurtke i spodnie to nie produkuja rozmiaru na takiego kurdupla jak ja! No chyba sie potne, tydzien wyszukiwania zmarnowany! Wyslalem do nich maila z moimi wymiarami i kilkoma pytaniami, jak nie odpisza to sprobuje zadzwonic.
Dainese ma moj rozmiar, ale ich oferta mi sie nie podoba, poza tym nie jest tak dostepna w USA (czyli tam gdzie sa dobre ceny). Kto jeszcze robi dobra odziez motocyklowa?

- Someone
- Świeżak
ja bym polecil firme lookwell ostatnio zrobilem swiateczne zakupy i kombinezon naprawde sobie chwale
kombinezon 2 czesciowy lookwell cena 640 euro mozna kupic osobno spodnie i kurtke
hask shoei rsi titan ( 430 eur)i w zyciu nie zamienilbym go na zadnego szczekowca
w sklepie przymierzalem tez ciuchy dainesse ale niestety rozmiary byly bardzo male jedyne wyjscie to specjalne zamowienie i modlitwy zeby rozmiar pasowal (moze dla swiebie cos znajdziesz) kombi naprawde fajnie wyglada jednak sie w nich jak pletwonurek
kombinezon ktory kupilem to naprawde dobry wybor moze nie mialemczasu na jakies wieksze testy ale narawde polecam w zalacznikuwrzucilem fotke jak to wyglada pozdrtawiam
kombinezon 2 czesciowy lookwell cena 640 euro mozna kupic osobno spodnie i kurtke
hask shoei rsi titan ( 430 eur)i w zyciu nie zamienilbym go na zadnego szczekowca
w sklepie przymierzalem tez ciuchy dainesse ale niestety rozmiary byly bardzo male jedyne wyjscie to specjalne zamowienie i modlitwy zeby rozmiar pasowal (moze dla swiebie cos znajdziesz) kombi naprawde fajnie wyglada jednak sie w nich jak pletwonurek
kombinezon ktory kupilem to naprawde dobry wybor moze nie mialemczasu na jakies wieksze testy ale narawde polecam w zalacznikuwrzucilem fotke jak to wyglada pozdrtawiam
- Załączniki
-
DSC00002.jpg
- (125.11 KiB) Pobrane 131 razy
-
DSC00001.jpg
- (118.53 KiB) Pobrane 128 razy
-
michalf84 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości