Oddam garnek :D
Oddam garnek :D
Służył mi dobrze przez 2 sezony a ostatni rok leży bez użytku, wyśle komuś komu się przyda, ma troche porysowaną szybkę jak to po 2 latach ale można ją wypolerować. Zawsze to AGV a nie Tornado i za DARMO  No to dawajcie kto go chce i dlaczego? A  jutro zdecyduje do kogo trafi
 No to dawajcie kto go chce i dlaczego? A  jutro zdecyduje do kogo trafi  Rozmiar S-56 i 1430 gr więc raczej na kogoś szczupłego.
  Rozmiar S-56 i 1430 gr więc raczej na kogoś szczupłego.   

No to dawajcie kto go chce i dlaczego? A  jutro zdecyduje do kogo trafi
 No to dawajcie kto go chce i dlaczego? A  jutro zdecyduje do kogo trafi  Rozmiar S-56 i 1430 gr więc raczej na kogoś szczupłego.
  Rozmiar S-56 i 1430 gr więc raczej na kogoś szczupłego.   

Ostatnio edytowano 27/1/2008, 23:38 przez icid, łącznie edytowano 2 razy

- 

icid
- VIP Ścigacz.pl
Mi przydałby sie poniewarz jeżdze ze siostrą do szkoly codziennie, a siostra jezdzi w "orzeszku"... Wiec jesli bys mógł, moge ci zapłacic bo jest mi naprawde potrzebny  Mozemy sie dogadac napisz na GG lub cuś
 Mozemy sie dogadac napisz na GG lub cuś 
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
- 

icid
- VIP Ścigacz.pl
Więc podaje uzasadnienie, jeżdże z siostrą do szkoły a w "orzeszku" teraz troszke zimno  A puki niema sniegu to jeżdże...
 A puki niema sniegu to jeżdże...
				 A puki niema sniegu to jeżdże...
 A puki niema sniegu to jeżdże...Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

- 

zdzichu123
- Bywalec
Fajna akcja icid 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
			motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
ja chce bo zamierzam kupić na ten sezon ( lada dzien, tydzien )moto w granicach 6tys i pewnie zaoszczędzę na dobrym kasku i jak mi go nie dasz to będę śmigał na jakimś  za 200zl 

Ostatnio edytowano 27/1/2008, 21:08 przez wszok, łącznie edytowano 1 raz

- 

wszok
- Świeżak
- 

kris
- VIP Ścigacz.pl
- 

skwy
- VIP Ścigacz.pl
zdzichu ale wysil się trochę...
napisz coś dłuższego niż 15 słów...
na przykład tak: Był chłodny styczniowy poranek, kiedy to ja i moja piękna siostra zmuszeni byliśmy wybrać się do jamy smoka jaką jest nasza szkoła, jako że koń już nam zdechł a w ogóle to nawet go nie mieliśmy, jako środek transportu wybraliśmy zacnego motonga. niestety mieliśmy tylko 1.5 kasku, tj mój i orzech siostry w którym cholernie picniała jej twarz od podmuchów lodowatego styczniowego wiatru. jako że droga była kręta i długa a kasy w portfelu brakowało na nowy kask męczyliśmy się tak przez wiele dni i nocy. aż pewnego dnia na naszej drodze pojawił się tajemniczy icid który zaproponował iz odda nam zacny kask agv który jest mu już z jakichś niezrozumiałych powodów niepotrzebny, a wybrał właśnie nas gdyż cholernie mu niemiło gdy patrzy na sople pod nosem u dziewczyn, od tej sytuacji jeździliśmy długo i szczęśliwie...

napisz coś dłuższego niż 15 słów...
na przykład tak: Był chłodny styczniowy poranek, kiedy to ja i moja piękna siostra zmuszeni byliśmy wybrać się do jamy smoka jaką jest nasza szkoła, jako że koń już nam zdechł a w ogóle to nawet go nie mieliśmy, jako środek transportu wybraliśmy zacnego motonga. niestety mieliśmy tylko 1.5 kasku, tj mój i orzech siostry w którym cholernie picniała jej twarz od podmuchów lodowatego styczniowego wiatru. jako że droga była kręta i długa a kasy w portfelu brakowało na nowy kask męczyliśmy się tak przez wiele dni i nocy. aż pewnego dnia na naszej drodze pojawił się tajemniczy icid który zaproponował iz odda nam zacny kask agv który jest mu już z jakichś niezrozumiałych powodów niepotrzebny, a wybrał właśnie nas gdyż cholernie mu niemiło gdy patrzy na sople pod nosem u dziewczyn, od tej sytuacji jeździliśmy długo i szczęśliwie...
Ostatnio edytowano 27/1/2008, 21:23 przez melvin, łącznie edytowano 3 razy

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
no wiecie co? przeciez ten kask przez dwa lata uzytkowania tak sie odkształcił, ze jego prawidlowe zadzialanie w razie wypadku moze stać sie wątpliwe  poza tym niekoniecznie musi pasować rozmiar. no i wreszcie dwuletni kask jest na bank tak przepocony, ze hoho. ja bym nie chcial używać czyjejś szczoteczki do zębow, nawet jesli bylaby uzywana tylko przez tydzień
 poza tym niekoniecznie musi pasować rozmiar. no i wreszcie dwuletni kask jest na bank tak przepocony, ze hoho. ja bym nie chcial używać czyjejś szczoteczki do zębow, nawet jesli bylaby uzywana tylko przez tydzień 
				 poza tym niekoniecznie musi pasować rozmiar. no i wreszcie dwuletni kask jest na bank tak przepocony, ze hoho. ja bym nie chcial używać czyjejś szczoteczki do zębow, nawet jesli bylaby uzywana tylko przez tydzień
Kawasaki ZX-6R
			- 

harry89
- Bywalec
Mi by sie przydał,ponieważ jeżdze w kasku brata i jest troche za to na mnie zły a teraz nie mam funduszy by sobie kupic nowy bo robilem remont moto a chciałbym juz pośmigać,jakbyś Icid mógł by mi go wysłać to byłbym bardzo wdzięczny   .Moja mam by też by sie ucieszyła że w końcu smigam w swoim kasku
.Moja mam by też by sie ucieszyła że w końcu smigam w swoim kasku  .Prosze Icid o kask
 .Prosze Icid o kask 

.Moja mam by też by sie ucieszyła że w końcu smigam w swoim kasku
.Moja mam by też by sie ucieszyła że w końcu smigam w swoim kasku  .Prosze Icid o kask
 .Prosze Icid o kask 
- adamus67
- Świeżak
melvin już napisałeś za mnie  No Historyjka piękna i przekonywująca.
 No Historyjka piękna i przekonywująca.
				 No Historyjka piękna i przekonywująca.
 No Historyjka piękna i przekonywująca.Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

- 

zdzichu123
- Bywalec
- 

icid
- VIP Ścigacz.pl