Jak dorobić dB-killer 'a ??
• Strona 1 z 1
Jak dorobić dB-killer 'a ??
Okazyjnie kupiłem tłumik LeoVince SBK niestety nie było w nim fabrycznego db killera.
Mam pytanie czy nie wie ktoś gdzie to można kupić lub dorobić, jak dorabiać to jakimi zasadami się kierować, nie chcę aby jakaś rureczka w tłumiku zabierała mi 50% mocy.
Nie chcę też wysłuchiwać opinii typu a po co Ci to, im głośniej tym lepiej i itd.
Chcę mieć dB-Killera jak jeżdżę z dziewczyną, nie chcę żeby ogłuchła
Dzięki za odpowiedź
Mam pytanie czy nie wie ktoś gdzie to można kupić lub dorobić, jak dorabiać to jakimi zasadami się kierować, nie chcę aby jakaś rureczka w tłumiku zabierała mi 50% mocy.
Nie chcę też wysłuchiwać opinii typu a po co Ci to, im głośniej tym lepiej i itd.
Chcę mieć dB-Killera jak jeżdżę z dziewczyną, nie chcę żeby ogłuchła
Dzięki za odpowiedź
- bone
- Świeżak
Czy chodzi o coÅ› takiego?
Kupiłem od gościa na allegro kompletny tłumik z db kill, dorobienie ciężka sprawa (wytłoczki), ale może On ma, bo chyba zajmuję się sprowadzaniem i dorabianiem tłumików, sęk w tym, że muszę Go ponownie namierzyć, co jakiś czas pojawiają się Jego aukcję, nie mam namiaru...
Namierzyłem:nr aukcji-294501711, jest tel
Kupiłem od gościa na allegro kompletny tłumik z db kill, dorobienie ciężka sprawa (wytłoczki), ale może On ma, bo chyba zajmuję się sprowadzaniem i dorabianiem tłumików, sęk w tym, że muszę Go ponownie namierzyć, co jakiś czas pojawiają się Jego aukcję, nie mam namiaru...
Namierzyłem:nr aukcji-294501711, jest tel
- Załączniki
-
- DSC02535.JPG (46.74 KiB) PrzeglÄ…dane 8602 razy
- Marian_r6
- Świeżak
Spróbój napisać do tego gościa którego aukcję zamieszczam. Robi tłumiki i dorabia DB-killery. Spróbować zawsze można. http://www.allegro.pl/item298636555_spo ... nskic.html
Pytanie do Mariana-jak się sprawuje taki "robiony" tłumik? Mam ochotę założyc coś takiego do swojego B6
Pytanie do Mariana-jak się sprawuje taki "robiony" tłumik? Mam ochotę założyc coś takiego do swojego B6
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
Hi ja mam Db-killera ale do Termigoni modelu dla R6 w zwiazku z tym iz zmienilem wydech na GP moge ci odsprzedac kilerka jesli w ogole bedzie pasowal...
Jesli beda potrzebne wymiary i fotki nie ma problemu zrobie i podeslie.
Daj znac.
Pozdr Seb
Jesli beda potrzebne wymiary i fotki nie ma problemu zrobie i podeslie.
Daj znac.
Pozdr Seb
- SpeedeR6
- Świeżak
http://www.allegro.pl/item298045465_tlu ... _r1r6.html
Kupiłem nie ten na foto, lecz oryginalny gdyż miał ładniejszy karbon, Gość mówił, że sprowadza je w całości (końcówki), a dorabia rurę łączącą, mocowanie i sprężynę, wszystko pasowało super, ze swojej strony polecam, ładny basowy dźwięk, wyraźny przyrost mocy w niższych obrotach, cóż leo vince SBK, cena 900 zł, trochę więcej, ale w sklepie to ok 1800zł, motocykl z jakim testuję to r6 05r
Kupiłem nie ten na foto, lecz oryginalny gdyż miał ładniejszy karbon, Gość mówił, że sprowadza je w całości (końcówki), a dorabia rurę łączącą, mocowanie i sprężynę, wszystko pasowało super, ze swojej strony polecam, ładny basowy dźwięk, wyraźny przyrost mocy w niższych obrotach, cóż leo vince SBK, cena 900 zł, trochę więcej, ale w sklepie to ok 1800zł, motocykl z jakim testuję to r6 05r
- Marian_r6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości