Honda NS125 - i pomoc w drobnych naprawach :)
• Strona 1 z 1
Honda NS125 - i pomoc w drobnych naprawach :)
Witam
Jestem poczatkujacym uzytkownikiem jednosladowcow
Kupilem sobie Honde ns 125F i mam pare problemow, naprawy chcialbym wykonac sam albo z drobna pomoca znajomych ale niestety nie wiem jakie czesci sa kompatybilne, lub jak je znalezc wiec bede je wymienial ponizej i prosze o podanie linkow lub nazw
1) korek do wlewu paliwa. (jaki jest kompatybilny do mojej hondy, poniewaz nigdzie nie moge znalezc takiego, ktory mial by wpisany moj model)
2) Oponki, trzoszke czytalem, ale skoro juz zalozylem ten temat to mozecie mi troszke podpowiedziec
3) Slabo dzialaja hamulce (z tylu wogole
)
wiec jakie musze kupic klocki itp do tego modelu. Z tylu mam beben a z przodu tarcze
4) licznik mi nie dziala, mysle ze chodzi o linke wiec tez prosze o jakas, ktora moglbym zamontowac
5) dosc ciezko chodzi kierunkowskaz, czy da sie cos z tym zrobic?
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam!

Kupilem sobie Honde ns 125F i mam pare problemow, naprawy chcialbym wykonac sam albo z drobna pomoca znajomych ale niestety nie wiem jakie czesci sa kompatybilne, lub jak je znalezc wiec bede je wymienial ponizej i prosze o podanie linkow lub nazw

1) korek do wlewu paliwa. (jaki jest kompatybilny do mojej hondy, poniewaz nigdzie nie moge znalezc takiego, ktory mial by wpisany moj model)
2) Oponki, trzoszke czytalem, ale skoro juz zalozylem ten temat to mozecie mi troszke podpowiedziec

3) Slabo dzialaja hamulce (z tylu wogole

wiec jakie musze kupic klocki itp do tego modelu. Z tylu mam beben a z przodu tarcze

4) licznik mi nie dziala, mysle ze chodzi o linke wiec tez prosze o jakas, ktora moglbym zamontowac
5) dosc ciezko chodzi kierunkowskaz, czy da sie cos z tym zrobic?
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam!

- fifi99
- Świeżak
http://allegro.pl/search.php?string=Hon ... interval=7
popytaj kolesie z tych ogłoszen o częsci...
1- kup na allegro uzywke... na nowy nawet nie licz...
2- powiec ile na nie masz...
3- wyreguluj naciąg tego pręta przy bębnie... z przodu wymien klocki. zmien plyn i odpowietrz... l
4-http://sklepmotocyklowy.pl/index.php?site=produkty&dzial=wszystkie
( w tym sklepie tez sa klocki)
5- cięzko cyli jak sprecyzuj! sprawdz czy masz odpowiednią zarówke tzn ile wat i ile volt...
*w tym linku dałem srednią date( nie wiem ktory masz rocznik) produkcji
ustaw swojÄ… ...
pzdr
popytaj kolesie z tych ogłoszen o częsci...
1- kup na allegro uzywke... na nowy nawet nie licz...
2- powiec ile na nie masz...
3- wyreguluj naciąg tego pręta przy bębnie... z przodu wymien klocki. zmien plyn i odpowietrz... l
4-http://sklepmotocyklowy.pl/index.php?site=produkty&dzial=wszystkie
( w tym sklepie tez sa klocki)
5- cięzko cyli jak sprecyzuj! sprawdz czy masz odpowiednią zarówke tzn ile wat i ile volt...
*w tym linku dałem srednią date( nie wiem ktory masz rocznik) produkcji
ustaw swojÄ… ...
pzdr
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
no wiec tak, rocznik 1986,
jesli chodzi o kierunkowskaz to mowie o przelaczniku przy kierownicy
a problem z oponami mam taki, ze na moich sa oznaczenia 4.0x18 a na allegro jest cos typu: 120/80/18
Jak to sie ma do moich opon?
jesli chodzi o kierunkowskaz to mowie o przelaczniku przy kierownicy
a problem z oponami mam taki, ze na moich sa oznaczenia 4.0x18 a na allegro jest cos typu: 120/80/18
Jak to sie ma do moich opon?
- fifi99
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości