suzuki bandit600 czy honda cb750 seven fifty??
• Strona 1 z 1
- katzdw
- Świeżak
bandit znany i lubiany ale cb jak dla mnie ma swojÄ… klase
bralbym CB ze wzgledu na wyglad i marke 

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Z bandziorem problemów mieć nie będziesz. Co 12000km serwis i jest nie do zajechania. Jeśli jeździsz sam 600-ka wystarczy, jeśli nie można zastanowić się nad czymś większym.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Popieram GregoraMoto też bym wybrał Honde Cb Seven Fifty.
Marka Jakość I klasa sama w sobie no i 750ccm.
Marka Jakość I klasa sama w sobie no i 750ccm.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ja polecam bandita mam obecnie i swietnie sie spisuje .Przedewszystkim podoba mi sie w nim wygoda jazdy bardzo komfortowo sie prowadzi . Miałem wczesniej honde cb 500 a cb 750 raz miałem sie okazje przejechać co prawda silnik wiekszy lepiej idzie z dołu ale banditem jednak lepiej mi sie jeździ takie moje odczucie .
Kwestia tego ile masz kasy , mysle ze bedziesz zadowolony z każdego z nich sugeruj sie bardziej stanem technicznym . Jak trafi sie cos w dobrym stanie to kupuj i sie nie zastanawiaj bo drugiego takiego moto mozesz juz nie znaleść .
Kwestia tego ile masz kasy , mysle ze bedziesz zadowolony z każdego z nich sugeruj sie bardziej stanem technicznym . Jak trafi sie cos w dobrym stanie to kupuj i sie nie zastanawiaj bo drugiego takiego moto mozesz juz nie znaleść .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
to zależy ile kolega ma doświadczenia, jeśli to pierwsze moto (tak przypuszczam) to cb750 moze okazac sie bledem. Nawet bandit 600 nie jest motocyklem dla dzieci i trzeba o tym pamietac.
Nie jezdzilem cb750, mam bandita. Niezaprzeczalnym plusem tego motocykla jest popularnosc (dostepnosc czesci) i taniosc serwisu.
Jedyna uciazliwosc w banidcie to koniecznosc czestej regulacji zaworow, ale jest to banalnie proste i mozna to zrobic bez przeszkod samemu.
Jesli nie wiesz co wybrac, to przysiadz sie do obydwoch i wybierz to na czym lepiej sie czujesz. Bandit bedzie napewno bezpiecznym wyborem.
Nie jezdzilem cb750, mam bandita. Niezaprzeczalnym plusem tego motocykla jest popularnosc (dostepnosc czesci) i taniosc serwisu.
Jedyna uciazliwosc w banidcie to koniecznosc czestej regulacji zaworow, ale jest to banalnie proste i mozna to zrobic bez przeszkod samemu.
Jesli nie wiesz co wybrac, to przysiadz sie do obydwoch i wybierz to na czym lepiej sie czujesz. Bandit bedzie napewno bezpiecznym wyborem.
- dame
- Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
-
SQ - Mieszkaniec forum
Nie no nie oszukujmy sie CB 750 to już półka wyżej, może moc nie jest szokująca ale sposób jej oddawania fenomenalny ktoś kto jeździł i banditem i CB 750 bedzie wiedział o czym mówie. Reszta niech obejrzy, coś pięknego zero dziury w obrotach żadnych progów mocy, poprostu idealna liniowość http://www.youtube.com/watch?v=4khdgL7Js8c
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości