ceny paliw w miastach polski
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ceny paliw w miastach polski
Witam
Gdy w telewizji słyszymy ciagle o podwyżkach cen paliw wpadłem na pomysł załozenia tematu cena paliwa w róznych miastach w polsce . Chciał bym żeby ludzie wpisywali tutaj ceny paliwa On Pb95 i Pb98 w swoich miejscowościach by porównać je i stwierdzic jak jestesmy oszukiwani przez stacje bęzynowe które naliczaja sobie marże , bo przeciez kupuja paliwo po tej samej cenie.
Ja mieszkam w strzelcach opolskich (woj opolskie i tu ceny kształtuja sie jak na obrazku ponizej . Natomiast w miescie Opole już sa o okolo 40 groszy wieksze Pb95- 4,45 pb98-4,56 ON-4,17
Gdy w telewizji słyszymy ciagle o podwyżkach cen paliw wpadłem na pomysł załozenia tematu cena paliwa w róznych miastach w polsce . Chciał bym żeby ludzie wpisywali tutaj ceny paliwa On Pb95 i Pb98 w swoich miejscowościach by porównać je i stwierdzic jak jestesmy oszukiwani przez stacje bęzynowe które naliczaja sobie marże , bo przeciez kupuja paliwo po tej samej cenie.
Ja mieszkam w strzelcach opolskich (woj opolskie i tu ceny kształtuja sie jak na obrazku ponizej . Natomiast w miescie Opole już sa o okolo 40 groszy wieksze Pb95- 4,45 pb98-4,56 ON-4,17
- Załączniki
-
- ceny paliw.JPG (37.92 KiB) Przeglądane 1670 razy
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
mlody-pawel - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Re: ceny paliw w miastach polski
dambandit napisał(a): jestesmy oszukiwani przez stacje bęzynowe które naliczaja sobie marże , bo przeciez kupuja paliwo po tej samej cenie.
tutaj nie do konca sie z toba zgodze... po 1 w duzym miescie koszt utrzymania stacji jest wyzszy i pracownicy napewno maja wieksze oczekiwania co do pensji niz na jakis zadupiu(nie urazajac nikogo) gdzie koszty miesiecznego utrzymania jak i pensje sa nizsze...
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
W Wawie na Statoilu 4.49 za PB95. Na Neste zazwyczaj bylo taniej wzgledem tego Statoila o jakies 20-30gr na litrze, ale nie wiem teraz bo nie bylem w okolicy ostatnio.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2