Znowu moturzysci na TVN
coz, corke do szkoly podrzucic ew to kolezanki beda piszczec ;P
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
widywałem jednak i takich co skuterem czy czymś podobnym na odkręconej manetce, cisnęli między autami szybciej od niejednego kosmonauty na erłanie
- nie ma reguły - wszystko zależy od woźnicy...

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
Labiss napisał(a):Mnie w sumie nie przeszkadza,że jest głośno o tym.Co z tego,że mamy zlą opinię ? Mnie to na przykład gówno obchodzi co sobie inni myślą.
I tu się zgadzam i myślę tak samo

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
Labiss napisał(a):Mnie w sumie nie przeszkadza,że jest głośno o tym.Co z tego,że mamy zlą opinię ? Mnie to na przykład gówno obchodzi co sobie inni myślą.
Do czasu do póki ten który Cię nie lubi nie zajedzie Ci celowo drogi albo na drodze nie zepchnie kiedy będziesz go wyprzedzał...
Grzegorz
Hornet ('08)
Hornet ('08)
-
eleventh - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
widze, ze sa glosy, ze wlasciciele scigaczy 'boja sie prawdy'..
Nie wiem jak innym, ale mnie nie denerwuje to, ze zostalo powiedziane ze lamiemy ograniczenia szybkosci - bo a i wszem zdarza sie. Do tego nie zadko. Denerwuje mnie jednak to, ze w swietle tego materialu motocyklisci sa jedyna grupa spoleczna lamiaca przepisy ruchu drogowego i sie tym w dodatku chwalaca... A rzeczywistosc jest taka, ze czy to motocyklisci, kierowcy osobowek czy TIRow tak samo lamia prawo. Ale nie.. motocyklisci sa BE bo sa w mniejszosci i mozna sobie po nich jezdzic.
i te filmiku opisujace 'polska rzeczywistosc' nagrane w latem w USA. My wiemy ze to nie sa nagrania z Polski, ale jak zapytalem sie matki co o tym sadzi (bo akurat ogladala) to powiedziala, ze na pewno sa z Polski bo jezdzimy jak wariaci, bo jej kolega widzial itp itd i tak niestety wiekszosc spoleczenstwa to odbiera.
Nie wiem jak innym, ale mnie nie denerwuje to, ze zostalo powiedziane ze lamiemy ograniczenia szybkosci - bo a i wszem zdarza sie. Do tego nie zadko. Denerwuje mnie jednak to, ze w swietle tego materialu motocyklisci sa jedyna grupa spoleczna lamiaca przepisy ruchu drogowego i sie tym w dodatku chwalaca... A rzeczywistosc jest taka, ze czy to motocyklisci, kierowcy osobowek czy TIRow tak samo lamia prawo. Ale nie.. motocyklisci sa BE bo sa w mniejszosci i mozna sobie po nich jezdzic.
i te filmiku opisujace 'polska rzeczywistosc' nagrane w latem w USA. My wiemy ze to nie sa nagrania z Polski, ale jak zapytalem sie matki co o tym sadzi (bo akurat ogladala) to powiedziala, ze na pewno sa z Polski bo jezdzimy jak wariaci, bo jej kolega widzial itp itd i tak niestety wiekszosc spoleczenstwa to odbiera.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
TVN to szmaciarze, skończyła sie ta żałosna bóg wie która edycja tańca z gwiazdami to wymyslają sensacje żeby utrzymać oglondalność. Zersztą robią sensacje w świetnym stylu filmiki z youtuba puścili ja w stanach kolesie zapier...... w koszulkach
:D:D www.żałosne.pl

-
icid - VIP Ścigacz.pl
No właśnie jazda w naprawde duży upał w samych spodniach nieźle chłodi lepiej niż zimna woda w basenie a przed "bąkami" można schować sie za owiewką 

Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
to co emitują stacje TV w Polsce nie jest mądre, a na pewno nie jest w porządku, jednak prawda jest taka że 90% społeczeństwa jak coś zobaczy w TVN-ie Polsacie czy innej stacji, uznaje to za świętą racje, i choćby im podawać najbardziej racjonalne argumenty mówiące że jest inaczej to i tak nie uwierzą bo TV mówi inaczej...
poza tym telewizje w Polsce dają widzom to co ci chcą oglądać, zauważcie co się dzieje po każdej katastrofie czy aferze? otóż inne stacje wynajdują od zaraz 5000 innych podobnych i po chwili jest to okrzyknięte czarną serią czegoś tam... jak polskie autokary zaczęły się rozbijać za granicami kraju to chyba każdy który wyjechał wracał po stłuczce lub wypadku, każda najmniejsza nawet stłuczka była nagłaśniana...
prawda jest taka że Polacy znudzeni monotonią swojego szarego życia chcą afer i emocji, a że dla większości jedyną rozrywką jest TV to te właśnie media zaspokajają głód panujący na rynku...
popyt=podaż- to prawo chyba pasuje tu najlepiej...
ps. sam oglądam TV sporadycznie, (ostatnio gdy zauważyłem informację o rosnących cenach paliw), i jest mi z tym dobrze, nikt nie wkłada mi na siłę przez kineskop żadnych informacji, reklam czy afer, nie mam problemów z tym co się stało w polityce itd. po prostu nie zaśmiecam swojej głowy rzeczami które nie są mi do niczego potrzebne...
poza tym telewizje w Polsce dają widzom to co ci chcą oglądać, zauważcie co się dzieje po każdej katastrofie czy aferze? otóż inne stacje wynajdują od zaraz 5000 innych podobnych i po chwili jest to okrzyknięte czarną serią czegoś tam... jak polskie autokary zaczęły się rozbijać za granicami kraju to chyba każdy który wyjechał wracał po stłuczce lub wypadku, każda najmniejsza nawet stłuczka była nagłaśniana...
prawda jest taka że Polacy znudzeni monotonią swojego szarego życia chcą afer i emocji, a że dla większości jedyną rozrywką jest TV to te właśnie media zaspokajają głód panujący na rynku...
popyt=podaż- to prawo chyba pasuje tu najlepiej...
ps. sam oglądam TV sporadycznie, (ostatnio gdy zauważyłem informację o rosnących cenach paliw), i jest mi z tym dobrze, nikt nie wkłada mi na siłę przez kineskop żadnych informacji, reklam czy afer, nie mam problemów z tym co się stało w polityce itd. po prostu nie zaśmiecam swojej głowy rzeczami które nie są mi do niczego potrzebne...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
A ja słucham tylko ojca dyrektora on mnie przez życie poprowadzi
:D:D

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Uwielbiam te programy. Mówią o motocyklistach a pokazują pirata w samochodzie. Mówią o 150 ginących motocyklistach rocznie, a nie mówią o marnych 5000 osób ginących w samochodach.
Jak słuchałem, że ktoś został potrącony tylko czekałem aż pokażą jakąś ślepą emerytkę. I się doczekałem. Na dodatek miała tylko złamaną rękę. Gdyby motocyklista jechał więcej niż 60km/h to by jej ją wyrwał.
I zawsze pokazują jedno a mówią drugie.
Kiedyś też oglądałem jak pokazywali o ścigających się samochodach po ulicach miast. A potem pokazali jakiś wrak po wypadku poza miastem. Szkoda że nie był to samolot, albo tonący statek.
Dobrze że jeszcze pokazali jak dziadek przecina wszystkie pasy w swoim złomie.
Temat w wiadomościach powinien mieć tytuł
"Samochody znowu będą zagrażać motocyklistom".
Jak słuchałem, że ktoś został potrącony tylko czekałem aż pokażą jakąś ślepą emerytkę. I się doczekałem. Na dodatek miała tylko złamaną rękę. Gdyby motocyklista jechał więcej niż 60km/h to by jej ją wyrwał.
I zawsze pokazują jedno a mówią drugie.
Kiedyś też oglądałem jak pokazywali o ścigających się samochodach po ulicach miast. A potem pokazali jakiś wrak po wypadku poza miastem. Szkoda że nie był to samolot, albo tonący statek.
Dobrze że jeszcze pokazali jak dziadek przecina wszystkie pasy w swoim złomie.
Temat w wiadomościach powinien mieć tytuł
"Samochody znowu będą zagrażać motocyklistom".
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Heheh mi sie podobała wypowiedź tego lekarza, który jak sam mówi nie ma tygodnia, żeby nie ratował motocyklistów [:D] boki zarywać... Jakoś w Polsce nie może być normalnie... [:(]
Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak