Ustawienie gaźników
• Strona 1 z 1
Ustawienie gaźników
Witam wszystkich, mam problem z moim sprzetem mianowicie zanim wyjalem gazniki motor nie mial niskich obrotow(tzn mial skoki raz powyzej 1800 a raz okolo 800 i gasl)i przerywal od 8000 do 10000(max)myslalem ze jest to wina gaznikow-wyciagnalem i dokladnie wyczyscilem je. Kiedy wsadzilem spowrotem pojawily sie problemy-nie da sie teraz nic ustawic-jak ustawie nieskie obroty to wogole nie chce sie wkrecac na wyzsze obroty(zalewa go chyba) Jak rusze gwaltownie gazem to tez go zalewa, jak mu podnioslem przepustnice to troche lepiej reaguje na gaz ale znowu nie chce zchodzic z obrotow i wiadomo nie ma niskich bo przepustnice sa podniesione! Co mam z tym zrobic??
Motocykl to gilera NordWest 350 jednocylindrowy 2 gazniki
A i mam jeszcze jedno pytanie bo nie wiem czy przepustnice w takim sprzecie powinny sie otwierac rownoczesnie czy jedna powinna sie troche opozniac wzgledem drugiej, bo jeden gosc mi mowi ze wlasnie dlatego mi go zalewa
Prosze o pomoc, z gory dzieki, pozdrawiam!!!
Motocykl to gilera NordWest 350 jednocylindrowy 2 gazniki
A i mam jeszcze jedno pytanie bo nie wiem czy przepustnice w takim sprzecie powinny sie otwierac rownoczesnie czy jedna powinna sie troche opozniac wzgledem drugiej, bo jeden gosc mi mowi ze wlasnie dlatego mi go zalewa
Prosze o pomoc, z gory dzieki, pozdrawiam!!!
- KubaCybeR
- Świeżak
Stary wyp@#$dol ten moto na złom.
Walczyłem zeszłego roku z NORD WEST 600 i nic nie dało.To gówno nie chciało chodzić.
Naprawdę straszna włoska LIPA.
Zobaczysz zrobisz jednego robaka a wylezie zaraz drugi!!!
Walczyłem zeszłego roku z NORD WEST 600 i nic nie dało.To gówno nie chciało chodzić.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Stary wyp@#$dol ten moto na złom.
Zgadzam sie
Zgadzam sie
Suzuki GSX-R 750 (olejak)
-
lukaszbiernacki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości