Top Gear skąd sciągnać odcinek
• Strona 1 z 1
Top Gear skąd sciągnać odcinek
Witam
Mam małe pytanko co do programu Top Gear , a mianowicie chodzi mi o ściągniecie jednego odcinka . Dokładnie tego w którym testuja traktory , odcinek ten dzisiaj leciał na TVNturbo. Znacie może jakąś stronke a może ktoś z was ma ten odcinek w swoich archiwach . Z góry dzieki za pomoc .
Mam małe pytanko co do programu Top Gear , a mianowicie chodzi mi o ściągniecie jednego odcinka . Dokładnie tego w którym testuja traktory , odcinek ten dzisiaj leciał na TVNturbo. Znacie może jakąś stronke a może ktoś z was ma ten odcinek w swoich archiwach . Z góry dzieki za pomoc .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Właśnie leci ten odcinek o który pytasz na TVN Turbo 

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
Juz wiem skad mozna to pobrac . Wiec tez która to seria , seria numer 9 jednak moje pytanie może wie ktos z was który to dokładnie odcinek tej seri . Napisałem juz maila do tvn turbo . Bo inaczej musiał bym sciągnać wszystkie odcinki a to potrwa . Wiem że leci ale ja potrzebuje to na kompa . Więc moja prośba jesli ktoś orientuje sie który to odcinek seri 9 to był bym wdzieczny .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1