[Motocykle egzotyczne - spostrzeżenia] Brammo Enteria
• Strona 1 z 1
[Motocykle egzotyczne - spostrzeżenia] Brammo Enteria
Dyskusja na temat: Brammo Enteria – zielono mi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Brammo Enteria – zielono mi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Brammo Enteria – zielono mi
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
W sumie to nie jest taki zły. Wygląda... zastanawiająco, jednakże ma jakiś tam styl. Do tego osprzęt niczego sobie i przy tej wadze można przepuszczać, że właściwości jezdne też nie są najgorsze. Gdyby miał trochę więcej mocy, to czemu nie? W końcu chcemy czy nie, ale i tak kiedyś będziemy śmigać takimi wynalazkami ... <br><hr>Beavis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po padoku w Brnie jeździł bardzo podobny do tego skuter...troche mi szczena opadła, ale powiem, ze na zywo wyglada bardzo estetycznie, jest przeraźliwie ciche no i na razie nawet w wersji pełnogabarytowej dosyć wolne. Niestety obawiam sie, że nasze dzieci a już na pewno wnuki nie beda miały wielkiego wyboru i bedą juz wrecz zmuszeni do korzystania z takich pojazdów.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Musza popracowac jedynie nad zasiegiem, czyli jednoznacznie nad lepszymi Bateriami... PozdrO:)<br><hr>Traperoso
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze się dzieje że takie pojazdy powstają,bo to ma na celu ograniczanie szkodliwych emisji.A że wygląd taki sobie trochę retro?,jak na początek ujdzie.Z czasem napewno stylistyka się zmieni.Najważniejsze że ktoś zapoczątkował ten kierunek nie tylko w teorii,ale w praktyce.<br><hr>VERSAILLES
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam nadzieje ,że jednak ziemię nie obejmie zagłada tych beznadziejnych elektrycznych pojazdów, bo cóż to za motocykl ,który nie wydaje pieknego basowego dzwięku? <br><hr>Jacek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje ,że jednak ziemię nie obejmie zagłada tych beznadziejnych elektrycznych pojazdów, bo cóż to za motocykl ,który nie wydaje pieknego basowego dzwięku? <br><hr>Jacek
Taką samą miałem rozterke gdy to pisałem ale...można sie spodziewać zaimplementowanego zestawu pod iPoda z wbudowanym konkretnym systemem naglaśniającym, który na życzenie bedzie dudnił. Z drugiej strony nie jest ten elektryk taki cichy. U nas to powstanie, a raczej urośnie do gigantycznych rozmiarów problem niewidzialności-puszkersi nie tylko nas nie zobaczą ale i słyszec nie będą. Na nasze szczęście to odległy łabedzi śpiew przyszłości a nie rzeczywistość jaka czeka nas w polsce już niedługo. W UK czy Francji to może tak....u nas nie ma mowy

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
pojazdy elektryczne nie ograniczaja emisji, wrecz ja podwyzszaja!!! jedynie emisja ta jest przenoszona w inne miejsce ( okolice elektrowni )<br><hr>wojtekKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobrze się dzieje że takie pojazdy powstają,bo to ma na celu ograniczanie szkodliwych emisji.A że wygląd taki sobie trochę retro?,jak na początek ujdzie.Z czasem napewno stylistyka się zmieni.Najważniejsze że ktoś zapoczątkował ten kierunek nie tylko w teorii,ale w praktyce.<br><hr>VERSAILLES<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowni autorzy - nie "Enteria" tylko ENERTIA - wystarczy dobrze spojrzeć na napis na zdjęciach które wstawiliście to artykułu. Polecam stronkę <a href="http://www.enertiabike.com" target="blank" class="link">http://www.enertiabike.com</a>/ tam krótki filmik reklamowy elektrycznego motocykla.<br><hr>M@rkiz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie się podoba ale uważam że to nie jest przyszłość.Przynajmniej
do czasu uzyskania lżejszych i bardziej skutecznych ogniw elektrycznych.Myślę że przyszłość to wodór.<br><hr>senekkorzenna
do czasu uzyskania lżejszych i bardziej skutecznych ogniw elektrycznych.Myślę że przyszłość to wodór.<br><hr>senekkorzenna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości