bandit 600
• Strona 1 z 1
bandit 600
Witam
Zastanawiam sie nad zakupem bandita 600 jako pierwszy motor po kursie na A. Tylko moj plan jes taki zeby zdlawic go po zakupie z 80 KM do 50 KM i tak pojezdzic kilka sezonow (ile taka operacja moze w serwisie kosztowac ?). Co sadzicie o takim rozwiazaniu ? Tylko prosze mi nie pisac zebym lepiej zaczal od 125 ccm i potem kupil cos wiekszego bo mam 24 lata 188 cm i 87 kg wiec bym troszke smiesznie wygladal na malutkiej 125'ce. Chetnie bym kupil 125 ale jesi bym byl troszke nizszy a przy takim wzroscie wydaje mi sie ze bandit bedzie wygodniejszy poprostu dla mnie i nie bede mial nog pod uszami. Aha. Chcialbym zaznaczyc ze nastawiony jestem poprostu na jazde motocyklem po ulicy (zwykle przemieszczania sie ) bez szalenstw i "sportowego jezdzenia".
Jesli ma ktos inne propozycje jakiegos substytutu bandita to jesttem otwart na propozycje (myslalem tez nad XJ600 - 60KM wiec tez nie za duzo i o to chodzi mi ) .
pozdrawiam
Zastanawiam sie nad zakupem bandita 600 jako pierwszy motor po kursie na A. Tylko moj plan jes taki zeby zdlawic go po zakupie z 80 KM do 50 KM i tak pojezdzic kilka sezonow (ile taka operacja moze w serwisie kosztowac ?). Co sadzicie o takim rozwiazaniu ? Tylko prosze mi nie pisac zebym lepiej zaczal od 125 ccm i potem kupil cos wiekszego bo mam 24 lata 188 cm i 87 kg wiec bym troszke smiesznie wygladal na malutkiej 125'ce. Chetnie bym kupil 125 ale jesi bym byl troszke nizszy a przy takim wzroscie wydaje mi sie ze bandit bedzie wygodniejszy poprostu dla mnie i nie bede mial nog pod uszami. Aha. Chcialbym zaznaczyc ze nastawiony jestem poprostu na jazde motocyklem po ulicy (zwykle przemieszczania sie ) bez szalenstw i "sportowego jezdzenia".
Jesli ma ktos inne propozycje jakiegos substytutu bandita to jesttem otwart na propozycje (myslalem tez nad XJ600 - 60KM wiec tez nie za duzo i o to chodzi mi ) .
pozdrawiam
- uran
- Świeżak
Masz nogi pod uszami Oo daj foto
O dławieniu było duuuużo tematów.
I jeszcze takie pytanko...
Dlaczego 90% osób, które kupują pierwsze moto najpierw patrzą na to, jak będąna nim wyglądać?

O dławieniu było duuuużo tematów.
I jeszcze takie pytanko...
Dlaczego 90% osób, które kupują pierwsze moto najpierw patrzą na to, jak będąna nim wyglądać?

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bo cały pic w tym że jak wychodzisz na motor to chciałbys wygladać jak rossi w kombi z garbem na plecach i zasiasc na swojej R1, wszystko ładnie pod kolor etc. Mnie sie to podoba. Całość. Oczywiście nad tym wszystkim jest JAZDA motocyklem, ale moje oko akurat cieszy jak motocyklista dobrze wygląda na maszynie i nie mowie o sobie tylko o innych, choc nie mowie ze sam sie nie staram
A tak ontopic to ja uważam ze moto o mocy 78 koni bodajże nie trzeba dławić jako na pierwszy motocykl, ale rob ta co chce ta.
PS. 87kilo to mało nie ważysz na te 78 kucy.

A tak ontopic to ja uważam ze moto o mocy 78 koni bodajże nie trzeba dławić jako na pierwszy motocykl, ale rob ta co chce ta.
PS. 87kilo to mało nie ważysz na te 78 kucy.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
uran nie
rozumie cię wogole po co kupowaćmotor i go zdławic naprawde wszyskim odradzam gs na początek ale tobie poradze tyle kup sobie gs żebyś niemusiał go zdławiać!!!!!!!!!
rozumie cię wogole po co kupowaćmotor i go zdławic naprawde wszyskim odradzam gs na początek ale tobie poradze tyle kup sobie gs żebyś niemusiał go zdławiać!!!!!!!!!
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
ja mam bandita 600 jest to moj pierwszy motor i nie mysle zeby go dlawic. umiejetnosciami jeszcze nie grzesze ale wierze w zdrowy rozsadek. jak ty w to nie wierzysz to moze nie kupuj moto tylko rower albo narty wodne
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
fazer 600 (98koni) przypomina mi tego ciecia co jakis czas temu pisał pogrubioną czcionką... Ty też chcesz zeby Cie wypier***ic z forum??
Przypomnijcie mi nick tego kolesia, a Ty koniu98 poczutaj sobie co mielismy tamtemu panu do powiedzienia i sie zastosuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uran co do moto to też jest kwestia ile sosu masz
Przypomnijcie mi nick tego kolesia, a Ty koniu98 poczutaj sobie co mielismy tamtemu panu do powiedzienia i sie zastosuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uran co do moto to też jest kwestia ile sosu masz

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
motoman napisał(a):O Dzięki, chyba wszyscy podziekujemy.
Wiec poczytaj biedny chłopcze topici z burakiem i wyciagnij wnioski.
teraz zobaczylem i gosciu to Buker_90 a nie burak

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości