No, Panowie, mam fure, teraz tylko Waszej pomocy potrzebuje
• Strona 1 z 1
No, Panowie, mam fure, teraz tylko Waszej pomocy potrzebuje
Witam.
Chodzi o Husqvarne TE 610 z 1998 roku, stoi w garażu a ja nic o niej nie wiem!!!
czy się psuje, jak z częściami, na co szczególnie zwrócić uwagę i co wymaga 'specjalnej troski' w tej maszynie, co ile zmieniać olej i filtr?
Musze przyznac, że zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jest sliczna i zapierdala jak pojebana!
Coś super! Tylko powiedzcie jak o to dbać i jak tym jeździć, żeby się ie rozleciało!
Pozdrawiam serdecznie Yamasz,
Aha, dostałem zjebe od znajomych mechaników, bo to 'wynalazek' i 'tykająca bomba zegarowa' i podobno jak coś walnie to części są drogie jak cholera.
Prosze się ustosunkować do tego twierdzenia, gdyż troche mnie to przeraziło.
Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie...
Chodzi o Husqvarne TE 610 z 1998 roku, stoi w garażu a ja nic o niej nie wiem!!!
czy się psuje, jak z częściami, na co szczególnie zwrócić uwagę i co wymaga 'specjalnej troski' w tej maszynie, co ile zmieniać olej i filtr?
Musze przyznac, że zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jest sliczna i zapierdala jak pojebana!

Coś super! Tylko powiedzcie jak o to dbać i jak tym jeździć, żeby się ie rozleciało!
Pozdrawiam serdecznie Yamasz,
Aha, dostałem zjebe od znajomych mechaników, bo to 'wynalazek' i 'tykająca bomba zegarowa' i podobno jak coś walnie to części są drogie jak cholera.
Prosze się ustosunkować do tego twierdzenia, gdyż troche mnie to przeraziło.
Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie...
- yamasz
- Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Chyba następny co bany lubi... 

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Heh. Znam yamasza w cholerę czasu, śmigam z nim już 4 lata motungami a dopiero teraz dowiedziałem się na forum o nowym moto
. Przynajmniej teraz już mojej DT nie będzie katował.
Życzę więc miłej jazdy, udanych skoków, wypadów w teren, taniej wachy itp.
PS: wpadasz do mnie z tym wynalazkiem jutro!!

Życzę więc miłej jazdy, udanych skoków, wypadów w teren, taniej wachy itp.
PS: wpadasz do mnie z tym wynalazkiem jutro!!
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki Wikald, z tym lataniem to spokojnie, najpierw muszę odprawić swoją ceremonię związaną z serwisem i regulacjami wszystkiego co tylko możliwe, a jak to będzie zrobione to kranik w dół, cyk guziczek i jaaazdaaa!
PZDR Yamasz
:::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
PZDR Yamasz
:::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
- yamasz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości