Zakup kontrolowany
• Strona 1 z 1
Zakup kontrolowany
Cześć!
Jestem początkującym człowieczkiem z wielkim zapałem motocyklowym który ma sporo obaw przed zakupem swojego pierwszego moto. Nie bede pisał co na start co na start bo jestem zdecydowany po czytaniu forum w lewo i prawo
.
Zdecydowany jestem na ER-5 lub CB-500 (w zależności od okazji).
Interesowałby mnie roczniki z najlepszym podejściem cena świeżość/jakość.
Na moto mam do 6.000 pln.
Poszukiwania najchętniej ograniczyłbym w zasięg woj. mazowieckiego.
Tutaj rodzą się pytania na które chciałbym od Was otrzymać pomocne odpowiedzi, jak szukać, gdzie szukać, jakie przedziały cenowe w rocznikach?
Prosiłbym o konkretne wskazówki, może znacie w mazowieckim sprawdzone miejsca. Sami też kiedyś kupowaliście pierwsze moto, pewnie wiecie co przeżywam
Jestem początkującym człowieczkiem z wielkim zapałem motocyklowym który ma sporo obaw przed zakupem swojego pierwszego moto. Nie bede pisał co na start co na start bo jestem zdecydowany po czytaniu forum w lewo i prawo

Zdecydowany jestem na ER-5 lub CB-500 (w zależności od okazji).
Interesowałby mnie roczniki z najlepszym podejściem cena świeżość/jakość.
Na moto mam do 6.000 pln.
Poszukiwania najchętniej ograniczyłbym w zasięg woj. mazowieckiego.
Tutaj rodzą się pytania na które chciałbym od Was otrzymać pomocne odpowiedzi, jak szukać, gdzie szukać, jakie przedziały cenowe w rocznikach?
Prosiłbym o konkretne wskazówki, może znacie w mazowieckim sprawdzone miejsca. Sami też kiedyś kupowaliście pierwsze moto, pewnie wiecie co przeżywam

- xaper
- Świeżak
o ile znam tych pacanów to ci sie doczepią ,że masz złe miejsce i zamknom temat ,lub przerzucą się na mnie i mnie będą besztać
:):):)
bezpodstawne obrazznie innych userow jest tu calkowicie niepotrzebne. Jesli nie odpowiada ci to, ze ludzie wyrazaja swoje zdanie lub, ze moderatorzy przenosza tematy do odpowiednich dzialow wlasnie po to aby nie robic smietnika to smialo mozesz przerzucic sie na forum bravo girl...tam napewno nikt nie bedzie sie czepial Twoich wypowiedzi oraz bedziesz mogl obrazac innych userow dowoli. TU albo trzymasz poziom albo dowidzenia.
gumisss

bezpodstawne obrazznie innych userow jest tu calkowicie niepotrzebne. Jesli nie odpowiada ci to, ze ludzie wyrazaja swoje zdanie lub, ze moderatorzy przenosza tematy do odpowiednich dzialow wlasnie po to aby nie robic smietnika to smialo mozesz przerzucic sie na forum bravo girl...tam napewno nikt nie bedzie sie czepial Twoich wypowiedzi oraz bedziesz mogl obrazac innych userow dowoli. TU albo trzymasz poziom albo dowidzenia.
gumisss
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
korek31 napisał(a):zamknom
maturka z polskiego słabo poszła

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
No jasne że tak wystarczy że dasz opcje szukaj i wpiszesz cb500 albo er5 uwierz mi że znajdzie sie wszystko i jeszcze troche.xaper napisał(a):a coś związanego z tematem się znajdzie?
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Tak akurat fajnie się składa mam do sprzedania Hondę CB500 z 94roku w czerwonym malowaniu przywieziona z Niemiec za 5000zł.Jest w naprawdę w dobrym stanie kupiona od starszego gościa.Jeśli trzeba to wyśle fotki na maila.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
xaper jak sam sie nie znasz na moto to pogadaj z ludzmi z forum bo jest tu sporo ludzi ze stolycy wiec napewno ktos sie znajdzie kto podskoczy z Toba po upatrzone moto i wyrazi sie o nim w miare fachowo...bo wiadomo ty jako laik bedziesz tak napalony na moto, ze nawet jakby bylo mega krazywe to i tak bedzie ci odpowiadalo
proponuje serwisy w gazetach, allegro, itp...jak znajdziesz cos co cie interesuje to napisz na forum i ugadaj sie z kims aby jechac i poogladac...w poradach masz min temat na co zwrocic uwage przy kupnie moto wiec mozesz to przeczytac to bedziesz mial taki wzgledny obraz tego na co patrzec...choc wiadomo zadna ksiazka nie zastapi doswiadczenia...wiec...szukasz moto, ustawiasz sie z kims z forum i wtedy jedziecie ogladac...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumisss - wielkie dzieki za rzeczową odpowiedź. Czytałem wszystkie porady, w szczególności tą na co zwrócić uwagę przy zakupie. Pomimo tego tak jak mówiłeś jestem dalej zielony (może trochę jaśniej zielony).
icid - opcja szukaj jest mi bardzo dobrze znana, czytałem wątki o tych maszynach. Nie rozumiem Twojego rozgoryczenia. Nie pytam czy r6 jest dobre na pierwsze moto itp. Jestem konkretnie zdecydowany, teraz tylko pomocy w finalizacji szukam.
skwy - poprosze o zdjęcia i opis na maila, oraz Twoją lokalizację.
Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły w moim temacie to prosze o wypowiedzi
icid - opcja szukaj jest mi bardzo dobrze znana, czytałem wątki o tych maszynach. Nie rozumiem Twojego rozgoryczenia. Nie pytam czy r6 jest dobre na pierwsze moto itp. Jestem konkretnie zdecydowany, teraz tylko pomocy w finalizacji szukam.
skwy - poprosze o zdjęcia i opis na maila, oraz Twoją lokalizację.
Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły w moim temacie to prosze o wypowiedzi
- xaper
- Świeżak
No jasne i 10 tys oryginalnego przebiegu do tego oczywiście książka serwisowaevil napisał(a):używana turystycznie przez kobietę?

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Takie ogłoszenia to dawaj w dziale giełda. Prawie każdy chce sprzedać sprzęt na koniec sezonu, nie róbmy syfu z ofertami.skwy napisał(a):Tak akurat fajnie się składa mam do sprzedania Hondę CB500 z 94roku w czerwonym malowaniu przywieziona z Niemiec za 5000zł.Jest w naprawdę w dobrym stanie kupiona od starszego gościa.Jeśli trzeba to wyśle fotki na maila.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Akurat tak się trafiło że miałem do sprzedania pojazd a kolega sie interesuje to dałem cyne.(Sorry Jak Narobiłem syfu )
Jeśli chodzilo o stan techniczny to naprawdę był dobry i widać było że właściciel robił przeglądy na czas.
Rzadko widzi się sprzęty sprowadzone z zachodu w takim stanie.
Dobry sprzęt sprzedaje się na pniu.(bo już go nie mam)
Jeśli chodzilo o stan techniczny to naprawdę był dobry i widać było że właściciel robił przeglądy na czas.
Rzadko widzi się sprzęty sprowadzone z zachodu w takim stanie.
Dobry sprzęt sprzedaje się na pniu.(bo już go nie mam)
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości