Triumph Daytona 600...proszÄ™ o opinie na temat tego motocykl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Triumph Daytona 600...proszÄ™ o opinie na temat tego motocykl
Witam.
Potrzebuje pinii na temat triumpha Daytony 600. Jeśli ktoś miał doczynienia z tym sprzętem to proszę o wypowiedź.
Potrzebuje pinii na temat triumpha Daytony 600. Jeśli ktoś miał doczynienia z tym sprzętem to proszę o wypowiedź.
<b>moto maniac</b>
- OveRRev
- Świeżak
jezdzilem nowa daytona .... to powiem ci ze ogin dym!!krecila sie jak poje..ana ale bez amora skretu strach w oczach :p A CO DO STAREJ TO NIE WIEM BO NEI JECHALEM I NIE MIALEM NIGDY:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
a ja może o samej marce... jeździłem triumphem 955i z 2006 roku niby fajny wszystko ok ale tak: biegi wchodzą dość ciężko, akumulator się często jebie (a motor ma tylko 1 roczek i 2tyś przebiegu) w ogóle największym problemem jest seryjny alarm, chodzi jakby chciał a nie mógł. Motocykle te nie cieszą się ogólnie zainteresowaniem bo niektórzy "motocyklisci" nie znają nawet tej marki, wolą kupić japońską hondeee albo yamahe, ale jeżeli chcesz się wyróżniać z tłumu to motor fajny
niby prosty ale bardzo ładnie wygląda. Jest takie powiedzenie co do sprzedaży triumpha: "z Triumphem się żenisz" 

Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
z wytrzymaloscia to tak jak z wszystkim.....jak bedziesz dbal to bedzie chodzil dlugo i namietnie

habba babba!
-
palgumeniedusze napisał(a):z wytrzymaloscia to tak jak z wszystkim.....jak bedziesz dbal to bedzie chodzil dlugo i namietnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, tak ale np.hondy wytrzymują przebiegi rzedu 100 000km a niektóre modele kawasaki nie są w stanie przejeździć nawet połowy tego wyniku.
<b>moto maniac</b>
- OveRRev
- Świeżak
kawa tez wytrzyma 100 tys spokojnie jak bedzie serwisowana tak jak powinna a jak hondy nie bedziesz serwsowal to tyz dlugo se nie pojezdzisz
habba babba!
-
wracając do tematu... Czy ktoś może mi powiedzieć czy motocykle triumph są gorsze / mniej wytrzymałe /mniej ekonomicznie czy może są równie dobre? Cena triumph'ów jest bardziej dostępna niż japończyków więc zastanawiam się co jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
<b>moto maniac</b>
- OveRRev
- Świeżak
OveRRev napisał(a):spazz napisał(a):juz widze jak plona krzyze i faceci w bialych kapturach zblizaja sie do twojego domu...
Mógłbyś wyjaśnić o co ci chodzi? bo pojąć tego nie mogę.
nieprzejmuj się nim to jeden z tutejszych forumowych cfaniaczków co służy w każdym temacie głupimi odzywkami nic niewnoszące niemające celu będące przekaźnikiem jego głupoty i pustki.
A co do tematu to wiem ,że triumph to marka angielska i stosuje silniki o konstrukcji rzędowej 3jki.
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
korek31 napisał(a):nieprzejmuj się nim to jeden z tutejszych forumowych cfaniaczków co służy w każdym temacie głupimi odzywkami nic niewnoszące niemające celu będące przekaźnikiem jego głupoty i pustki.
OOOO ta zniewaga krwi wymaga.....

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):nie upuszcza sie krwi dzieciom z trysomia 21 pary chromosomow. one czasem tak pieknie maluja albo moga zostac aktorami w serialu. z drugiej strony nie zyja zbyt dlugo. a moze na szczescie korku?
niewiem czy chciałeś zabłysnąć wiedzą z biologi ale posiadam normalnie 23 pary chromosomów , talentu do malowania nieposiadam i maluje ochydnie. Mam swój zawód i niezamierzam zostać aktorem. Żyć zamierzam jeszcze kilkadziesiąt lat i przytaknie szczęśliwie kilkadziesiąt lat czyżbyś coś sugerował ?
A co do kaji to nieskomentuje jej wypowiedzi bo jest tylko kobietą ,kobieta też człowiek , też by chciała czasem coś mądrego napisać

Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Spazz... Ty się ziombel marnujesz! Odpuść korkowi - toć chopina nie "rozumi" tych ciężkich terminów. Takie słowa jak "aberacje, genom, chromosom..." dla zwykłych korków to tylko zwykłe inwektywy takie same jak np. homosapiens... 

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości