Kluczyki R1
• Strona 1 z 1
Kluczyki R1
Witam serdecznie.
Posiadam R1 z 98 r ale niestety przed 2 dniami z przyczyn losowych zgubilem zestaw kluczykow. Bardzo prosze o pomoc co w tej sytuacji zrobic??? Wymiana stacyjki ??? Jaki jest przyblizony koszt. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Posiadam R1 z 98 r ale niestety przed 2 dniami z przyczyn losowych zgubilem zestaw kluczykow. Bardzo prosze o pomoc co w tej sytuacji zrobic??? Wymiana stacyjki ??? Jaki jest przyblizony koszt. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
- radzik1984
- Świeżak
no to masz przesrane!! najlepiej wymien stacyjke (szukaj alegro) ale jak poszukasz jakiegos czarodzieja to moze ci dorobi 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
W UK idzie sie do dealera z dowodem rejestracyjnym i na podstawie numeru VIN (ramy) sa w stanie dorobic za na prawde niewielkie pieniadze (nawet jak jest immobilizer, to nie stanowi to zadnego problemu). Jedyny minus to to, ze niekiedy trzeba tydzien czekac.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
a może jest gdzieś właściciel tych kluczyków (i dokumentów), bo raczej nie wydaje mi się, żeby sprawnie myślący motocyklista nie miał kompletu zapasowego w domu... Wczoraj w lokalnej gazecie czytałem jak ukradli starą hondę z garażu, no ale oni dorabianie kluczyków mają opanowane... Dorabiałem kluczyk do r6, zawiozłem stacyjkę od schowka-nic z tego, od baku-nic z tego, dopiero właściwa wkładka stacyjki działa do wszystkiego, do baku i schowka kluczyk może być krótszy o dwa (jeden) ząbek.Moje kluczyki zaginęły podczas transportu z usa, lub po prostu ich nie załączyli.
- Marian_r6
- Świeżak
a może jest gdzieś właściciel tych kluczyków (i dokumentów)
Hmmm tak ... motor ukradlem razem z dokumentami a o kluczyki pytam na forum ... mysle ze mozesz sobie darowac takie posty....
Dzwonilem juz do dealera ... kluczykow nie dorobia bo motor byl sprowadzony z wloch i tam powinienem sie zwrocic a nowa stacyjka to koszt 880 zl.
- radzik1984
- Świeżak
radzik1984 napisał(a):Dzwonilem juz do dealera ... kluczykow nie dorobia bo motor byl sprowadzony z wloch i tam powinienem sie zwrocic a nowa stacyjka to koszt 880 zl.
Jeden z glownych powodow, zeby nie kupowac sprowadzanego sprzetu.
Czasami warto przeplacic.
Co do tematu, to powinienes isc ze stacyjka do jakiegos slusarza co dorabia kluczyki i powinno byc po sprawie. Ewentualnie sprobowac podzwonic http://www.google.pl/search?hl=pl&q=dorabianie+kluczykow&btnG=Szukaj+w+Google&lr= (otwórz link)
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Jeśli nie ma w tej r1 "immobilajzera" to zrób jak napisałem, wyjęcie stacyjki i samej wkładki to 1h robocizny, na podstawie wkładki w dobrym zakładzie dorobią kluczyk w 10 min za 100zł, 780 zaoszczędzone, natomiast jeśli jest immo to próbowałbym odłączyć go, powiedzmy, że kosztowałoby to 200 zł, 580 w kieszeni
- Marian_r6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości