GS 500 problemy z rozruchem
• Strona 1 z 1
GS 500 problemy z rozruchem
Witam! mam problem z odpaleniem silnika wydaje się jakby akumulator nie miał siły przekręcić wałem raz czy dwa przekręci i koniec. Wymieniłem akumulator na drugi napewno dobry i to samo! iskra niby jest (świece kupiłem nowe). Fakt faktem że moto troche stał. Prosze o pomoc w tej sprawie!!!!!
- sławek
- Świeżak
to może być wina rozrusznika, spróbuj go na pych, jak koło nie będzie sie obracać to może coś nie tak z piecem, zatarty albo czort wie, kombinuj.... powodzenia
jak pić to wódke, jak palić to blanty, jak jeżdzić to 200 km/h
-
slawekbrodziak - Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Próbuj na wysokim biegu na pych (na jedynce czy dwa koło się raczej nie obróci). A najlepiej na hol - to wtedy z dwójki.
Przekaźnik raczej odpada, bo to ustrojstwo albo załącza prąd, albo nie - i taka jego rola - jak rozrusznik kręci, choć słabo, a jesteś pewien, że aku jest ok (i ma wystarczający amperaż) to może piecyk się przytarł... (czego nie życzę)
Przekaźnik raczej odpada, bo to ustrojstwo albo załącza prąd, albo nie - i taka jego rola - jak rozrusznik kręci, choć słabo, a jesteś pewien, że aku jest ok (i ma wystarczający amperaż) to może piecyk się przytarł... (czego nie życzę)
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
Tak jak wyżej spróbować na pych bo jeśli odpali to wtedy mogą być wytarte szczotki w rozruszniku .. ja się z tym spotkałem ... podobne objawy byl ... jak wyjąłem rozrusznik to kręcił ale mizernie bo pod obciążeniem wcale ... wymieniłem szczotki i kręci jak głupi 

Romet "Polo" >>> WSK Dudek >>> Yamaha XJ550 >>> Honda VFR 750 rc36
- Xemiz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości