Sie przedstawić chciałem i o poradę prosić.
• Strona 1 z 1
Sie przedstawić chciałem i o poradę prosić.
Witam, właśnie zaczynam pisanko na Tym jakże sympatycznym foum. Czytałm już je od pewnego czasu.
Chciał się zapytać co sądzicie o KTM 620 Lc4 i na co zwrócić uwagę przy kupnie tej maszynki. Poza tym w kieszeni mam kilka groszy i korci mnie zakup ZX6r, jak możecie to proszę o wybicie mi z głowy tego pomysła.
Pozdrawiam ze 'słonecznego' Trzepakowa,
Jacek.
Chciał się zapytać co sądzicie o KTM 620 Lc4 i na co zwrócić uwagę przy kupnie tej maszynki. Poza tym w kieszeni mam kilka groszy i korci mnie zakup ZX6r, jak możecie to proszę o wybicie mi z głowy tego pomysła.
Pozdrawiam ze 'słonecznego' Trzepakowa,

- yamasz
- Świeżak
co do klx 650 to waży 153kg, poza tym mam uraz do silników '650', do tej pory jeździłem na dr 650 i bardzo mi charakterystyka tego silnika nie odpowiadała. Wole coś z mniejszą pojemnością ale większą mocą. Myśle że zostane przy tym KTM, tylko właśnie chciałem się dowiedzieć czy ten motocykl ma jakieś specjalne usterki, na które trzeba zwrócić uwagę przy kupnie, czy poprostu wystarczy oblukać tak jak przy kupnie każdej innej padaki. (Trochę takich transakcji mam za sobą więc już się emocjami przy kupnie nie kieruję).
- yamasz
- Świeżak
Bo na przykład na WR450 mnie nie stać, a nie chce brać 2T, 350ccm 4T też już jeździłem... TE610 waży 117kg więc jeszcze nie jest tak źle, ale motor by mnie zbankrutował (wymaga częstej i troskliwej opieki) dlatego teraz szukam typowego enduraka, nie za ciężkiego, do polatania w lekki teren. Aby wytrzymały był, bo ja talent do zakatowywania motocykli mam znakomity :p (DT wybuchło, dr sie rozleciało)
- yamasz
- Świeżak
Aha, w mojej rubryczce motocykli godnych zainteresowania, znalazło się jeszcze KLX 250 tylko sęk w tym że wresja 'R' ma jedyne 32KM i waży 118kg. Jakoś nigdy nie zwracałem na niego uwagi, może on byłby lepszy od KTM (jestem otwarty na inne propozycje).
- yamasz
- Świeżak
Kup KTM'a 450 i bedziesz latał...
Pozdr
BTW: BEAVIS, sprzedajesz swojego KTM'a 250 ? bo chyba widziałem na allegro
?
Pozdr
BTW: BEAVIS, sprzedajesz swojego KTM'a 250 ? bo chyba widziałem na allegro

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
A nie zastanawiałeś się nad Yamahą WR 250f? Jest to 4t.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
yamasz napisał(a):Zastanawiałem i zastanawiam, ale jak już mówiłem na WR-ki mnie nie stać. Niestety. Jeszcze pogadam z kolegą, który sprowadza bajki z niemcowni, jego się zapytam, może żeczywiściew wyhaczy jakąs 'okazję'.
Ty się zastanawiasz czy wydać troche więcej kasy na moto, a chyba nie wiesz jaki wydatki Cię czekają jak już kupisz sprzęta i jakie są koszty utrzymania... przemyśl to...
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Heh... ciuchy mam, protektory kaski mam trzy, dwie pary butów, rękawic, kurtki z protektowami, spodnie, nakolanniki osobno... Co do motocykla to jakbym nie był świadomy kosztów utrzymania to jeździł bym już Husqvarną TE 610 a pieniądze na paliwo i zmiany oleju w silniku (co pięć motogodzin!) wyżebrywał bym pod kościołem. Może rzeczywiście wstrzymam się jeszcze aż dobije z kasą do 10 tys. zł i wtedy zanabęde jakąś WR-kę, bo to nie sztuka kupić motor za 8 tys zł, (czyli tyle ile doysponuję) ale sztuką jest żeby sprzęt był w naprawdę dobrej kondycji i jeszcze mi posłużył co najmniej 2-3 lata.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Yamasz
:::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Yamasz
:::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
- yamasz
- Świeżak
R1 napisał(a):Kup KTM'a 450 i bedziesz latał...
Pozdr
BTW: BEAVIS, sprzedajesz swojego KTM'a 250 ? bo chyba widziałem na allegro?
SprzedajÄ™. Link: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M563648
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości