Biała lista
Biała lista
Jak jest czarna to i biała powstała
Proponuję wrzucać tu nicki osób które chciałyby przyłączyc się do funclubu, tak, żeby inni użytkownicy mogli o tym podyskutować.
Pierwszy nick: Szpicer
Chciemy?
Proponuję wrzucać tu nicki osób które chciałyby przyłączyc się do funclubu, tak, żeby inni użytkownicy mogli o tym podyskutować.
Pierwszy nick: Szpicer
Chciemy?
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
tak
(tak pozatym świetny pomysł)
tylko co mnie dziwi to coniektórzy użytkownicy nie mają w podpisie że fanklub mimo to że są w fanklubie, przez to może się tutaj bałagan zrobić.
przypomniało mi się: Madboy
(tak pozatym świetny pomysł)
tylko co mnie dziwi to coniektórzy użytkownicy nie mają w podpisie że fanklub mimo to że są w fanklubie, przez to może się tutaj bałagan zrobić.
przypomniało mi się: Madboy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Szpicer jak najbardziej.
Madboy tez wydaje sie spoko.
Moze zrobimy wymóg minimum 6m-cy na forum?? Nie chce wyjsc na snoba ale jak tak dalej pojdzie to zara tu bedziemy mieli icida.
wiklad - tak srednio jestem przekonany do jego osoby. Madboy zrobił na mnie lepsze wrazenie. Możnaby jeszcze sie tu wstrzymac ze 2 m-ce?
Madboy tez wydaje sie spoko.
Moze zrobimy wymóg minimum 6m-cy na forum?? Nie chce wyjsc na snoba ale jak tak dalej pojdzie to zara tu bedziemy mieli icida.
wiklad - tak srednio jestem przekonany do jego osoby. Madboy zrobił na mnie lepsze wrazenie. Możnaby jeszcze sie tu wstrzymac ze 2 m-ce?
Ostatnio edytowano 19/11/2007, 00:23 przez siekson, łącznie edytowano 1 raz
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
nie no "icida", broń boże tak samo pamietam jak "R1" pisal takie pierdoły ze oczom nie wierzyłem...
Z tym "wikladem" tak wyskoczyłem bo jakos mi sie co chwile przewija w postach,no ale rzeczywiscie,niech pobędzie jeszcze na forumie,zobaczymy co z niego wyrośnie
Z tym "wikladem" tak wyskoczyłem bo jakos mi sie co chwile przewija w postach,no ale rzeczywiscie,niech pobędzie jeszcze na forumie,zobaczymy co z niego wyrośnie

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Ja wiem... nikt nie pamiętał... smutno się zrobiło więc cza było wziąć sprawy w swoje łapki (myszy mają łapki?.... hmmmm niech będzie..) no i przypomnieć się
... a tak już seryjnie: gratuluję wytrwałości, to pikny jubileum!
Szpicer dobry picer! Bierym!

Szpicer dobry picer! Bierym!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl