no kurde jaki???????
• Strona 1 z 1
no kurde jaki???????
Witam wszystkich.
Zadam napewno pytanie jakich tutaj mozna znalesc pełno ale prosze pomóżcie mi wybrnąć z opresji...
Chciałbym kupić sobie motor... Myslałem o HONDZIE VT 750 SHADOW z dwoch przyczyn... Pierwsza dzwiek silnika i rasowy wyglad(jak Dla Mnie)
a do drugie... To moj pierwszy motor na ktory wsiade do bardzo długiej 14 letniej przerwie... i Nie ukrywam ze boje sie ze to mnie przerosnie... Nie chciałbym jakiegos potwora typu r1 czy cus...
ktory przy braku rozsadku postawi mi koło do gory...
Jezdziłem wczesniej jawa350:) na tym sie uczyłem, Pozniej mialem junaka, a skonczyłem na suzuki gs 500. Po tragicznym wypadku mojego kolegi ktory jechał obok mnie i skonczył na wozku mam respekt do takich maszyn i wstret do cztero kołowcow ktorzy maja gdziej 2 sladowce i nie mysla racjonalnie...
Jednak za kazdym razem jak widze motor odzywa sie głos we mnie... musze z powrotem na tym jezdzic...
jaka jest wasza opinia na temat pierwszego motoru...
chciałbym motor do 20.000. Pozdrawiam.

Zadam napewno pytanie jakich tutaj mozna znalesc pełno ale prosze pomóżcie mi wybrnąć z opresji...
Chciałbym kupić sobie motor... Myslałem o HONDZIE VT 750 SHADOW z dwoch przyczyn... Pierwsza dzwiek silnika i rasowy wyglad(jak Dla Mnie)
a do drugie... To moj pierwszy motor na ktory wsiade do bardzo długiej 14 letniej przerwie... i Nie ukrywam ze boje sie ze to mnie przerosnie... Nie chciałbym jakiegos potwora typu r1 czy cus...

Jezdziłem wczesniej jawa350:) na tym sie uczyłem, Pozniej mialem junaka, a skonczyłem na suzuki gs 500. Po tragicznym wypadku mojego kolegi ktory jechał obok mnie i skonczył na wozku mam respekt do takich maszyn i wstret do cztero kołowcow ktorzy maja gdziej 2 sladowce i nie mysla racjonalnie...
Jednak za kazdym razem jak widze motor odzywa sie głos we mnie... musze z powrotem na tym jezdzic...
jaka jest wasza opinia na temat pierwszego motoru...
chciałbym motor do 20.000. Pozdrawiam.

ENJOY THE SILENCE
- kalawa
- Świeżak
no oki,boisz sie,ale shadow?
,po co komu taka kolumbryna
Wróc z powrotem do gs,ewentualnie xj600- to takie najtansze opcje,ale skoro dysponujesz kwotą 20tys zl,ja pomyslalbym o fz6 albo gsr...Niby to mocne i w ogole,ale jazda na tym jest dziecinne prosta i przyjemna.

Wróc z powrotem do gs,ewentualnie xj600- to takie najtansze opcje,ale skoro dysponujesz kwotą 20tys zl,ja pomyslalbym o fz6 albo gsr...Niby to mocne i w ogole,ale jazda na tym jest dziecinne prosta i przyjemna.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
HONDZIE VT 750 SHADOW -
Na tym motocyklu nie ma się czego bać.
Chcesz to bierz i jeśli taki typ motocykla Tobie odpowiada nie ma się nad czym zastanawiać .
Na tym motocyklu nie ma się czego bać.
Chcesz to bierz i jeśli taki typ motocykla Tobie odpowiada nie ma się nad czym zastanawiać .
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Mialem okazje kilka razy jechac Shadow'em 750.. dla mnie bez rewelacji, ale moze dlatego ze nie pasuje mi ten styl. Osiagi gorsze od GSa. Takie moto do spokojnego pierdzenia 

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Nie wszysce lubia poginac 150 miedzy samochodami. Na czoperze wiecej widac, mozna przyrode podziwiac
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
no kurde bierz swobodnie honde 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
GregorMoto - Bywalec
MadboY napisał(a):jedyny problem jaki widze to masa tego motocykla. Jezeli jestes drobnej postury to moze Cie przewazac, ale tak to nie ma sie czego bac
a co to znaczy przewazac? przeciez nie bedzie chyba buja motocyklen na lewo i prawo. mialem okazje kiedys pojezdzic na yamaha wildstar i poza manewrami na parkingu da sie wytrzymac mase takiego muła
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):MadboY napisał(a):jedyny problem jaki widze to masa tego motocykla. Jezeli jestes drobnej postury to moze Cie przewazac, ale tak to nie ma sie czego bac
a co to znaczy przewazac? przeciez nie bedzie chyba buja motocyklen na lewo i prawo. mialem okazje kiedys pojezdzic na yamaha wildstar i poza manewrami na parkingu da sie wytrzymac mase takiego muła
Sorry MadboY ale głupoty gadasz.
Ze względu na nisko umieszczony środek ciężkości jest to bardzo lekki motocykl w prowadzeniu, i nawet niewiasta sobie poradzi.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości