uszczelnić przewód hamulcowy...
• Strona 1 z 1
uszczelnić przewód hamulcowy...
witam
chce sprzedac moto i mam nieszczelny prewód hamulcowy(nie jest on orginalny..zrobiony jest na zacisk z dwóch przewodów) i dreczy mnie pytanie czy da sie go jakos uczszelnic... moze istnieją jakie "kleje" co mozna by to skleic... prosze o rady
pozdro

- apriliaaf1125
- Świeżak
Idź stąd idioto bo sprzedasz ten motocykl i ktoś sie zabjie na ta twoich poklejonych przweodach hamulcowych nawet o tym nie myśl to hydraulika siłowa i tego sie nie kleji i nie dorabia!!!!!!!!
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
zeby to jeszcze jakis wielki wydatek byl ale na zdrowiu sie nie oszczedza...
proponuje zaczac od myslenia.. przyda sie bo wtedy chociaz bedziesz wiedzial w jakim dziale temat taki nalezy umiescic
proponuje zaczac od myslenia.. przyda sie bo wtedy chociaz bedziesz wiedzial w jakim dziale temat taki nalezy umiescic
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
z takimi tekstami to mozesz walic do swojego chłopaka.....icid napisał(a):Idź stąd idioto
tylko spytałem a ten mi odrazu z idiotą wyskakuje....
temat do zamkniecia
- apriliaaf1125
- Świeżak
Kup nowy i nie baw sie w klejenie. Bezpieczniej, lepiej, i nawet taniej wyjdzie niż takie klejenie co tydzień.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
mistrzu nie wiem skad jestes ale u mnie mozna dorobic taki przewód za 40 zł...pewnie u siebie tez taki zakład znajdziesz wystarczy z koncówkami pójść a oni dopasują takie same i zacisną...
jawa50>>>jawa175>>>3xjawa350ts>>>cbr1000>>>zzr1100...wreszcie upragniona hayabusa
)

- neptyk
- Świeżak
jak moto ma duży przebieg zwyczajnie trzeba zmienić na gęstszy
apriliaaf1125 na poważnie:
czy pomyślałeś o konsekwencjach?
Jedną z nich może być niemożliwość hamowania. Chyba trudno zrozumieć w takim wieku że hamulce są niezbędne w pojazdach mechanicznych.
To może inaczej:
Myślałeś kiedyś o śmierci, albo o tym że możesz kogoś zabić?

apriliaaf1125 na poważnie:
czy pomyślałeś o konsekwencjach?
Jedną z nich może być niemożliwość hamowania. Chyba trudno zrozumieć w takim wieku że hamulce są niezbędne w pojazdach mechanicznych.
To może inaczej:
Myślałeś kiedyś o śmierci, albo o tym że możesz kogoś zabić?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości