gdzie kupic kask
• Strona 1 z 1
gdzie kupic kask
Witam
Mam pytanie chodzi mi o kupno kasku gdzie są jakieś dobre sklepy z dobrym wyborem. Mieszkam w woj. opolskim ale tutaj nic nie ma . Mam blisko na ślask do gliwic okolo 40 km wiec moze w tych rejonach są jakieś dobre sklepy gdzie można cos przymierzyć wybrać porownać . Chodzi o kask w granicach 500zł .
Mam pytanie chodzi mi o kupno kasku gdzie są jakieś dobre sklepy z dobrym wyborem. Mieszkam w woj. opolskim ale tutaj nic nie ma . Mam blisko na ślask do gliwic okolo 40 km wiec moze w tych rejonach są jakieś dobre sklepy gdzie można cos przymierzyć wybrać porownać . Chodzi o kask w granicach 500zł .
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
mlody... jak sie pojawisz na forum to poinstruuj kolege z opolskiego
Zabrze - Grzybowice: Motocykl
Strzybnica: Motom
a i w samych Katowicach jest kilka sklepow, na fotum byla o tym mowa... poszuakj, wyszukiwarka nie gryzie

Zabrze - Grzybowice: Motocykl
Strzybnica: Motom
a i w samych Katowicach jest kilka sklepow, na fotum byla o tym mowa... poszuakj, wyszukiwarka nie gryzie

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
"dobry" kask za 500 zeta tiaaaa a swistak siedzi i zawija.Do tej kasy to chyba najlepszy agv k seria albo jakis nolan... POLECAM opcje szukaj
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
Kolego napisz co cie interesuje model marka a ja ci go sprowadze . Handluje i sprowadzam akcesoria z usa za bardzo przyzwoite pienidze . Zaplacisz napewno mnie niz w sklepie czy allegro. pozdrawiam . Moj e-mail giozmo@yahoo.com 

- giozmo
- Świeżak
Nie jestem zółtodziobem . W tej chwili mam kask nitro n-600 i jestem z niego średnio zadowolony szybka paruje i dosc w nim wieje . Interesował by mnie nolan N62 lub uvex ps 430 . Gdy byłem w niemczech tam wchodzi sie np do louisa i lub polo i mozna wybrać dowolny kask z okolo 100 modeli czy nawet wiecej . Obecnie mam bandita 600n 2001 wiec mysle ze kask za 500 zł tu wystarczy .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit napisał(a):Gdy byłem w niemczech tam wchodzi sie np do louisa i lub polo i mozna wybrać dowolny kask z okolo 100 modeli czy nawet wiecej .
Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w po.. po.. po.. Polsce

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
"Obecnie mam bandita 600n 2001 wiec mysle ze kask za 500 zł tu wystarczy"
gowno prawda.To w takim systemie jak piszesz to jakbys mial komara to wtedy kask tiger?wedlug mnie obojetnie jaki motor zawsze stawiaj na bezpieczenstwo i nie szczedz kasy na kask czy skore bo jesli sie zglebisz to zawsze motor mozna naprawic ale rozwalonej glowy nie zawsze...
gowno prawda.To w takim systemie jak piszesz to jakbys mial komara to wtedy kask tiger?wedlug mnie obojetnie jaki motor zawsze stawiaj na bezpieczenstwo i nie szczedz kasy na kask czy skore bo jesli sie zglebisz to zawsze motor mozna naprawic ale rozwalonej glowy nie zawsze...
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
ZZZenonnn to co w takim razie polecasz
Zagzam się z toba co do tego wypadku .Jednak zeby w polsce kupic dobry kask dobrego producenta np schuberth , shoei , arai trzeba połozyc około 2 tyś zł to troche za duzo jak dlamnie . Myslisz że ten nolan nie nadaje sie na ten motor . Może wybiore sie do niemiec obecnie np w Louis jest Schuberth R1 za 299 euro to daje jakies 1000zł to chyba bardzo dobra cena jak na ta firme . No tylko że trzeba po niego jechać .
Zagzam się z toba co do tego wypadku .Jednak zeby w polsce kupic dobry kask dobrego producenta np schuberth , shoei , arai trzeba połozyc około 2 tyś zł to troche za duzo jak dlamnie . Myslisz że ten nolan nie nadaje sie na ten motor . Może wybiore sie do niemiec obecnie np w Louis jest Schuberth R1 za 299 euro to daje jakies 1000zł to chyba bardzo dobra cena jak na ta firme . No tylko że trzeba po niego jechać .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
en_Zo napisał(a):Chyba łatwo zauważyć że spazz ciągle piszę coś nie ziązanego z tematem.
Penie dlatego że jest misterem to mu wolno![]()
a myslisz od czego mam tyle postow? przeciez ja nawet motocykla nie mam jeszcze
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
en_Zo napisał(a):Chyba łatwo zauważyć że spazz ciągle piszę coś nie ziązanego z tematem.
Penie dlatego że jest misterem to mu wolno![]()
bo jak ktoś jest na forum dłużej niż 3 ms. to nie ma już nic nowego do dodania oprócz nowego spamu

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości