Kurtka Padana Estoril
• Strona 1 z 1
Kurtka Padana Estoril
Witam,
Czy ktoś jest użytkownikiem kurtki Padana Estoril?
http://www.padana.pl/katalog/index.php? ... gory=bundy
Zastanawiam się nad kupnem i szukam opinii użytkowników ale ciężko coś znaleźć. Co prawda jekieś nieśmiałe wzmianki o Padanie są ale nie o tym modelu.
Z góry serdecznie dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam,
kolecik
Czy ktoś jest użytkownikiem kurtki Padana Estoril?
http://www.padana.pl/katalog/index.php? ... gory=bundy
Zastanawiam się nad kupnem i szukam opinii użytkowników ale ciężko coś znaleźć. Co prawda jekieś nieśmiałe wzmianki o Padanie są ale nie o tym modelu.
Z góry serdecznie dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam,
kolecik
kolecik
...czarna SV650N '99...
...czarna SV650N '99...
- kolecik
- Świeżak
Ja kupilem pare dni temu Padana Beast.
Kombinezon jest super.
Dobre wykonanie , dobrze dopasowany.
Kombinezon jest super.
Dobre wykonanie , dobrze dopasowany.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
mam takÄ… kurtkÄ™ (czarna).
na razie przetestowałem ją w chłodne dni i jest spoko.
nie wiem jak latem, po odpięciu podpinki będzie się sprawować.
Ma system wentylacji (barki i tułów). Wykonanie tak "na oko" dobre. Mam nadzieję, że po jednym sezonie nie zacznie się pruć.
Z jednego powodu jestem jednak wk.... . Kupiłem ją (plus jeszcze skórzane spodnie) po starej cenie, jakieś 3 tygodnie przed promocją. Jak pytałem , czy coś takiego planują po sezonie to usłyszałem, że nie. no i jestem w plecy dwie stówy.
na razie przetestowałem ją w chłodne dni i jest spoko.
nie wiem jak latem, po odpięciu podpinki będzie się sprawować.
Ma system wentylacji (barki i tułów). Wykonanie tak "na oko" dobre. Mam nadzieję, że po jednym sezonie nie zacznie się pruć.
Z jednego powodu jestem jednak wk.... . Kupiłem ją (plus jeszcze skórzane spodnie) po starej cenie, jakieś 3 tygodnie przed promocją. Jak pytałem , czy coś takiego planują po sezonie to usłyszałem, że nie. no i jestem w plecy dwie stówy.
- nierobek
- Świeżak
Witam.
Mam tę kurtkę od roku i nie narzekam. Jest dobrze wykonana, fajnie wygląda (kwestia gustu) oraz wentylacja też spełniaja swoją rolę w pewnym stopniu bo w upale to ci nic nie pomoże no chyba że bez kurtki będziesz jeździł czego nie polecam. Według mnie możesz śmiało ją kupić bo cena też nie jest wygórowana, ja za nią rok temu zapłaciłem 500 PLN.
Mam tę kurtkę od roku i nie narzekam. Jest dobrze wykonana, fajnie wygląda (kwestia gustu) oraz wentylacja też spełniaja swoją rolę w pewnym stopniu bo w upale to ci nic nie pomoże no chyba że bez kurtki będziesz jeździł czego nie polecam. Według mnie możesz śmiało ją kupić bo cena też nie jest wygórowana, ja za nią rok temu zapłaciłem 500 PLN.
- Daniel_85
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość