Honda cbr 1000rr nie moge odpalic
• Strona 1 z 1
Honda cbr 1000rr nie moge odpalic
mam problem odpięłem zegary i po założeniu ich z powrotem nie słyszę jak się załącza pompa paliwowa i nie mogę odpalić, wszystkie czytniki na licznikach działają, może to wina hisa jak ktoś wie jak rozwiązać ten problem proszę o odpowiedź lub o przesłanie smsa z numerem telefonu ja oddzwonię moj nr tel. 0 608054729
- jarek
- Świeżak
Siemka, hiss odcina właśnie pompę paliwa, ale to dziwne że po odłączeniu zegarów nie chodzi pompa. Nie odłączyłeś przypadkiem na włączonym zapłonie? Odłącz na chwile akumulator i spróbuj jeszcze raz. Najpewniwj komp załapał jakiegoś błęda, jeśli to nie pomoże to czeka Cie wizyta w serwisie :(
- ostek 636
- Świeżak
ja mam ten sam problem :/ Czy ktos zna jakies sensowne rozwiązanie? Odłączenie aku nie działa, na zegarach nie pojawia się żaden błąd, nie miałem żadnej gleby, więc miernik przechyłu tutaj równiez nie powinien zawinić... proszę o jakieś podpowiedzi...
dzięki
dzięki
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
w moto padł sterownik sterujący pracą silnika i immobilaizer. kto się podejmie naprawy??
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
w ASO podali mi taką sume, że mi się nogi ugięły. please help!!
-
pawel_rr - Świeżak
ja u siebie mam podobny problem. sciagalem cala czasze wiec odlanczalem kostke od zegarow jak i ta duza kostke pod lampami, potem mylem motor i skladalem wszystko. teraz motor nie chce odpalic. po wlaczeniu zaplonu nie slychac nic, cisza - pompa paliwa najwidoczniej nie pracuje - ktos moze sie domyslac co sie stalo, gdzie szukac?? 

- czarny2891
- Świeżak
mialem to samo w identycznym moto zakladalem nowe plastiki poskladalem wszystko i zdziwko nie chce odpalic pompa nie chodzi, po dwoch dniach doszedlem do tego ze na przekazniku z lewej strony pod owiewka trzeba ja sciagnac tam sa takie male 4 przekazniki podpialem kabel do minusowej klemy z zarowka i szukalem pradu dotykajac po kolei tych przekaznikow zalaczyla sie pompa i moto odpalilo myslalem ze przekaznik padl ale cykal dajac mu dodatkowy minus nie moglem znalezc gdzie zginal ten minus ktory steruje pompa wiec najprostszym sposobem wpialem krotki kabelek pod przekaznik i przykreciem do najblizszej srubki na ramie, cjodzi jak zegareczek nic sie nie dzieje, mozliwe ze u was ten sam problem jest
-
sonycbr77 - Bywalec
eee u mnie to falszywy alarm jdnak. wszystko dziala. po prostu czujnik przechylu motoru przykrecilem do gory nogami 

- czarny2891
- Świeżak
- czarny2891
- Świeżak
no to sprawdz - jest na nim napisane UP i strzalka do gory. generalnie ma isc kabelkiem do gory, a polokraglym wybrzuszeniem do dolu. moze popelniles ten sam blad co ja 

- czarny2891
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości