komis moto w wawie??
• Strona 1 z 1
Re: komis moto w wawie??
krajos3 napisał(a):...bo sa zawsze troche tansze
... i zwykle mają 'drugie życie'

Myślę, że najlepiej popatrzeć co mają w salonach używanego. O komisach typowo motocyklowych w stolicy nie słyszałem, najlepiej poczytać ogłoszenia, pojeździć po ludziach i pooglądać.
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
Motomotion na Połczyńskiej << www.motomotion.pl >>
Chyba wszystkie sprzęty u nich są po glebach ( wiekszych, lub mniejszych), nie kryja sie z tym. Sam kupiłem w tym roku od nich sprzęta i narazie jestem zadowolony. Jedź, popatrz, pogadaj.
Na różnych forach (tym pewnie też) możesz sobie sporo o nich poczytać - użyj "szukaja", on wszystko ci powie:)
Ps.
Nie wiem jaka marka cię interesuje, ale jakieś 300m za komisem jest salon Yamahy, tam też może będą mieć coś dla ciebie.
pzdr.
Chyba wszystkie sprzęty u nich są po glebach ( wiekszych, lub mniejszych), nie kryja sie z tym. Sam kupiłem w tym roku od nich sprzęta i narazie jestem zadowolony. Jedź, popatrz, pogadaj.
Na różnych forach (tym pewnie też) możesz sobie sporo o nich poczytać - użyj "szukaja", on wszystko ci powie:)
Ps.
Nie wiem jaka marka cię interesuje, ale jakieś 300m za komisem jest salon Yamahy, tam też może będą mieć coś dla ciebie.
pzdr.
-
mainzone - Świeżak
Bema nie polecam, nikt ci tam prawdy nie powie.
Motomotion to już lepszy pomysł - wszystkie moto sprowadzane ale dokumentacja pozwala zarejestrowań bzyka za 200pln.
Kupiłem tam sprzeta i sezon jeździł prawie bez usterek.
Motomotion to już lepszy pomysł - wszystkie moto sprowadzane ale dokumentacja pozwala zarejestrowań bzyka za 200pln.
Kupiłem tam sprzeta i sezon jeździł prawie bez usterek.
- dosiek77
- Bywalec
motomotion jest naprawde dobrym komisem,
Jak bedziesz chcial kupis sprzeta to pogadaj z Radkiem ( taki z dredami na glowie ) albo z Michalem (mechanik)
Sprzety faktycznie prawie wszystkie mialy jaka przygode ale napewni nie z drzewem i nie byly prostowane z 500 miejscach, sam jezdze Bandyta od nich i jestem bardzo zadowolony
GOraco POlecam
Jak bedziesz chcial kupis sprzeta to pogadaj z Radkiem ( taki z dredami na glowie ) albo z Michalem (mechanik)
Sprzety faktycznie prawie wszystkie mialy jaka przygode ale napewni nie z drzewem i nie byly prostowane z 500 miejscach, sam jezdze Bandyta od nich i jestem bardzo zadowolony

GOraco POlecam

Bandit 600 N
- Abaddon20
- Świeżak
motomotion raz, na bema 65 to dwa , moto rakowski w konstancinie to trzy ( mają bardzo dobry serwis i ładne sztuki aczykolwiek ich serwis jest mało korzystny cenowo ) , ja osobiście polecam firme motogryf (www.motogryf.pl) z siedlec kupuje u nich motorki i nie zdarzyło się żeby coś było nie tak. Pozdrawiam
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości