Petycja w spr. psa
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Petycja w spr. psa
Wejdźcie w link:
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewt ... p?t=207938
w petycji wpisujemy:
1.Imię:
2.e-mail:
3.miasto:
4.kraj:
Przeczytajcie i się wpiszcie, zobaczcie jakie może być ludzkie okrucieństwo i głupota.
Pozdro.
Ps. Szkoda pieska
Nadawaj tytuły jednoznaczne. Petycji w róznych sprawach było tu już parę
Terror[/b]
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewt ... p?t=207938
w petycji wpisujemy:
1.Imię:
2.e-mail:
3.miasto:
4.kraj:
Przeczytajcie i się wpiszcie, zobaczcie jakie może być ludzkie okrucieństwo i głupota.
Pozdro.
Ps. Szkoda pieska
Nadawaj tytuły jednoznaczne. Petycji w róznych sprawach było tu już parę
Terror[/b]
SUZUKI RG 125 (narazie) a potem się zobaczy 

- Memas
- Świeżak
@HH@H@H@ rozwalilo mnie to czytam tego posta.... oja kolejny motocyklista zginal przez jakis glupi blad.... a tu szkoda pieska @H@H@HH@H@ normalnie padlem. A chuk podpisze sie :]
PS: No ale faktycznie nieciekawie...
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Mi5i3K napisał(a):@HH@H@H@ rozwalilo mnie to czytam tego posta.... oja kolejny motocyklista zginal przez jakis glupi blad.... a tu szkoda pieska @H@H@HH@H@ normalnie padlem. A chuk podpisze sie :]
spidalaj stąd i to w trybie sportowym twojego kibla

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Mi5i3K napisał(a):@HH@H@H@ rozwalilo mnie to czytam tego posta.... oja kolejny motocyklista zginal przez jakis glupi blad.... a tu szkoda pieska @H@H@HH@H@ normalnie padlem. A chuk podpisze sie :]
Twoj ojciec musial rzucac kamieniami w bociana,ktory cie przyniosl -biedne neo i emo razem wziete.
Za takie cos artysta powinien dostac porzadny lomot eh... podpisze sie .
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Żal.pl

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Co za popier... "artysta"
Jego powinni tak głodzic i żeby zdechł .
Powinni go tam zmasakrować a nie popierac ... co za świat ;/
Jego powinni tak głodzic i żeby zdechł .
Powinni go tam zmasakrować a nie popierac ... co za świat ;/
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Co za sku***el,nie go szlak!!! jak widze coś takiego to mam ochote zaj***ć takiego skurw****a
Wpisałem sie...
PS Mi5i3K szkoda słów na ciebie!

PS Mi5i3K szkoda słów na ciebie!
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Szczerze?? Gdybym mógł się z nim spotkać to bym go chyba na miejscu zaj**ał. Potraktowałbym go tak samo, zamknął w piwnicy i niech szmata zdycha z głodu
Zaraz podpiszę się pod petycją i porozsyłam znajomym.

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
to ma byc artysta? chyba raczej sadysta!!!!!!!! na stos z nim !!!! tak tak na stos!!!! biedny psiaczek...
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Dokladnie chodzilo mi o taka reakcje, co chciales pokazac? Ze jednak jestes madrzejszy? Dobrze ze napisales tego posta, to zywy dowod na to o czym mowie.
Chodzi mi glownie o to, ze jesli ktos ma 24 lata i ZX6R to nie znaczy ze jest w czyms lepszy od tego ktory ma 16 lat i jezdzi skuterem !! A niektorzy z panow tego serwisu tak wlasnie uwazaja. A jesli tak juz macie to po co ten dzial skutery? Zeby wyszydzac i ponizac poczatkujacych? I pomyslcie nad tym powaznie, lub poprostu nabierzcie szacunku do początkujacych. Bo nikomu procz was to przyjemnosci nie sprawia
Chodzi mi glownie o to, ze jesli ktos ma 24 lata i ZX6R to nie znaczy ze jest w czyms lepszy od tego ktory ma 16 lat i jezdzi skuterem !! A niektorzy z panow tego serwisu tak wlasnie uwazaja. A jesli tak juz macie to po co ten dzial skutery? Zeby wyszydzac i ponizac poczatkujacych? I pomyslcie nad tym powaznie, lub poprostu nabierzcie szacunku do początkujacych. Bo nikomu procz was to przyjemnosci nie sprawia
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
tak naprawde nawet nie chce mi sie z toba dyskutowac.. trudno jest mi zrozumiec twoj tok myslenia ktora teraz pokazujesz. sa sytuacje w ktoryh lepiej nic nie pisac niz pisac cos co mogloby urazic kogos poglady tym bardziej jesli sa one jak najbardzije sluszne i maja logiczne uzasadnienie... mysle ze sa sytuacje w ktorych nie warto nawet sobie robic glupich zartow...
jak milo ze zmieniles tresc calego swojego posta... mi sie nie chce pisac jeszcze raz wiadomosci wiec dopisze tylko ze uzytkownicy tego forum w wiekszosci przypadkow nic nie maja do osob jezdzacych na skurerach jako do osob poruszajacych sie takim "motorem" raczej problem jest w toku myslenia uzytkownikow skuterow ktorzy najczesciej maja 14-15 lat i ich zachowanie,sposob rozmowy z innymi uzytkowanikami forum ni ejest na zbyt wysokim poziomie na dodatek probuja przekonac osoby duzo starsze ktore czesto maja spora wieksza wiedze na temat motocykli do niewiedzy i do swojej wyzszosci pomimo tego ze najczesciej wieddza osoby 15letniej na temat motocykli nie jest zbyt duza i ogranicza sie do trzech slow- litr r1 scigacz(nie mowie ze tak jest zawsze) i to ma prawo sie nie podobac innym i czasami wyprowadzic czlowieka z rownowagi bo czlowiek jest tylko czlowiekiem
jak milo ze zmieniles tresc calego swojego posta... mi sie nie chce pisac jeszcze raz wiadomosci wiec dopisze tylko ze uzytkownicy tego forum w wiekszosci przypadkow nic nie maja do osob jezdzacych na skurerach jako do osob poruszajacych sie takim "motorem" raczej problem jest w toku myslenia uzytkownikow skuterow ktorzy najczesciej maja 14-15 lat i ich zachowanie,sposob rozmowy z innymi uzytkowanikami forum ni ejest na zbyt wysokim poziomie na dodatek probuja przekonac osoby duzo starsze ktore czesto maja spora wieksza wiedze na temat motocykli do niewiedzy i do swojej wyzszosci pomimo tego ze najczesciej wieddza osoby 15letniej na temat motocykli nie jest zbyt duza i ogranicza sie do trzech slow- litr r1 scigacz(nie mowie ze tak jest zawsze) i to ma prawo sie nie podobac innym i czasami wyprowadzic czlowieka z rownowagi bo czlowiek jest tylko czlowiekiem
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
tak i wyszło na to że specjalnie zrobili na forum dział skutery, bo to jest dla was takie getto poza które nie możecie wychodzić, a starsza część forum wchodzi tam tylko po to żeby się z was ponabijać. jacy wy pokrzywdzeni.
napisz nam jeszcze teorie o wyższości "sportowego" skutera nad innymi dwoma kółkami i będziemy zaszczyceni że mamy możliwość nauki od doświadczonego prawdziwego motocyklisty.
Zastanów się nad jednym, skoro większość starszych forumowiczów ma coś do Ciebie, to znaczy że jednak jest coś nie tak i trzeba to zmienić.
napisz nam jeszcze teorie o wyższości "sportowego" skutera nad innymi dwoma kółkami i będziemy zaszczyceni że mamy możliwość nauki od doświadczonego prawdziwego motocyklisty.
Zastanów się nad jednym, skoro większość starszych forumowiczów ma coś do Ciebie, to znaczy że jednak jest coś nie tak i trzeba to zmienić.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2