Petycja w spr. psa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dobra, po dłuzszych przemysleniach doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu dalej prowadzic tego typu klotni i przyznaje, ze wczoraj mnie troche ponioslo. Napisalem co myslalem, taki jestem 

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
wow ale napinka sie tu zrobila
Taak tylko ze tych psiakow za oknem nikt jakos nie przywiazal do czegos nie glodzi i nie wystawia na wystawe.
Ja tego pseudo ''artyste'' wsadzilbym na pal i dalbym na wystawe i by zdachal jak Semen Nalewajka w Warszawie ponad 400 lat temu z 5 dni.

Ja tego pseudo ''artyste'' wsadzilbym na pal i dalbym na wystawe i by zdachal jak Semen Nalewajka w Warszawie ponad 400 lat temu z 5 dni.
SUZUKI RG 125 (narazie) a potem siÄ™ zobaczy 

- Memas
- Świeżak
-
dawid 89 - Moderator
Mi5i3k - porównaj swój pierwszy w tym temacie post z postami innych użytkowników. Chyba teraz wiesz już dlaczego zostałeś pociśnięty, nie dlatego że jeździsz "sportowym" skuterem, tylko dlatego, że twoja reakcja była "trochę" nie na miejscu. Zmień sie chłopie bo inaczej długo na forum nie pożyjesz.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
wow ale napinka sie tu zrobila Taak tylko ze tych psiakow za oknem nikt jakos nie przywiazal do czegos nie glodzi i nie wystawia na wystawe.
1. Nikt ich nie przywiazal, ale ktos je wyrzucil z domu na ulice
2. Miejscówka przy sklepie czy za drzewem to wystawa tylko publiczna, wiec jeszcze gorsza.
3. Nie głodzi ?

Mi5i3k - porównaj swój pierwszy w tym temacie post z postami innych użytkowników. Chyba teraz wiesz już dlaczego zostałeś pociśnięty, nie dlatego że jeździsz "sportowym" skuterem, tylko dlatego, że twoja reakcja była "trochę" nie na miejscu. Zmień sie chłopie bo inaczej długo na forum nie pożyjesz.
Taki jestem, mowie co mysle. I nierzadko wole wygarnac niz siedziec cicho. Oczywiscie zrozumialem o co chodzi, i przyznaje ze moja reakcja byla nie na miejscu. Moglem kogos tym obrazic, a nie taki mialem cel.
PS:
" YAMAHA AEROX
Bardzo sportowy i praktycznie jednoosobowy skuter, to w skrócie jego opis. Wyróżnia się nie tylko sportowym wyglądem, ale także niezłymi parametrami technicznymi. Lekka i agresywna linia nadwozia przypadła w Polsce do gustu i skuter ten zdobywa coraz większą ilość zwolenników. Mocny silnik, dobrze zestrojone zawieszenie i wydajny układ hamulcowy, to główne atuty tego skutera. "
Kawałek artykułu z jakiegos wiekszego serwisu

brak słów ludzka obojętność nie zna granic... zero tolerancji dla takich ludzi
Hmm obojetnosc? Obojetny jest ten, ktory przechodzi obok takiego wyglodnialego brudnego psa, nie daje mu jedzenia i go nie umyje !!
A to co ten artysta zrobil... Hmm to nawet nie jest znieczulica, bo on sie tym "szczyci" , tak jak obrazem czy rzeźbą. Gość ma nie równo w dekielku i co tu duzo gadac.
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Mi5i3K... a myślisz że co ja pojmowałem pod słowem "obojętność''?? chodziło mi o tych wszystkich gapiów wokoło...
-
dawid 89 - Moderator
dawid 89 napisał(a):Mi5i3K... a myślisz że co ja pojmowałem pod słowem "obojętność''?? chodziło mi o tych wszystkich gapiów wokoło...
I tych dobrych jedynie przez internet

"obojetnosc" miales na mysli tego "artyste".
-
Mi5i3K - Świeżak
Wiesz co ja jakos nie widze za oknem bezdomnych psow a te psy prznajmnie cos jedza a ten pies wogle nic nie jadl przez ludzka glupote
spoko spoko, hmm uzylem takiej w pewnym sensie metafory bo jesli pod twoim oknem nie ma takiego psa to jest on na drugiej ulicy... lub 20 metrow dalej. I jesli mu nie pomogles, to troche nie na miejscu bedzie użalanie sie nad akurat tym psem. O to mi chodzilo, oczywiscie takiego artyste ktory meczyl zwierzaka trzeba ukarac, bo to jest przeciwko jakimkolwiek zasadom moralnym, przeciez to zywa istota...
co do tego to bym konkretnie dyskutowal, porzucone psy w moim miescie jak poczuja od ciebie mięsko albo inny obiad to nie odejda od ciebie przez jakies 20 minut. A raczej na dokarmione i dopieszczone nie wygladaja, wiec smiem przypuszczac ze chca cos do jedzenia. Nie raz widzialem jak wywozili martwe psiaki bo lezaly chore gdzies w krzakach lub nie dostawaly nic do jedzenia. Wiec nie jest tak zielonoa te psy prznajmnie cos jedza
-
Mi5i3K - Świeżak
ale tu chodzi o to ze ten pies z petycji nie musial miec takiego losu to jesli Tobie to tak przeszkadza to dokarmiaj te psy albo cos bo ja akurat w swoim miescie nie mam bezdomnych psow a to jest kwestia dobrego schroniska, przynajmniej mi sie tak wydaje
SUZUKI RG 125 (narazie) a potem siÄ™ zobaczy 

- Memas
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości