Aprilia AF1 Futura [Opinie]
• Strona 1 z 1
Aprilia AF1 Futura [Opinie]
Witam!
Szukałem na forum i w googlach, ale niewiele się dowiedziałem. Planuję sobie zmienić moto i wszystko co mi odpowiada jest na drugim końcu polski albo jest obok, lecz mnie nie stać:(
Znalazłem dla siebie aprilie af1 futurę 50cm. z 1996r. Zarejestrowana, opłacona itd. Za 3600zł do niby 'małej negocjacji'. Cena mi odpowiada tymbardziej, że jestem dobrym negocjatorem. Motocykl jest też bardzo blisko (40km), więc pojechać tam z moim znajomym mechanikiem to też nie problem. Z wiązku z tym mam kilka pytań:
Jak to jest motocyklem. Jest awaryjny? Dostępność częścii? Koszty eksploatacji? Itd.?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Mateusz
Szukałem na forum i w googlach, ale niewiele się dowiedziałem. Planuję sobie zmienić moto i wszystko co mi odpowiada jest na drugim końcu polski albo jest obok, lecz mnie nie stać:(
Znalazłem dla siebie aprilie af1 futurę 50cm. z 1996r. Zarejestrowana, opłacona itd. Za 3600zł do niby 'małej negocjacji'. Cena mi odpowiada tymbardziej, że jestem dobrym negocjatorem. Motocykl jest też bardzo blisko (40km), więc pojechać tam z moim znajomym mechanikiem to też nie problem. Z wiązku z tym mam kilka pytań:
Jak to jest motocyklem. Jest awaryjny? Dostępność częścii? Koszty eksploatacji? Itd.?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Mateusz
- anastazil
- Świeżak
to slabo szukales bo ja na forum i w googlach znalalem info na temat tego pierdopeda...pozatym nie ten dzial wiec przenosze
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości