Bashan 250cc - problem!!
• Strona 1 z 1
Bashan 250cc - problem!!
Witam!! Mam problem z bashanem 250. Otoz gdy jest na wolnych obrotach nie pracuje rowno , a na wiekszych obrotach kolanko potrafi rozgrzac sie do czerwonosci. Nie wiem co sie dzieje ale podejrzewam ze to cos z zaworami. Prosze o pomoc w zbadaniu ew. przyczyny. Z gory dzieki za pomoc!! POZDRAWIAM!
-
Nemes - Świeżak
znajomy na wypożyczalnie quadów i ma właśnie Bashan'a... na początku chodził dobrze, lecz po pewnym czasie zaczął się dusić i nie pracował równo... przyczyną był filterek paliwa, który ponoć jest za duży i nalezy je wymienić na mniejsze.. po wymianie było już OK...
Spróbuj też to zrobić..
Pozdrawiam
Spróbuj też to zrobić..
Pozdrawiam
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Dzięki za pomoc. Właśnie miałem zamiar wymienić ten filterek bo przeciekał
. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy podczas jazdy na 2 tylnych kołach można uszkodzić quada ( oprócz wywrotki )?? Bo bez problemowo wyrywa
. Pozdrawiam!!

-
Nemes - Świeżak
można uszkodzić przednie zawieszenie, jeśli z dużą siłą walniesz przodem po zejściu z tylnich kół... poza tym, tak długo się nie jedzie na tylnich, żeby zagrażało to silnikowi...
-
R1 - Bywalec
EDYTUJ POSTY !
Po co Ci opinie, jak już go ponoć masz..
Poza tym to jest MADE IN CHINA.. i za długo nim nie pojeździsz... polecam rozkręcić go na części pierwsze i każdą śrubkę potraktować specjalnym klejem do śrób...
No i oczywiście dobry serwis..
Pozdr
Po co Ci opinie, jak już go ponoć masz..

Poza tym to jest MADE IN CHINA.. i za długo nim nie pojeździsz... polecam rozkręcić go na części pierwsze i każdą śrubkę potraktować specjalnym klejem do śrób...
No i oczywiście dobry serwis..
Pozdr
-
R1 - Bywalec
hmm to tak jakby mowic ze kupa po kotlecie ladniej pachnie :] Z czasem sie kapniesz ze to jednak jednorazowka...
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- grzela5513
- Świeżak
quad 250cc
Witam. Mam takiego quada od roku i właściwie nie mam z nim takich prpoblemów. Mam natomnias problem z dokupieniem plastików do niego. Jeżeli ktoś wie gdize można kupić będe wdzieęczny pozdrawiam.
- piotrpio
- Świeżak
- mieciulz40364
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości