Zmiana czasu!!!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
Zmiana czasu!!!!!!!!!!
Pragne zauwazyc ze nastapila zmiana czasu na letni w zwiazku z czym zegar forum ma tyly!!!!
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
<czas> zmiana godziny z 3 na 2...
<zaczarowany_ołówek> Czyli jak pójdę o 3 w nocy do ubikacji wysikać się to skończę godzinę wcześniej niż zacząłem?
cytat z bash.org.pl
nic dodac, nic ujac
<zaczarowany_ołówek> Czyli jak pójdę o 3 w nocy do ubikacji wysikać się to skończę godzinę wcześniej niż zacząłem?
cytat z bash.org.pl
nic dodac, nic ujac

Wolność ma zapach benzyny.
-
elwinoMTX - Świeżak
strefa czasowa forum jest dobrze ustawiona - GMT+1
albo jej serwer nie odnotował, albo kazdy sam powinien w swoim profilu sobie zmienic czas na zimowy hm
albo jej serwer nie odnotował, albo kazdy sam powinien w swoim profilu sobie zmienic czas na zimowy hm
<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
Manhatan napisał(a):A ja pewnie znowu przez tydzień będę miał efekty połowicznego snu, co będzie się objawiało durnymi odpowiedziami na forum... (oczywiście ze zmęczenia)
to sobie przynajmniej "polowicznie" pospisz... a ja niestety mam nocke 12h w pracy, ale sa tez tego pewne plusy- w koncu moge nadrobic zaleglosci na forum
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Najlepszy motyw jest rano jak sie budzika nie przestawi tak jak jedna moja siostra zamiast godzine do tył to godzine do przodu i rano niezłego rabanu zrobiła
:D:D

Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
no ja akurat w te noc co sie czas zmienialo musialem stac za barem..no i qrde stalem o cala godzine wiecej 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
A ja tego dnia miałem szczęście w nieszcześciu bo jechałem pociągiem z Krakowa i na szczeście zdążyłem wrócić przed zmianą czasu bo bym innaczej stał godzine... ale i tak miałem też pecha bo stałem ponad godzine niewiadomo gdzie bo się lokomotywa zepsuła:/ ehh.. nasze polskie koleje...
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1