Jaka świeca do aeroxa ?
• Strona 1 z 1
Jaka świeca do aeroxa ?
Wiec jaka swiece trzeba do takiego skutera? Zwykla jak od malucha? Czy moze inny gwint? dziekuje
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
tak wkrec sobie od malucha bedzie najlepsza
kup ngk a jaka dokladnie to ci powiedza w sklepie bo maja katalog motocykli i ci powiedza jaka swieca do jakiego modelu

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
:/ tyle ze ja pojade do takiego normalnego sklepu. A tam chyba jakichs tuningowych nie maja. Kiedys do starego skutera to mowili ze zwykla z długim (chyba) gwintem taka jak do malucha i tyle.
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
gwint raczej krotki, przynajmniej w mt mam taka (i w wiekszosci mopedow, ktore widzialem)
zobacz co pisze na fajce i daj taka swiece, np. jak pisze 5 kV(chyba kV, nie jestem pewien), no to trzeba swiece 5, jak 7 to 7 itd.
moim zdaniem lepiej zalozyc mocniejsza, wyzej kreci, jak z zywotnascia to juz nie wiem
zobacz co pisze na fajce i daj taka swiece, np. jak pisze 5 kV(chyba kV, nie jestem pewien), no to trzeba swiece 5, jak 7 to 7 itd.
moim zdaniem lepiej zalozyc mocniejsza, wyzej kreci, jak z zywotnascia to juz nie wiem
Wolność ma zapach benzyny.
-
elwinoMTX - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości