cbr600f 2000r.
• Strona 1 z 1
cbr600f 2000r.
czesc mam do was proźbe,wypowiedzcie sie na ten temat
mam do kupienia cbr 600f z 2000r.motocykl całkowicie bezwypadkowy w orginalnym malowaniu przebieg 26 tys,km,cena 14000zł. to zaakceptowałem ale po dokladnym obejzeniu i potwierdzeniu przez importera(moto z Belgii) felgi motocykla byly malowane (bo jak twierdz i ma zdjecia jak wygladaly przd malowaniem)i maja sporo odwaznikow na sobie przednia jak i tylna i tu moja watpliwosc dlaczego a na damiar tego kolektor motocykla w miejscu laczenia sie 4 rur w jedna az do polączenia z tłumnikiem jest mocno zardzerwiały,nie tyle nalot co żywa rdza.I teraz narodzilo sie pytanie czy te odwazniki i malowane felgi +pordzerwialy kolektor(moim zdaniem pordzerwialy z mocnego przegrzania) sa oznaka ostrej oksploatacji motocykla oraz jazdy na przednim jaki i tylnym kole(pozdzierane ranty felg,dlatego malowane)czy nie wiem jak to tłumaczyc
wypowiedzcie sie bo jestem w kropce nie wiem co dalej kasa czeka a sprzet fajny,napewno bezwypadkowy i zadbany,do wymiany olej i filtr(filtr przy kolektorze jest zmasakrowany jakby ktos go nie wymienial dlugo)naped 1/2 opony 1/4 ubytku.prosze o pomoc,podpowiedzcie co jeszcze mozna sprawdzic albo na co jeszcze zwrocic uwage
z gory dziekuje
mam do kupienia cbr 600f z 2000r.motocykl całkowicie bezwypadkowy w orginalnym malowaniu przebieg 26 tys,km,cena 14000zł. to zaakceptowałem ale po dokladnym obejzeniu i potwierdzeniu przez importera(moto z Belgii) felgi motocykla byly malowane (bo jak twierdz i ma zdjecia jak wygladaly przd malowaniem)i maja sporo odwaznikow na sobie przednia jak i tylna i tu moja watpliwosc dlaczego a na damiar tego kolektor motocykla w miejscu laczenia sie 4 rur w jedna az do polączenia z tłumnikiem jest mocno zardzerwiały,nie tyle nalot co żywa rdza.I teraz narodzilo sie pytanie czy te odwazniki i malowane felgi +pordzerwialy kolektor(moim zdaniem pordzerwialy z mocnego przegrzania) sa oznaka ostrej oksploatacji motocykla oraz jazdy na przednim jaki i tylnym kole(pozdzierane ranty felg,dlatego malowane)czy nie wiem jak to tłumaczyc
wypowiedzcie sie bo jestem w kropce nie wiem co dalej kasa czeka a sprzet fajny,napewno bezwypadkowy i zadbany,do wymiany olej i filtr(filtr przy kolektorze jest zmasakrowany jakby ktos go nie wymienial dlugo)naped 1/2 opony 1/4 ubytku.prosze o pomoc,podpowiedzcie co jeszcze mozna sprawdzic albo na co jeszcze zwrocic uwage
z gory dziekuje
- marsyÅ›
- Świeżak
heheh czy bez wypadkowy?....malowane felgi i duża ilość odważników na nich może świadczyć że były skrzywione...
Natomiast zardzewiały kolektor świadczy o tym że moto gdzieś dłuuugo stało.
Więc dobrze go po oglądaj za nim go kupisz...
Natomiast zardzewiały kolektor świadczy o tym że moto gdzieś dłuuugo stało.
Więc dobrze go po oglądaj za nim go kupisz...
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
f4 za 14tyÅ› z jakimis mankanemtami ;O?
powiedz zeby gosc sie (wulg.) bo o 1tys drożej juz mozna sie rozglądac za f4i.
hmm
http://moto.allegro.pl/item258892456_20 ... 0_f4i.html
myślicie ze typ wiarygodny?
hmm
- pk.
- Świeżak
dla mnie pordzewiale kolektory i malowane felgi to dosc dziwna sprawa, szczegolnie ze to mlody motocykl. moja cbr jest prawie 8 lat starsza i nie ma grama rdzy, a felgi pozostaly w oryginalnym malowaniu. aczkolwiek moze to wynikac z tego, ze motocykl po prostu stal pod chmurka przez kilka ladnych lat lub ktos go nie szanowal.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
pk. napisał(a):f4 za 14tyś z jakimis mankanemtami ;O?
hmm
To jest motor z ebay'a.=]
moze jego?
- foxracer
- Świeżak
Daj sobie spokój felgi mógł załatwić latając na kole przedni i tylnym a za 14 tysi można kupić moto w idealnym stanie kiedyś znajomy powiedział że jak coś wzbudza twoje wątpliwości to lepiej odpuścić i miał racje.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
za 14 to musialby byc ideal zeby go kupic. ja sprzedalem za 13 swoja z wieloma dodatkami (k&n, sportowe siedzonko, leo-vince, mra) jak na ta cene to lepiej dorzucic grosza i sie rozejrzec za jakas f4i. cena prawie taka sama a masz juz wtrysk, cyfrowy licznik i ladniejszy wyglad. no i rocznik mlodszy. a z tego co zrozumialem to jeszcze cie czeka rejestracja + wymiana oleju z filtrem. szczerze to sie nie kalkuluje. skorka za wyprawke
ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości