Co wybrać?? :)
• Strona 1 z 1
Co wybrać?? :)
Po wakacjach bede miec około 3 tysi na maszyne
i nie wiem co zakupic:)
Myslalem o Yamaszcze XS 400 lub coś w tych klimatach może Honde cm 450 ... podajcie jakies inne propozycje:)

Myslalem o Yamaszcze XS 400 lub coś w tych klimatach może Honde cm 450 ... podajcie jakies inne propozycje:)

- Buzi
- Świeżak
Zalezy taz jakie pojemnosci cie interesuja. Powyzej 500ccm to ja nie polecam. Proponowal bym takie sprzety jak:
honda cb 250
honde cb 450 s
honda cb 400 n
moez uda ci sie znalezc jakos taniej suzuki gn 250 ew 400 ale nie koniecznie bedzie w dobrym stanie
no i zostala oczywiscie yamaha xs 400
Chyba tyle moge napisac tylko.
honda cb 250
honde cb 450 s
honda cb 400 n
moez uda ci sie znalezc jakos taniej suzuki gn 250 ew 400 ale nie koniecznie bedzie w dobrym stanie
no i zostala oczywiscie yamaha xs 400
Chyba tyle moge napisac tylko.
-
dzikus - Świeżak
tak właśnie myslałem do 450 ccm max
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113917638
a coÅ› w tym stylu??;>

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113917638
a coÅ› w tym stylu??;>

- Buzi
- Świeżak
Ej Hefon Pierd** sie dobra. Ja tylko tak napisalem bo mnie takie cos denerwuje jak jakis koles sie nie zna a sie wpierda** tam gdzie nie potrzeba. Np . tak jak ty!!!!!!!!!!
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Wiesz Thrillco to nie chodzi o to czy ktos sie pomylil czy nie ale skoro ktos pyta o rade to widocznie nie ma mozliwosci uzyskania odpowiedzi w inny sposob (tak bylo w moim przypadku) tylko po co zaraz uwagi kolegi Evila w stylu wal sie wydaje mi sie ze sa one troche szczeniackie zywcem wyciagniete z korytarza jakiejs podstawowki...........Obaj wiemy ze komentarze kolegi Evila sa dosyc "orginalne".
-
gtifan - Świeżak
ale co ty mnie się nagle uczepił..ja tu w ogóle nie jestem stroną w sporze:D
Co wybrać...zaprezentowane padło to sprzet holowany z japonii pewnie, bo w calej europie nie za popularna jest pojemnśc 400 a u nich wrecz wymagana...co oznacza, że padło jak zdechnie to nie wiem jak sytuacja z częściami...pewnie też padaczkowato. taka rada na przyszłość-zanim nad czymkolwiek się zaczniecie zastaawiać sprawdźcie przynajmniej w ofertach internetowych sklepów jak wygląda sprawa z dostepnością części, szczególnie tych eksploatacyjnych. CZesto bowiem jest tak, ze na durny filtr powietra czy paliwa trzeba czekać albo w ogóle nie da rady dostać. Tu szczególna uwage należy zwrócic przy kupnie właśnie motocykli o poj. 400cm-to jest tzw. japońska pojemność.
Co wybrać...zaprezentowane padło to sprzet holowany z japonii pewnie, bo w calej europie nie za popularna jest pojemnśc 400 a u nich wrecz wymagana...co oznacza, że padło jak zdechnie to nie wiem jak sytuacja z częściami...pewnie też padaczkowato. taka rada na przyszłość-zanim nad czymkolwiek się zaczniecie zastaawiać sprawdźcie przynajmniej w ofertach internetowych sklepów jak wygląda sprawa z dostepnością części, szczególnie tych eksploatacyjnych. CZesto bowiem jest tak, ze na durny filtr powietra czy paliwa trzeba czekać albo w ogóle nie da rady dostać. Tu szczególna uwage należy zwrócic przy kupnie właśnie motocykli o poj. 400cm-to jest tzw. japońska pojemność.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości