Jaki tlumik do hayabusy ??
• Strona 1 z 1
Jaki tlumik do hayabusy ??
Witam
Jestem nowy na forum takze chcialem sie przywitac a jednoczesie prosic o pomoc w doborze wydechu do motorku.
Posiadam hayabuse 07 i chcialbym wymienic w niej wydech.Wlasciwie nie wiem nawet od czego zaczac przy wyborze. Generalnie chcialbym zostac przy dwoch rurach (po obu stronach) . Nie wiem czy wymienic same tlumiki , czy zas caly uklad wydechowy .
Jak by ktos byl wstanie to prosilbym o podanie firmy i modelu wydechu , jaki najbardziej by nadawal sie do hayabusy..
Z gory dzieki i POZDRAWIAM
Jestem nowy na forum takze chcialem sie przywitac a jednoczesie prosic o pomoc w doborze wydechu do motorku.
Posiadam hayabuse 07 i chcialbym wymienic w niej wydech.Wlasciwie nie wiem nawet od czego zaczac przy wyborze. Generalnie chcialbym zostac przy dwoch rurach (po obu stronach) . Nie wiem czy wymienic same tlumiki , czy zas caly uklad wydechowy .
Jak by ktos byl wstanie to prosilbym o podanie firmy i modelu wydechu , jaki najbardziej by nadawal sie do hayabusy..
Z gory dzieki i POZDRAWIAM
- keisim83
- Świeżak
generalnie nie chodzi mi o poprawianie dynamiki motoru czy dodawaniu mu koni (oczywiscie jak tak by bylo to ok) jednakze tak naprawde to ten moto wystarczajaco dobrze sie zbiera. Chodzi mi raczej o jakis ladny glos wydobywajacy sie z rur niekoniecznie strasznie glosny. Chodzi mi po glowie YOSHIMURA , MUZZY , MICRON....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- keisim83
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości