Jaki kask zakupić ?? tani do 90zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kup sobie kask LUIS na wiejskie drogi,szutry i czasem na asfalt wyjedziesz wytrzyma spokojnie każdą glebe miałem kiedys wsk 125 i jeżdziłem po polnych drogach własnie mając kask LUIS z polo katalogu kupiłem z niemiec i do tej pory go mam w garażu dla pasazera teraz go używam a mineło z dobrych pare lat jak go mam i jest cały nie popękany i wytrzymał nie jedną glebe na polnych drogach wski juz nie ma a kask nadal żyje pozdro..// 

- KAWA7777
- Świeżak
pk. napisał(a):Poważnie mowiac szukaj na allegro jakis używek tych lepszych firm
Nigdy, przenigdy używek. Nawet najdroższy kask po uderzeniu należy wyrzucić, ponieważ pianka umieszczona wewnątrz, która ma cię chronić, mogła ulec uszkodzeniu. Już o tym było dużo pisane. Nigdy nie masz pewności czy używany kask nie był zużyty mimo braku jakichkolwiek śladów.
BoldonSml, nie wiem czym jeździsz, ale ja dziÅ› zatankowaÅ‚em za 70 zÅ‚. 90 zÅ‚ na kask, na to jest stanowczo za maÅ‚o. ZacytujÄ™ mojego kolegÄ™, który kupiÅ‚ sobie kask na narty. „KoÅ›ci jakoÅ› poskÅ‚adajÄ…, mózgu nie.” Weź to pod uwagÄ™ zanim zaczniesz grosza dusić.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Można kupować używki ale z tym jest tak jak by nosiło sie po kimś skarpetki i to z dziura na palcu.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Kaski Madhead są dobre? A czy one nie mają takiego samego "nosowego" wentylatora jak tańsze MAXy i np BOXy?? A te marki jeszcze za górnolotne nazwać nie można, aczkolwiek może kiedys będą
Mówię to tych kaskach f-y Madhead do 99 Euro

- derbixxx
- Świeżak
O czym Ty w ogóle frandzoilisz? Może jestem dziwny ale kompletnie nie znam tych marek. Nie wiem dlaczego kierowcy skuterów uważają że ich 50km/h jest bardziej bezpieczne od motocyklowych 50km/h i nie jeżdżą w ciuchach motocyklowych tylko w tanim kasku. Pozabijacie sie dzieciaki.
Poza tym odgrzebujesz temat, który nie powienien być odgrzebywany, a wywalony.
Poza tym odgrzebujesz temat, który nie powienien być odgrzebywany, a wywalony.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Po pierwsze nie wszyscy kierowcvy skuterów, ale większość tak uważa, a po drugie to raczej nie myślą, ze ich 50 km/h jest mniej niebezpieczne niż motocyklowe, tylko myślą że w takiej kurtce to gorąco na pewno i w ogóle i że i tak nie będą jechać tak szybko jak ci na szybkich motocyklach. Takie jest moje zdanie na ta chwilę, być może ktoś odmieni mój tok myślenia jakimś dziwnym lub przemądrym stwierdzeniem 

- derbixxx
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości