Takie plany...
• Strona 1 z 1
Takie plany...
hej sorki ale nie wiedzialem gdzie otworzyc ten temat bo w sumie to nawet nie wiem pod jakimi haslami go szukac...
Chodzi o moje plany po zakupie moto...jak niektorzy z was wiedza teraz jestem w UK i pracuje na to moto ale cos mi sie nie widzi wracac do Polski na stale ...chyba... ale moto chce kupic w polsce...tzn juz nawet mam ''czekajace'' na mnie moto od '''forumowicza''
(jak bedzie czytal to sie pewnie domysil) i chcialbym wrocic tym moto do Uk a wiec moje pytanie...czy ktos z was lub znajomych robil juz takie wycieczki, jesli tak to ile to trwa jakie sa koszyt co tzreba zabrac jak przygotowac moto itd itd...
Chodzi o moje plany po zakupie moto...jak niektorzy z was wiedza teraz jestem w UK i pracuje na to moto ale cos mi sie nie widzi wracac do Polski na stale ...chyba... ale moto chce kupic w polsce...tzn juz nawet mam ''czekajace'' na mnie moto od '''forumowicza''

-
AT_man - Świeżak
mialem kiedys zamiar wybrac sie do machesteru.. jednak wycieczka nie doszła do skutku.. a co do ciebie zalezy gdzie chcesz dotrzec.. srednio: min 800zl na paliwo.. czas to 14-16 godzin z malymi przystankami.. im wiekszy z ciebie "kozak" i wiecje potrafisz zrobic bez przerwy tym więcej mozesz nadrobic na czasie.. moto musi byc przygotowany w 100%.. awaria na niemieckiej autostradzie moze cie drogo kosztowac.. oczywiscie przygotuj sobie trase dokladnie i staraj sie jej trzymac bo kazdy przegapiony zjazd moze okazac sie 200km dolozonymi do pierwotnej trasy.. pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
eneasz jechal na moto z Uk do Pl i na odwrot.
Zapytaj go na priva jak mu sie podobalo,ale chyba nie byl zadowolony z tej decyzji.
Zapytaj go na priva jak mu sie podobalo,ale chyba nie byl zadowolony z tej decyzji.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
w emigrantach znajdziesz wiecej...
ja jechałem w przeciwną stronę, dokładnie z Belfastu do Wawy...
ja jechałem w przeciwną stronę, dokładnie z Belfastu do Wawy...
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
Jak motorek masz sprawny(bedziesz miał);] i kasa nie a problemow ;] tylko wziasc mapke i jechac;]
Szerokiej drogi zycze ;]
Szerokiej drogi zycze ;]
Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
ale lepiej z kimś jechać.. na kilka moto.. bezpieczniej i weselej
Pozdr

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
hehh nom ja wiem ze lepiej z kims ale teraz to pytam tylko jak to wyglada itd...bo jeszcze tyle znajomosci przedemna ze mysle ze sam nie bede jechal jak co a jesli bedzie potrzeba to sie dopasuje do jakiejs grupki jak bedzie jechac
.

-
AT_man - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości