tuning vfr750 rc36
• Strona 1 z 1
tuning vfr750 rc36
Witam.Mam RC 36 Z 95R, moto jest prawie super, posiada kilka wad-jest za ciezkie ale to moto bardziej turyst niz sport -zniose to jakos , ale te marne 100KM, to juz mnie przerasta .Potrzebuje w niej jeszcze min 30, cy ktos wie jak tego dokonac, by moja VFR-A miala przynajmniej te 130 KM, wtedy jazda nia byla by bardziej przyjemna-przynajmniej dla mnie bo teraz jednak brakuje mi
NIE KRZYCZ jak piszesz posta. Inni uzytkownicy moga tego nie lubic i zapewne zamiast odpowiedzi dostaniesz mase pouczen i ironicznych uwag!
Nastepnym razem nie poprawie, odszukaj funkcje "edytuj"
- simonw
NIE KRZYCZ jak piszesz posta. Inni uzytkownicy moga tego nie lubic i zapewne zamiast odpowiedzi dostaniesz mase pouczen i ironicznych uwag!
Nastepnym razem nie poprawie, odszukaj funkcje "edytuj"
- simonw
-
piwek - Świeżak
Po pierwsze nie krzycz
po drugie - http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... php?t=1951 To chyba jedyna droga do uzyskania przyrostu o jakim piszesz (pomijając rozwiązanie pt. chwilowe strzały z NO2).
Druga metoda to BigBore kit na 837ccm + dodatkowe przeróbki w układzie zasilania w paliwo i powietrze + właściwy układ wydechowy = przyrost do 110-115KM osiąganych na tylnym kole.

Druga metoda to BigBore kit na 837ccm + dodatkowe przeróbki w układzie zasilania w paliwo i powietrze + właściwy układ wydechowy = przyrost do 110-115KM osiąganych na tylnym kole.
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
pytanie po co ? chcesz sporta, kup sporta po prostu. Zreszta nie po to producent wylicza jakas moc i wytrzymalosc elementow zeby to zmieniac.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości