Wybór tłumika sportowego
			 • Strona 1 z 1

Wybór tłumika sportowego
Mam zamiar wymienić wydech w moim Hornecie 600 na coś bardziej sportowego.. Zastanawiam się na razie nad jednym z trzech które znalazłem na allegro: http://moto.allegro.pl/item254436056_sp ... rnet_.html
http://moto.allegro.pl/item249799234_sp ... rnet_.html
http://moto.allegro.pl/item252180613_or ... _600_.html
Który wybrać???? A może żaden z nich tylko całkiem inny.. Proszę o porady
 ProszÄ™ o porady 
				http://moto.allegro.pl/item249799234_sp ... rnet_.html
http://moto.allegro.pl/item252180613_or ... _600_.html
Który wybrać???? A może żaden z nich tylko całkiem inny..
 ProszÄ™ o porady
 ProszÄ™ o porady 
Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda   Hornet600
			- 

AZX
- Świeżak
- 

cichy
- VIP Åšcigacz.pl
AZX napisał(a):Dzięki za radę. Po przesłuchaniu paru filmów na YouTube wybrałem Arrow
dobra decyzja mimo iz cena jest dosc wysoka to oplaca sie inwestowac w te wydechy,dzwiek jest super a kondycja moto sie poprawia znaczaco.
Byłem na mszy...
Kobieta w ławce obok zapaliła papierosa...
Jak to zobaczyłem to mi piwo wypadło z ręki...
			Kobieta w ławce obok zapaliła papierosa...
Jak to zobaczyłem to mi piwo wypadło z ręki...
- Master_PiT
- Świeżak
Paczka dotarła zamontowałem wydech wszystko pasowało idealnie i dźwięk jest naprawdę świetny dziś żadne auto nie próbowało mnie przypadkiem zepchać z drogi, ludzie na pasach także nie pakowali się jak to czasem bywało prosto pod koło  Zastanawia mnie jednak pewna sprawa, na tłumiku niema przetłoczenia z logo ARROW zadzwoniłem do sprzedawcy i dowiedziałem się że to wersja torowa bez homologacji i dlatego nie ma jednak wolę się upewnić tu na forum...
 Zastanawia mnie jednak pewna sprawa, na tłumiku niema przetłoczenia z logo ARROW zadzwoniłem do sprzedawcy i dowiedziałem się że to wersja torowa bez homologacji i dlatego nie ma jednak wolę się upewnić tu na forum...   Czy to możliwe aby nie miał przetłoczonego logo na boku??
  Czy to możliwe aby nie miał przetłoczonego logo na boku??
				 Zastanawia mnie jednak pewna sprawa, na tłumiku niema przetłoczenia z logo ARROW zadzwoniłem do sprzedawcy i dowiedziałem się że to wersja torowa bez homologacji i dlatego nie ma jednak wolę się upewnić tu na forum...
 Zastanawia mnie jednak pewna sprawa, na tłumiku niema przetłoczenia z logo ARROW zadzwoniłem do sprzedawcy i dowiedziałem się że to wersja torowa bez homologacji i dlatego nie ma jednak wolę się upewnić tu na forum...   Czy to możliwe aby nie miał przetłoczonego logo na boku??
  Czy to możliwe aby nie miał przetłoczonego logo na boku??Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda   Hornet600
			- 

AZX
- Świeżak
yyy troche dziwne ze producent nie podpisuje swego produktu... ja mam polski wydech montii i nawet on jest podpisany. Mi sie wydaje ze jesli to arrow to powinnien byc "podpisany". A wwogole ma gdzies llogo arrow ?
				jestem normalny czyli dla wielu inny 

- batim
- Świeżak
AZX napisał(a):Zastanawia mnie jednak pewna sprawa, na tłumiku niema przetłoczenia z logo ARROW zadzwoniłem do sprzedawcy i dowiedziałem się że to wersja torowa bez homologacji i dlatego nie ma jednak wolę się upewnić tu na forum...Czy to możliwe aby nie miał przetłoczonego logo na boku??
Możliwe. W wersjach "torowych" dodawana jest naklejka. W wersjach homologowanych jest przynitowywana tabliczka z logo. Nie ma przetłoczeń, to nie Leo.
TWOJA  RIZOMA  (otwórz link)
			- musieli
- Świeżak
Dziękuję za odpowiedzi   Sprawa się wyjaśniła jednak do torowych wersji tego tłumika dodawane są rzeczywiście naklejki. A mój wydech wygląda tak jak ma wyglądać..
  Sprawa się wyjaśniła jednak do torowych wersji tego tłumika dodawane są rzeczywiście naklejki. A mój wydech wygląda tak jak ma wyglądać..  (dodatkowe oznaczenia i przynitowaną tabliczkę ma wersja z homologacją..)  Co do samego dźwięku  jest nieporównywalny z tym który wydobywał się z fabrycznego tłumika.. teraz jest o wiele niższy i naprawdę mocny..
  (dodatkowe oznaczenia i przynitowaną tabliczkę ma wersja z homologacją..)  Co do samego dźwięku  jest nieporównywalny z tym który wydobywał się z fabrycznego tłumika.. teraz jest o wiele niższy i naprawdę mocny..  
				 Sprawa się wyjaśniła jednak do torowych wersji tego tłumika dodawane są rzeczywiście naklejki. A mój wydech wygląda tak jak ma wyglądać..
  Sprawa się wyjaśniła jednak do torowych wersji tego tłumika dodawane są rzeczywiście naklejki. A mój wydech wygląda tak jak ma wyglądać..  (dodatkowe oznaczenia i przynitowaną tabliczkę ma wersja z homologacją..)  Co do samego dźwięku  jest nieporównywalny z tym który wydobywał się z fabrycznego tłumika.. teraz jest o wiele niższy i naprawdę mocny..
  (dodatkowe oznaczenia i przynitowaną tabliczkę ma wersja z homologacją..)  Co do samego dźwięku  jest nieporównywalny z tym który wydobywał się z fabrycznego tłumika.. teraz jest o wiele niższy i naprawdę mocny..  
Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda   Hornet600
			- 

AZX
- Świeżak
Oto dokładniejsze zdjęcia wydechu   Może ktoś miał już taki w rękach..
  Może ktoś miał już taki w rękach..  

- Załączniki
- 
		- DSC01634jjj.JPG (30.5 KiB) PrzeglÄ…dane 2656 razy

- 
		 DSC01642jjj.JPG DSC01642jjj.JPG
- (198.27 KiB) Pobrane 205 razy

- 
		- DSC01644jjj.JPG (39.75 KiB) PrzeglÄ…dane 2656 razy

- 

AZX
- Świeżak
Przypuszczać zawsze można   Ale chodzi mi raczej o pewną odpowiedź typu: To na 100% nie jest Arrow tylko... No właśnie co?? . Na pewno jest to wydech dedykowany do Horneta600 ponieważ żadne inne moto nie ma tak poprowadzonej rury...
  Ale chodzi mi raczej o pewną odpowiedź typu: To na 100% nie jest Arrow tylko... No właśnie co?? . Na pewno jest to wydech dedykowany do Horneta600 ponieważ żadne inne moto nie ma tak poprowadzonej rury... 
				 Ale chodzi mi raczej o pewną odpowiedź typu: To na 100% nie jest Arrow tylko... No właśnie co?? . Na pewno jest to wydech dedykowany do Horneta600 ponieważ żadne inne moto nie ma tak poprowadzonej rury...
			- 

AZX
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości