KTM EXC-F 250 vs HUSQVARNA TE 250
• Strona 1 z 1
KTM EXC-F 250 vs HUSQVARNA TE 250
Witam
Proszę o opinie odnośnie tych dwóch motocykli KTM EXC-F 250, HUSQVARNA TE 250.
Chciałbym usłyszeć wasze opinie jaka jest różnica miedzy tymi dwoma markami odnośnie tych modeli i czy jest aż tak duża jak jest to widoczne po cenach. Może ktoś z was miał taki motorek lub go ma....
Chodzi mi głownie o róznicę pomiędzy nowymi sztukami tych modeli.
Różnica w cenie jest dość widoczna a czy w sprzęcie tez taka jest to mnie interesuje najbardziej. Z góry dzieki jeżeli ktoś mi pomoże.
Proszę o opinie odnośnie tych dwóch motocykli KTM EXC-F 250, HUSQVARNA TE 250.
Chciałbym usłyszeć wasze opinie jaka jest różnica miedzy tymi dwoma markami odnośnie tych modeli i czy jest aż tak duża jak jest to widoczne po cenach. Może ktoś z was miał taki motorek lub go ma....
Chodzi mi głownie o róznicę pomiędzy nowymi sztukami tych modeli.
Różnica w cenie jest dość widoczna a czy w sprzęcie tez taka jest to mnie interesuje najbardziej. Z góry dzieki jeżeli ktoś mi pomoże.
- kks1922
- Świeżak
Ciężko powiedzieć bo mało osób miało okazję pojeździć nową TE 250 2008. Zapewniam za to, że KTM w nowym modelu jest naprawdę rewelacyjny. Zaś EXC-Fy 2007 są .. średnie. Przede wszystkim strasznie duża dziura na gazie daje się we znaki i zawieszenia też są słabsze niżeli w konkurencji - nie tyczy się to już modelu 2008.
Husky to dobre sprzęty. Bez jakiś spazmów i fajerwerków. Cena też robi swoje.
Poczekaj trochę na prezentacje modeli 2008 od Husky. Wtedy się okaże co lepiej wybrać
Husky to dobre sprzęty. Bez jakiś spazmów i fajerwerków. Cena też robi swoje.
Poczekaj trochę na prezentacje modeli 2008 od Husky. Wtedy się okaże co lepiej wybrać

-
Beavis - Moderator
Beavis mam jeszcze jedno pytanie, odnosnie modelu Husqvarny na 2008 r. Słyszałem że po przejęciu przez BMW została wyposazona w elektroniczny bezpośredni wtrysk paliwa. Szczerze mówiąc za bardzo nie wiem o co w tym chodzi ale czy jest to duży krok do przodu (duzy plus)????
Ponadto ten model zapowiada się chyba fenomenalnie po zmianach ramy, masy , kierownicy. Zobaczymy jak to będzie po testach ale wpadł mi ten motor w oko
Ponadto ten model zapowiada się chyba fenomenalnie po zmianach ramy, masy , kierownicy. Zobaczymy jak to będzie po testach ale wpadł mi ten motor w oko
- kks1922
- Świeżak
Wiesz... na papierze wszystko pięknie wygląda. Nie miałem jeszcze okazji jeździć sprzętem z wtryskiem (jeżeli chodzi oczywiście o cross/enduro) i ciężko mi powiedzieć czy to plus, czy minus. Suzuki także wyposażyło dużą RM-Zetę we wtrysk i ponoć (ale tylko ponoć) spisuje się on rewelacyjnie.
Co do Husky byłbym raczej bardziej oziębłego przysposobienia. Dopóki nie pojeżdżę nowymi modelami - co potrwa już bardzo niedługo
- nie będę się wypowiadał.
Fakt jest fakt nowe modele z europejskich stajni prezentujÄ… siÄ™ smakowicie.
Co do Husky byłbym raczej bardziej oziębłego przysposobienia. Dopóki nie pojeżdżę nowymi modelami - co potrwa już bardzo niedługo

Fakt jest fakt nowe modele z europejskich stajni prezentujÄ… siÄ™ smakowicie.
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości