Zmulone derbi GPR50R 99'
• Strona 1 z 1
Zmulone derbi GPR50R 99'
Witam
Zakupiłem używany motorower marki Derbi GPR50R z 99r i mam kilka pytań:
1. Czy to jest silnik minarelli am6 ?
2. Ile taka 50cm wyciąga na luzie bez piłowania i do ilu t obrotów powinna sie kręcić ?
3. Jak w tym modelu sie ustawia gaźnik, nie wiem jakieś schematy itd gaźnik jest delorto ...
Motor jest mulasty, podobno gaźnik jest ustawiony na najniższe spalanie i myślimy ze to jest tego przyczyna, kreci sie do 12 tys obrotów, a bez filtra powietrza do 17 :O leci jakieś 80km/h potem już trzeba bujać ;/ założymy filtr stożkowy i zobaczymy proszę o pomoc w regulacji kogoś kto miał już doświadczenie z tym silnikiem/modelem.
z góry dzięki
pozdrawiam Wink
Zakupiłem używany motorower marki Derbi GPR50R z 99r i mam kilka pytań:
1. Czy to jest silnik minarelli am6 ?
2. Ile taka 50cm wyciąga na luzie bez piłowania i do ilu t obrotów powinna sie kręcić ?
3. Jak w tym modelu sie ustawia gaźnik, nie wiem jakieś schematy itd gaźnik jest delorto ...
Motor jest mulasty, podobno gaźnik jest ustawiony na najniższe spalanie i myślimy ze to jest tego przyczyna, kreci sie do 12 tys obrotów, a bez filtra powietrza do 17 :O leci jakieś 80km/h potem już trzeba bujać ;/ założymy filtr stożkowy i zobaczymy proszę o pomoc w regulacji kogoś kto miał już doświadczenie z tym silnikiem/modelem.
z góry dzięki
pozdrawiam Wink
- Xakner
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości