fz6 i sv 650
• Strona 1 z 2 • 1, 2
fz6 i sv 650
opinie na temat tych motorków w wersjach S
- MATI.smg
- Świeżak
No to powiedziales rzeczy oczywiste... a cos chcesz wiedziec konkretnego?
pozatym Thrillco pomyslil sie dlatego że FZ6 jak i FZS600 mają przydomki FAZER (a ze pytasz sie o wersje z owiewką czyli o FAZERa)... to stad ten bład... i nie wiem dlaczego to takie oczywiste dla Ciebie i taki LOL...
pozatym Thrillco pomyslil sie dlatego że FZ6 jak i FZS600 mają przydomki FAZER (a ze pytasz sie o wersje z owiewką czyli o FAZERa)... to stad ten bład... i nie wiem dlaczego to takie oczywiste dla Ciebie i taki LOL...
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
co do pozycji na moto to SV ma kiere jak w ścigu, a Fazer ma taką turystyczną, choc ja z autopsji wiem ze dobrze wymienić ją na kiere do crossa/streeta
ale jednak najbardziej bym sie zastanowił nad tym jak to jeździ (charakterystyka silnika) co Cie interesuje... 14000tyś fazera czy 9000sv`a
no i jak sprzęt sie zbiera... nie wiem jak sv... ale ponoc niezle z dołu jak to V 

ale jednak najbardziej bym sie zastanowił nad tym jak to jeździ (charakterystyka silnika) co Cie interesuje... 14000tyś fazera czy 9000sv`a

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
i to czasem bywa wada...to krecenie w niebotyczne obroty-czasem to nawet drażni...ja osobiście wole i lubię jak mi moto idzie od samego dołu, nie potrzebuje wtedy zbyt długich prostych, zeby przeskoczyć nawet mocniejsze maszynki....na prostych jest już oczywiście gorzej...ale każda prosta kończy się zawsze jakimś zakrętem:D
Dlatego planuje w najbliższej przyszłości SV650
Dlatego planuje w najbliższej przyszłości SV650
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości