Zobacz wątek - KEEWAY MATRIX CO O NIM MYŚLICIE???
NAS Analytics TAG

KEEWAY MATRIX CO O NIM MYŚLICIE???

i inne małe pojemności
_________

Postprzez patrykmulek » 27/6/2007, 11:00

dokladnie tak. jak skutera masz by jezdzic 500m dziennie na zakupy bo ci sie nie chche isc na pieszo to jest fajny. ale jak jestes mlodym zapalencem i fanem motocykli to napewno zadowolony nie bedziesz
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
patrykmulek
Bywalec

Postprzez Kardek » 27/6/2007, 11:07

To jest tak że kazdy kto kupuje Keewaya to albo nigdy nie jexdził na moto albo jeździł na jakims gównie i jak starsi wezma goscia do sklepu pokaza to chlopak sie odrazu napali i problem z głowy starsi jeszcze poryja ze uzywany gorszy bo niema gwarancji i ze nie nowy a tutaj jest serwis i to i tamto...a taki matrix przy używanym aeroxie to sie kryje..naprawde 0 satysfakcji z jazdy
DECISION = CONSEQUNECE
Kardek
Świeżak

Postprzez czarek. » 28/6/2007, 18:22

Masz 100% racje zemną dokładnie tak było a teraz moga tylko płakac jaki byłem głupi.
czarek.
Świeżak

Postprzez patrykmulek » 28/6/2007, 21:51

iiiiiiiiiiii bardzo duzo osob kupuje jako prezenty na komunie,urodziny itp. ja jakbym dostal na urodziny jakiegos keewaya albo kinroada to bym sie poplakalchyba oczywiscie nie ze szczescia.
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
patrykmulek
Bywalec

Postprzez Felus6 » 29/6/2007, 09:20

ziomek ma matrixa. na małe przebiegi skuterek nawet spoko. on nakrecil nim 3,5 tys i jak narazie bez problemow. kilka miesiecy temu pozdejmowal blokady teraz v max z lekkiej gorki to >80 km/h tyle ze debile z serwisu zalozyli za ciezkie rolki bo szybki jest ale malo zrywny. no i po zwiekszeniu dawki paliwa przy zdejmowaniu blokad, pali tyle ze ja pierd...
Felus6
Świeżak

Postprzez Obstek » 29/6/2007, 09:20

a ja ci powiem tak za tom kase kup sobie jakiegos speedfighta czy aprilia sr albo jakies nrg z tych firmowych co prawda kupisz uzywanego ale bedzie ci lepiej słuzył i czesci do tuningu jest pełno
Jeden cel w życiu Honda Cbr 1000RR FireBlade
za mało doświdczenia żeby spełnic marzenia
Obstek
Świeżak

Postprzez Felus6 » 29/6/2007, 11:09

wlasnie :) jako uzytkownik marki aprilia popieram przedmowce :P
Felus6
Świeżak

Postprzez Neos007 » 29/6/2007, 12:49

Obstek napisał(a):a ja ci powiem tak za tom kase kup sobie jakiegos speedfighta czy aprilia sr albo jakies nrg z tych firmowych co prawda kupisz uzywanego ale bedzie ci lepiej słuzył i czesci do tuningu jest pełno

I ja sie zgadzam. Tak sie powinno robic zawsze :D
Neos007
Świeżak

MATRIX

Postprzez kamil:) » 23/7/2007, 13:44

ja mam matrixa 2 lata i przejechałem na nim 7 tys. i nic w nim jescze nie robiłem...
kamil:)
Świeżak

Postprzez Vector » 23/7/2007, 15:21

Co wy gadacie przecież nie oklamujmy sie każdy zaznaczam jeszcze raz KAŻDY skuter jest robiony w chinach nawet Aprilie,Yamachy wsio...tyle że marka wywodzi sie z kąd indziej a dzieje sie tak ponieważ koszty produkcji podzespolów sa najtańsze w Chinach.
Kymco Bet&Win 50
Jedna zaleta..mozna jechac zgodznie z przepisami nie odpuszczajac manetki gazu.
Vector
Świeżak

Postprzez pabll0 » 23/7/2007, 15:59

sorry stary ale teraz to juz pojechas... Aprilia składana w chinach :lol: czesci do Aprili produkowane w chinach :lol: Proosze Cię wogule widziales kiedys na oczy Aprilie?? Na kazdym elemencie ci pisze Made in Italy i na tabliczce pisze ze to jest włoskie i we wloszech składane. I prosze nieporuszajcie tematów markowych skuterów w tematach o jakichs badziewiach, niech to forum ma jakies swoje zasady... Kupuj tego keewaya czy kymco, czy tego kinroada czy jak sie to tam pisze i sie nim ciesz... kazdy ci powiedzial ze to syf, bo za 6 koła kupisz piękną 2 letnią SR przywiezioną z niemiec, ale po co sie klucic jak ty i tak kupisz ten super sportowy skuter... koniec tematu, i prrosze administracje o usuwanie takich tematów. Pozdrawiam
<b>Aprilia RS 125 Racing</b>

pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela :D
pabll0
Świeżak

Postprzez Vector » 23/7/2007, 17:05

(mialem sr50 jeszcze jakieś 3 tygodnie temu i wiem ze pisze made in italy) ale co z tego że pisze made in italy jak i tak wszystko do aprili jest robione w chinach...niestety takie sa realia,prawda kole w oczy ale niestety trzeba sie z tym pogodzić :P
Kymco Bet&Win 50
Jedna zaleta..mozna jechac zgodznie z przepisami nie odpuszczajac manetki gazu.
Vector
Świeżak

Postprzez keeway » 23/7/2007, 17:32

sorry stary ale teraz to juz pojechas... Aprilia składana w chinach czesci do Aprili produkowane w chinach Proosze Cię wogule widziales kiedys na oczy Aprilie?? Na kazdym elemencie ci pisze Made in Italy i na tabliczce pisze ze to jest włoskie i we wloszech składane. I prosze nieporuszajcie tematów markowych skuterów w tematach o jakichs badziewiach, niech to forum ma jakies swoje zasady... Kupuj tego keewaya czy kymco, czy tego kinroada czy jak sie to tam pisze i sie nim ciesz... kazdy ci powiedzial ze to syf, bo za 6 koła kupisz piękną 2 letnią SR przywiezioną z niemiec, ale po co sie klucic jak ty i tak kupisz ten super sportowy skuter... koniec tematu, i prrosze administracje o usuwanie takich tematów. Pozdrawiam

SORRY ale dlaczego sam nie piszesz na temat??? my piszemy co lepsze i itd. jak nie wiesz to nie gadaj!!!!
keeway
Świeżak

Postprzez pabll0 » 23/7/2007, 18:34

Szkoda nerwów na takich jak wy, dzieci neostrady opanowały to Forum!!!

Jeden twierdzi ze Aprilia jest składana w chinach pomimo tego ze pisze Made in Italy, a inny twierdzi ze sie nie znam i ze pisze nie na temat... Prosze Niewypowiadajcie sie juz w tym temacie, bo juz sie dowiedziales od innych co masz wybrać, a czy tak zrobisz czy nie to mnie to z góry waalii .
<b>Aprilia RS 125 Racing</b>

pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela :D
pabll0
Świeżak

Postprzez Vector » 23/7/2007, 19:26

A mi brak słów na takich naiwniaków jak ty. Jak można wieżyć w to że czesci do tego motorka sa robione we włoszech...?? wiesz papier a w tym przypadku metal jest bardzo cierpliwy i wytrzyma każda głupote którą napisze jakiś tam producent.
Aprili czy każdemu innemu "markowemu" producentowi poprostu sie nie OPŁACA produkować cześi we włoszech...I ja niemowie tego tylko dlatego że ci zazdroszcze marki Aprilia czy jej nie lubie bo sam jeżdże Kymco.Sam jeździłem 3 lata Sr-ka i naprawde bardzo kocham i szanuje Aprilie.
Tylko poprostu tak jest i koniec i nikt ni nie wmowi że aprilia nie ma podwykonawców w Chinach.
Pozdrawiam cie mistrzu i nie musisz mnie wyzywać od dzieci neostrady bo po pierwsze mam neta od developera lokalnego,a po drugie sobie nie życze takich uwag,no chyba że masz jakieś kompleksy na tym punkcie i musisz...kończmy wiec ten spór ponieważ niemusimy przecież sobie niczego udowadniać.
Pozdrawiam :)
Vector
Świeżak

Postprzez Mi5i3K » 3/10/2007, 19:47

Co wy gadacie przecież nie oklamujmy sie każdy zaznaczam jeszcze raz KAŻDY skuter jest robiony w chinach nawet Aprilie,Yamachy wsio...tyle że marka wywodzi sie z kąd indziej a dzieje sie tak ponieważ koszty produkcji podzespolów sa najtańsze w Chinach.

Szkoda ze tak pisza jedynie uzytkownicy keewayow kinroadow i innych kymcow. W aeroxie zmieniasz co 15.000 km zestaw tzn rolki paski itp. za 300zł i jezdzisz drugie tyle i wkolo panie macieju,a chinol ? po 1500km wszystko wymienili mi w silniku, tlok,pierscienie po 1500km :| . Tak sie sklada ze sprzedalem swojego chinola stracilem 1.000zł przez 1 miesaic. I tak sie sklada ze moj starszy teraz tez przejrzal na oczy i kupil mi Yamahe Aerox. Mama mowila ooo uzywany bedize sie psuc itd. Tata odparl:

"Haniu :) Pamietasz? Kiedys bylo lepiej kupic nowego poloneza czy 4 letnie Audi ? "

nic wiecej :) niebo a ziemia

PS: Aprilia, Yamaha robiona w Chinach ? Taaaaa Maybach tez, Pozdrawiam serdecznie. A po drugie co mnie to obchodzi czy to jest robione we wloszech czy w japan czy w rumuni jak to przjezdza 20 razy tyle co keeway ? Dla mnie to moj aerox moze byc robiony u mnie za garazem, ale wiem ze mi przejedzie 60.000 km. Oczywiscie wiem ze Yamaha- robiona jest przedewszystkim w Japonii, skladana jest w Hiszpanii, lub Belgii. Aprilia- Włochy, mozliwe ze skladana gdzie indziej. Mercedesy tez w calosci niemieckie nie sa ;] Jedno jest pewnie:
markowe-najlepsze
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
Mi5i3K
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm