kupno nowego motoru
• Strona 1 z 1
kupno nowego motoru
witam i prosze o porade. otoz zaraz po zblizajacej sie zimie mam zamiar zakupic sobie motor rozwazam honde cbr 600F z 2005 r.(wedlug mnie ma najladnejsze malowanie) mam zamiar przeznaczyc na ten cel okolo 35 tys zl szperajac w internecie natknalem sie na kilka firm sprowadzajacych motory zzagranicy i w cenie 35 moglbym juz zakupic cbr 600 rr z roku 2007 czy ma moze ktos z was doswiadczenie z ww firmami? raczej nie jestem zainteresowany uzywkami chce jako pierwszy dosiadac mojej malenkiej i miec pewnosc ze przede mna nikt ni emial na niej ani dzwonow ani za bardzo jej ni ekarcil... czy kupowal ktos z was motro za granica moze to by bylo oplacalne moze niemcy? dzieki serdeczne za pomoc i prosze o nie umieszczanie glupich komentarzy nie na temat pozdrawiam
-
michalf84 - Świeżak
o sprowadzonych moto z Anglii, Niemiec, itp bylo juz pisane z milion razy. Na tej stronie jest pare tematow o tym wiec wystarczy troche poszukac. O firmach zajmujacych sie sciaganiem moto tez jest duzo.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Bylo na ten temat na forum,chyba nawet " Ziolo " dosc konkretnie opisal swój zakup.
http://boguslawski.otomoto.pl/
http://boguslawski.otomoto.pl/

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
domyslam sie ze chcesz kupic nowÄ… cbr 600f (f4i) z 2005r. za 35k?
nie ma sensu :< za tą cene , a nawet nizsza dostaniesz RR '07 która jest zupełnie innym sprzętem bo 'F' podchodzi juz pod sportowa turystyke i daleko jej w dzisiejszych latach do sporta..
Co do używek to można trafic rrke z '07 nawet za 29k , po pierwszym rzucie oka widać czy cos ma org. lakier czy było cos grzebane itd.
nie ma sensu :< za tą cene , a nawet nizsza dostaniesz RR '07 która jest zupełnie innym sprzętem bo 'F' podchodzi juz pod sportowa turystyke i daleko jej w dzisiejszych latach do sporta..
Co do używek to można trafic rrke z '07 nawet za 29k , po pierwszym rzucie oka widać czy cos ma org. lakier czy było cos grzebane itd.
- pk.
- Świeżak
no i o taka podpowiedz mi chodzilo diekuje serdecznie panowie, hmm co do motoru to nie jestem do konca przekonany o marce bo myslaem rowniez o R6 ale z tego co wyszytalem cbr 600 f ma dosc wygodna pozycje za kierownica, ja motoru chce uzywac do codziennej jazdy dopracy i coty goniowych dluugich wypadow weekendowych wiec nie chce zeby motor dawal mi sie we znaki zbyt mocno a z tego co czytalem R6 kompetnie si enie nadaje do miasta...jeszcze raz dziejuje za link
-
michalf84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości