POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam,
Jestem Jacek, mieszkam w Pruszkowie, zamierzam kupić pierwszy motor, myślę nad Er- 5
Pozdrawiam
Jestem Jacek, mieszkam w Pruszkowie, zamierzam kupić pierwszy motor, myślę nad Er- 5
Pozdrawiam
- Jacek31_pruszków
- Świeżak
czesc
Mam na imie Tomek mieszkam wielkopolsce i nie jezdze obecnie niczym a moim marzeniem jest vtr sp1
a znalazlem sie tu bo jestem kolekcjonerem motocykli w skali 1:24 i mam nadzieje ze ktos cos ma i mi pomoze zwiekszyc moja kolekcje
do 100 brakuje 9sztuk wiec.....
ps.szukam ducata neila hodsona z 2003 roku z malowaniem filla
a znalazlem sie tu bo jestem kolekcjonerem motocykli w skali 1:24 i mam nadzieje ze ktos cos ma i mi pomoze zwiekszyc moja kolekcje

do 100 brakuje 9sztuk wiec.....
ps.szukam ducata neila hodsona z 2003 roku z malowaniem filla
- MAX
- Świeżak
Witam mam na imię Tomek, motocykle prześladują mnie od najwcześniejszego dzieciństwa jednak z różnych przyczyn do dziś nie byłem posiadaczem żadnego. Miałem epizod ze skuterem marki Yamaha Neo's 50ccm ale to były tylko dwa sezony - potem trzeba było iść na studia i je z czegoś sfinansować. Skuter musiał odejść.
Aktualnie udzielam się w polskim klubie mazdy - mazdaspeed.pl - gdzie jestem przedstawicielem na wlkp. Fora wszelkiego rodzaju i ich kultura nie są mi obce więc możecie być spokojni - syfu po sobie tutaj nie zostawię.
Zarejestrowałem się gdyż mam nadzieję od następnego sezonu dołączyć do moich przyjaciół w końcu na dwóch kółkach a nie jako bagażówka we wspólnych wypadach moją maździną
Docelowo myślę o jakimś user frendly supersporcie, a co dokładnie - to wszystko zależy od gotówki jaką będę dysponował na wiosnę. Mam nadzieję zagościć u was na dłużej. To tyle
Aktualnie udzielam się w polskim klubie mazdy - mazdaspeed.pl - gdzie jestem przedstawicielem na wlkp. Fora wszelkiego rodzaju i ich kultura nie są mi obce więc możecie być spokojni - syfu po sobie tutaj nie zostawię.
Zarejestrowałem się gdyż mam nadzieję od następnego sezonu dołączyć do moich przyjaciół w końcu na dwóch kółkach a nie jako bagażówka we wspólnych wypadach moją maździną

-
Bimbak - Świeżak
hej nazywam się karol jak narazie katuje wsk ojca ale mam zamiar kupić suzuki rg 80 a puźniej kto wie suzuki gsx1000r albo 750 to moje mażenie oczywiście przerobione w stylu streetfaight. Motocyklami interesuje się od 5 lat a wsk katuje od 4 lat 

Ostatnio edytowano 29/9/2007, 15:32 przez konan, łącznie edytowano 1 raz
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Jeśli wszyscy to i ja choć wcześniej jakoś nie było okazji. Motorami interesuję się już dłuższy czas a ten sezon który się właśnie kończy był dla mnie zarazem pierwszym. Śmigam na Kawasaki ER-5 jednak nie planuję na nim poprzestać lecz jak wiadomo od czegoś trzeba zacząć. Znajomi mówią: "nie lepiej samochód", jednak motory to moja pasja dlatego odpowiadam NIE. Od małego motory wzbudzały we mnie emocje. Mam masę zdjęć z wakacji z motorami przy których stoję
Teraz mam ten swój właśny a jazda na nim to sama przyjemność. Pozdrowienia dla wszystkich. Do zobaczenia na drodze.... 

-
adam_zaki - Świeżak
Witam! Jestem Ewelina i mieszkam w Bełchatowie. Hm.. moje zainteresowanie do motocykli mam po tatusiu (od małego woził mnie swoją Jawą
), jednak ostatnio coraz bardziej mnie to kręci. Jak narazie nie posiadam motocykla, ale od znajomych czasem uda się coś pożyczyc i pośmigać po naszych polskich drogach.. Oczywiście w przyszłości planuje zakup jakiegos jednoślada.. marzy mi się Fireblade (zauważyłam że nie tylko mi
) Ale to dopiero za rok jak (mam nadzieje) uda mi się zdać prawko..
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!

Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
-
Rommie - Świeżak
Mam na imię Karol, mieszkam na obrzeżu Kielc więc mam gdzie jeździć moim chińskim Qadem [150cc]. Znajomym [kuzynem] już zarejestrowanym tu, jest Manhatan.
- Xardas
- Świeżak
Cześć. Jestem z Gdańska. Na forum zajrzałem ,bo idzie zima i zamiast śmigać po ulicach będę pewnie czytać nowe posty. Jeżdżę od ok. 10 lat. Z motocykli miałem Yamahe XS750, potem XJ600 a obecnie VFR800i. Przy okazji pozdrawiam kolegę, którego spotkałem w Sobotę rano na wylocie z obwodnicy jak jechał na VFR800 do Koszalina. Pozdro.
Power is nothing witout control.
- Struś
- Świeżak
Witam mam na imię Daniel Mieszkam w Przemyślu. Motoryzacja jest moją pasją prawie od zawsze
Do tej pory posiadałem: Komar-SHL175 Gazela -Motorynka-Yamaha DT80-Jawa350-Honda NX250 Dominator aktualnie jeżdżę Hondą Hornet600
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda Hornet600
-
AZX - Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich!
Jestem nowy i dopiero poznaję stronkę, która zresztą bardzo mi się podoba:D Proszę o cierpliwość! Pozdrawiam
Jestem nowy i dopiero poznaję stronkę, która zresztą bardzo mi się podoba:D Proszę o cierpliwość! Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 3/10/2007, 15:48 przez daniello22, łącznie edytowano 1 raz
<Honda CBR 954 RR>
-
daniello22 - Świeżak
Witam Wszystkich!!!
Jestem Daniel, pochodze z Darłowa i pomieszkuję obecnie w W-wie. Od małego mam korbe na motory
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR RR 954 z 2002r. Mam nadzieję że w razie jakichkolwiek problemów doradzicie i pomożecie
Pozdro!!!

<Honda CBR 954 RR>
-
daniello22 - Świeżak
siema,elo.. czy jest moze jakas kobietka z lublina interesujaca sie lub praktykujaca jazde motocyklem?mam 22 lata,jezdzilem roznymi sprzetami,jak nawet samorobka z motorynki i pily spalinowej
poza tym bawia mnie przecinaki..
poza tym dwóch z lbn probowalo uciec vektrze milicyjnej
czy komus sie uda.. jak myslicie?bede obserwowal i 3mal kciuki, pozdro Kuki

poza tym dwóch z lbn probowalo uciec vektrze milicyjnej

- ziro
- Świeżak
Witam serdecznie
. Jestem tu nowy więc postanowiłem się z Wami przywitać jak kultura nakazuje
.
Jestem świeżo upieczonym motocyklistą...
Tzn. interesuje sie nimi od dawna, lecz dopiero teraz nabrałem odwagi i kupiłem swój pierwszy motocykl Yamahe DT125. Najbardziej lubie enduro/motocross i w te strone chcę dążyć
jeszcze raz witam
.

Jestem świeżo upieczonym motocyklistą...
Tzn. interesuje sie nimi od dawna, lecz dopiero teraz nabrałem odwagi i kupiłem swój pierwszy motocykl Yamahe DT125. Najbardziej lubie enduro/motocross i w te strone chcę dążyć

- crasch
- Świeżak