[Aktualności] Szokujące przetasowania w Hondzie
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Szokujące przetasowania w Hondzie
Dyskusja na temat: SzokujÄ…ce przetasowania w Hondzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
SzokujÄ…ce przetasowania w Hondzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
SzokujÄ…ce przetasowania w Hondzie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Bardzo ciekawe sa te spekulacje transferowe. Teraz wypowiem sie na temat kazdego z teamow Hondy.
Honda Gresini - mysle ze obok de Angelisa ktory dzis podpisal kontrakt bedzie jezdzil Elias bo to nadal mlody chlopak i ma jeszcze przyszlosc przed soba.
Konica Minolta - pewnie przejmie ja Kopron i bedzie w ich barwach jezdzil Dovizioso. To jest bardzo realne.
Repsol Honda - co do Haydena to wszystko jasne. Zostaje w HRC. Co do Pedrosy to nie wydaje mi sie zeby fabrycznyzespol Hondy wypuscil z rak taki talent wiec pewnie sklad pozostanie niezmieniony.
Team Roberts - mam nadzieje ze pozostana w MotoGP i ze powroca do poziomu jaki prezentowali w 2006 r.<br><hr>mmach1988
Honda Gresini - mysle ze obok de Angelisa ktory dzis podpisal kontrakt bedzie jezdzil Elias bo to nadal mlody chlopak i ma jeszcze przyszlosc przed soba.
Konica Minolta - pewnie przejmie ja Kopron i bedzie w ich barwach jezdzil Dovizioso. To jest bardzo realne.
Repsol Honda - co do Haydena to wszystko jasne. Zostaje w HRC. Co do Pedrosy to nie wydaje mi sie zeby fabrycznyzespol Hondy wypuscil z rak taki talent wiec pewnie sklad pozostanie niezmieniony.
Team Roberts - mam nadzieje ze pozostana w MotoGP i ze powroca do poziomu jaki prezentowali w 2006 r.<br><hr>mmach1988
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości