Prawko A1
• Strona 1 z 1
Prawko A1
Mam pytanko :
Czy jeżeli zrobie sobie prawko kategorii A1, a później ukończę 18 lat to czy musze zdawać na A (czyt. czy musze płacic tak jakbym nie miał A1), czy mi się "upgrade-uje" bez zbędnych dupereli ?
Może są jakieś zniżki jak się ma A1?
PS a tak w ogóle to ile kosztuje wyrobienie A1 i A ?
Czy jeżeli zrobie sobie prawko kategorii A1, a później ukończę 18 lat to czy musze zdawać na A (czyt. czy musze płacic tak jakbym nie miał A1), czy mi się "upgrade-uje" bez zbędnych dupereli ?
Może są jakieś zniżki jak się ma A1?
PS a tak w ogóle to ile kosztuje wyrobienie A1 i A ?
......::::2006 Honda CBR 600 RR:::::........
-
4R8EN - Świeżak
A1 i A to samo tylko inny wiek - abstrakcja totalna poprostu - w małych miasteczkach nawet sie na tych samych moto zdaje
. Cena a1 taka sama jak A - w każdym miescie inaczej.
Z A1 masz takie zalety że masz wczesniej prawko - nie zdajesz teorii na kategorie A no i zazwyczaj w ośrodkach mniej godzin na moto trzeba wyjeździc...
To tyle jak masz pytania to wal bo ja akurat jestem w takiej sytuacji wiec się troche orientuje.

Z A1 masz takie zalety że masz wczesniej prawko - nie zdajesz teorii na kategorie A no i zazwyczaj w ośrodkach mniej godzin na moto trzeba wyjeździc...
To tyle jak masz pytania to wal bo ja akurat jestem w takiej sytuacji wiec się troche orientuje.
-
Zwierzu - Świeżak
• Strona 1 z 1